Varalica bivsa
Nevem kaj je s to bivšo od mojega fanta. Že drugič mu piše, ce se lahko slišita. 2 leti je bil mir in sedaj, ko sva skupaj mu je pisala že 2x mislm wtf. Prvič se mu je opravičevala kako ji je žal, da ga je prevarala (baje s poročenim moškim) in zdej mu piše. Mislm kaj ji gre po glavi, da zdaj tko obžaluje to dejanje. Fantu sem rekla, naredi kar ves da je prav. Ma prau ima me, da bi ji napisala, da naj mu neha težit, kaj misli, da bo dosegla? Da bosta spet skupaj, da ga še enkrat vara? Prou pritisk mi je dvignilo. Kaj bi vi naredili?
Ti v tej zgodbi nimaš kaj. A je on tvoja last? NI. Naj se sam odloči, kaj ji bo odgovoril, če sploh ji bo kaj. Ti pa ji nimaš prav nobene pravice pisat naj da mir, ker boš TI izpadla psihička.
Pri meni je bilo takole: bivša, ki ga je – kako zanimivo, tudi prevarala – mu je pisala, in on ji je povedal oz. napisal, da je srečen v zvezi že tri leta, da skupaj živiva itd. Potem mu je zaželela srečo in je bilo to – to.
Za ta sporočila sem sicer izvedela čisto po totalnem naključju, ker je pustil mobitel na mizi, ko se je šel tuširat, pa mu zablinka ekran in vidim njeno sporočilo. Mi je potem pokazal vse kaj sta si pisala.
Ampak – ko sva se midva razšla, je pa začel spet z njo. 🙂 (Pustila sem ga jaz, ampak pri tem razhodu ni bilo 0,01{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} varanja, razlogi za moj odhod so bili povsem drugje)
Tako da hude so te bivše, ki so varale… To je pomoje ranjen moški ego ali kaj, da jo vzame nazaj? Ne razumem jih. Če bi mene kakšen bivši prevaral in mi potem pisal, da bi rad bil spet z mano (v tem smislu), mu niti odpisala ne bi.
Moški so v tem šibki, moški bo šel prej nazaj k bivsi, ki ga je varala kot zenska nazaj k varalici. To pomeni, da imamo zenske vec ponosa. Ne ves pa, kaj je pravi razlog, da ga je varala, sicer ni opravicila, ampak vseeno. Ti nimas kaj njej govorit, kaj sme in ne. Tvoj je tisti, ki bi z njo moral narediti rez pa ocitno ga ni, ce mu se vedno pise. Res pa je, da ni 2x zarect, da ne bo spet z njo pristal, v kolikor se vama ne bo izslo, morda je s teboj samo za prebolevanje. Zato jaz vedno vprasam tipa preden se zacnem kaj resno zapletat, kaj je bil vzrok za konec njegove prejsnje zveze, kako dolgo je ze samski od takrat in ce ima stike z bivso, tako si ze na zacetku malo zavarujem pred morebitnimi podobnini tezavami. Kako dolgo pa je bil tvoj samski, ko sta vidva zacela?
Ah tej moški 🙂 in te ženske 🙂 same drame z enimi in drugimi. Če je devičnik, nikoli ni imel nobene, ni prav. Če jih je imel, so problemi z bivšimi, spet ni prav.
Izgleda so samski res najbolj brihtni na kincu xD vsaj se jim ni treba ukvarjati s takimi neumnostmi.
Drugače pa ja.. moral bo sam z njo rešiti in če ne, boš morala ti z njim 😉 za vedno
ja kaj nastavlja se mu, ker ima očitno sušo v svoji špranji. Ker ni nič boljšega mimo prišlo, se je spomnila na ta starega. Če imaš jajca jo pokliči in se zmenita vidve za srečanje. Tam ji omeniš, da sta že nekaj časa v svinger klubu in če bi se jima pridružila, ker imaš ti rada, da te ženska liže. Povej ji še, da ti je podrobno razložil vse njene lastnosti, v katerem položaju je dobra, da ff ji ravno ne gre najbolje, ampak anus ima pa menda ozek. Pa boš videla kam se bo zgodba odvila.
