Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TA BUGNAVILEA

TA BUGNAVILEA

Sp … ne .. ne veš … :))))))))))))) … ker si niti jaz ne bi mislila, da bo lahko tako lepo … tako … tako … …. … oh in sploh … … …

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Cartanje … muckanje … izkazovanje ljubezni na 1000 in en način … … … … … ….

Jojj … … … ……… … v najlepših sanjah si ne bi mogla predstavljati, da bi lahko bilo tako lepo …

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

No ja!Boš že povedala,ko prideš k sebi.
A sprejemaš še od frendov cmoke?
🙂
Sp

Uh … sprejemam … dajem … … … :))))))))))))))))))))))

:-***************************************************

Lp, Bgv

Ahhhhhhhhhhhhhh………………..skomine!!!!!!!!!!

:))))) Ja …. … … veš kaj mi dela sedaj po trebuščku … kot bi imela roj metuljčkov noter … in ga pogrešam vsak trenutek dneva … … … :))))))

Oh … marička … … … .. …. … …. … … … a je sploh mogoče bit tako srečen?

lp, Bgv

Roj metuljčkov? Potem se pa počutiš kot jaz:))))))))) Ker na začetku nosečnosti je glih tako……..kot bi se ti metuljčki po trebuščku sprehajali….:)))) He, he, he……….Ne, ne…….ma je res, veš……….

Hi hi hi … no .. .če je tak krasen občutek, ko si noseč … .. pol bi pa bla najraje stalno noseča … :)))))))))))))))))))))))))))

Zvezdi … … … … … veš kako ga imam rada … In … obsuva me s pozornostjo … ljubeznijo … … … včeraj mi je celo rekel “Ljubim te” … …. In kar je najbolj zanimivo je to, da pravi, da se sedaj še nekoliko zadržuje, ker se boji spet trpet zaradi ljubezni … ampak da ko bo stoprocenten vame, da se mi bo šele povsem odprl … … :)))))))))))))

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjj … kar fuzla se mi od vse te sreče … :)))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Trpet zaradi ljubezni? Se pravi, da ima tudi on kakšne slabe izkušnje? Ah…pa saj ga boš ti pocrtala, kaj?

Tudi on ima slabe izkušnje, ja … Ta vikend sva si povedala marsikaj … … … izpovedala dušo eden drugemu … … …

Oh … … važno, da sva sedaj srečna … …. in to resnično srečna … … … in naju ne briga ne to kar je bilo … ne to kaj bo … …

LP, Bgv

Full ti privoščim srečo……….in sem tudi srečna zate………

Sicer pa…..ta vikend sem gledala, če bom kje videla kakšnega “modrega dirkača”…………pa nisem nič videla……….Hja no……….Verjetno sta bila preveč zaposlena z muckanjem:))))))))))))))

Ta vikend bi ga tam mimo lahko videla le v soboto ponoči … :))))))))))))

Lp, Bgv

V soboto ponoči??? Verjetno sem že ninala takrat…………….

Po mojem da tudi … :)))))))))

Ti pošljem zgodbo, kaj se je dogajalo ta vikend, kar na mail … da res ne bom vsega obnjavljala tu gor, prav?

Lp, Bgv

O.K. Čakam………

Je dolg mail … Ga pišem … :)))

Lp, Bgv

A boš kar iz najinega MSN-ja skopirala?
;-)))))
Ej ti naša Bugi!Bo treba Štumpija poklicat za en digi-dagi!
🙂
Sp

Digi dagi?????

Lp, Bgv

AHA!!!!!!!!! Po ritki nagi!!!!!!!!!:))))))))))))

Lepo jutro…lep dan…ali mirno noč ti žeilm…saj vem…da nas bereš…le tako naprej…ti paše špegat…ali ne???…In zakaj se nam ne priključiš…in še ti napišeš kaj lepega…da te bomo lahko popljuvali…ali pa ne…ne…mi tega ne delamo…saj imamo srce…in to počnemo na lep način…človeški!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

…. a iz G. si ?!

Ja , zlati , jaz tudi :)))))
Evo , pa dobiš enega VELIIIKEGA LUPČKA – da bo tegale M ( njegova domišljija se kaže že v izbiri nicka :))) zvilo zaradi moje osladnosti in ustvarjanja družinske mikroklime z osebki , ki jih niti ne poznam ;))))

prednisone 10mg cost 54 prednisone prednisone tablets 2.5 mg
https://prednisonet.online prednisone 10mg buy online
how much is prednisone 10mg 50 mg prednisone tablet prednisone 250 mg

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close