TA BUGNAVILEA
Ta Bugnavilea je ful čudna oseba.Kar nekaj nam tukaj razlaga in piše o njenih “miškotih”(za bruhat).-….potem nam naklada,kako je zapustila tistega in on je češ jokal za njo in umiral itd.Psihoanalitično gledano je ženska v r…….Zato,ker ima rada da se naslajamo nad njeno intimnostjo(sicer to več ni intimnost) in ker v prazno non stop nekaj naklada,Kakor da se je parkirala na vseh teh forumih in si tke bizarna kvazi familijarna območja,čeprav ljudi,katerim pošilja poljube,objeme in podobne patetične izpade tukaj na internetu,sploh ne pozna.Karkoli bo napisala kot repliko,ni pomebno.
Bye
M.
Jani!
Hvala curcu,toče ni bilo,Je pa bil tak nebesni light show,da bi čarovnice padale v žveliment!
Vrt mi je zalilo,tako da sem danes tega dela prost in bo ostalo več časa za naravne lepote pri Soči!Dan se je rodil nebeški,tako,da bo dober “očesni” ulov!
Opažam,da pa precej tvojih rojakov prihaja danes po luftu k nam.Nonstop vidim letala,ki prihajajo iz vašega konca sem.Ja,ja…je sezona raftinga…in naravnih lepot!
😉
Sp
Ej, M…. kdorkoli že si, lahko bi se podpisal-a tako kot ponavadi… se mi zdi…
No, tako kot si ti izpovedal-a kar te muči, tako nam Bugi izpoveduje, kar se ji plete po glavci in srčku… Je že res, da je pol stvari na forumu brezveze… ampak vse že ne… in tu smo tudi zato, da si pomagamo med seboj, da nam je potem lažje…
Če imaš kak konkreten problem se nam izpovej (lahko tudi bolj po domače), drgač pa spokaj s tega foruma, ker nisi zaželjen-a oz. boš tako ali drugače ignoriran-a…
Čauči… ;))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
He he … že tako sem bila nasmejana in vesela že navsezgodaj, ko sem se zbudila … in imam usta do uh od sreče … …
… sam ta post me je pa tko nasmejal, da … :))))))))))))))
M … … … veš … ti bom odgovorila kar po domače … tko da boš zastopu … :)))))))))))))))) …
… MA BOLI ME KUR*C …. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Forum je zaprt za komentiranje.