Mislim, da 2 leti. Eno leto prej sva bila zgolj prijatelja. In potem sva postala par. In v vseh teh letih je bil mir in zdaj od kar sva skupaj mu piše. Prav jezi me. Prvič sem rekla pa odgovori napiši, da si sel naprej itd. Ma očitno je ze pozabila in mu spet piše, ce se lahko kdaj slišita..
[/quote]
Kako dolgo pa sta bila onadva skupaj?
Glej, če bi meni težil bivsi, kateri me je varal in se mi zasral, bi ga takoj blokirala na vseh moznih omrezjih. Pa ce bi bila samska ali ze v novi zvezi. Ce pa bi se kaj cutila do njega in se upala na kaj bi pa z blokiranjem odlasala tako kot sedaj odlasa tvoj. Vprasaj ga, ce mu ni nic tecna s temi smsi in ali mu ugaja, da mu pise? Ne govori mu, kaj more naredit z njo, lahko pa mu med vrsticami poves, kako bi ti odreagirala, ce bi tebi pisal en bivsi in se opravical. Ce pa se to ne zaleze pa mislim, da ves koliko je ura. Ura za pocasen odhod od tega labilneza.
Najboljše je pa po sebi sklepat, kaj naj drugi naredi. In če partner ne naredi točno tako, kot bi sam/e, potem seveda nekaj bluzi.
Imel eno tako, ki se je stresla vsakič, ko je zasvetil telefon in je zagledala žensko ime in mi je prala možgane kako bi “moral” reagirat.
Ena ideja avtorici: morda bi bilo dobro partnerju zaupat, dokler česa ne zayebe in se ne sekirat na kredit. Kaj praviš?
Hm, naj uganem Xzav tvoja bivša, ki je gledala v tvoj telefon , se je izkazalo ,da ima prav in si res hodil naokoli na razne kave z drugimi ženskami. Lepo se ven vlečeš.
Avtorka , sprva se pogovori s tvojim ,ali ga vprašaj, če mu je všeč, da bivša mu pošilja sporočila, ali kaj to pomeni.? Potem boš videla.
Mogoče še mu je kaj do nje, samo pogovor bo to rešil.
Sedaj se v tej temi spomnim na prijatelja, ki je hodil z mojo sorodnico.
Začela mu je pisati bivša, katera ga je 2 krat prevarala, ko sta bila skupaj nekje 1 leto.
Bilo mi je smešno ,ko je ta bivša ga videla z mojo sorodnico, ju je ljubosumna gledala na kakšni zabavi, ko smo se srečali, ona sama je pa bila v zvezi.
Potem nekega dne je prijatelja dobila na samem in ga spet zapeljevala. Bedak od mojega prijatelja je spet že 3 nasedel. Ona bivša je pustila svojega takratnega partnerja in on mojo sorodnico. Vsi prijatelji in znanci, smo bili jezni in razočarani ,ko je spet prišel z njo skupaj.
Moja sorodnica pa tako strtega srca ,ni hotela vedeti za njega,čeprav je priznala,da ga kljub vsemu še ljubi. Lolek je spoznal čez nekaj mesecev,da je naredil napako. Tista bivša je opazila, da ne goji več taki čustev do nje kot nekoč
in da se je začel ohlajati in nato sta se sporazumno razšla. Moj prijatelj je začel spet letati osvajati mojo sorodnica, ali je bila
preveč razočarana in ni hotela nič več slišati od njega. Potem sta se enkrat sprla in sta oba bila jezna drug na drugega. Potem je bil prijatelj razočaran ,ker ga ni vzela nazaj.
Čez leta sta se moja sorodnica in prijatelj pobotala ,ampak nista več prišla skupaj. Obadva živita z svojima partnerjema.
Take avše bivše bi nasekala, ko bika. To so bolni ljudje, ko vidijo srečo pri drugih ne prenesejo in bodo naredili vse, da to srečo uničijo pa če si za ceno tega uničijo še svojo prihodnost, ki bi lahko bila lepa brez dram. Ta oseba je potem naredila tri ljudi nesrečne, svojega partnerja, bivsega in punco od bivsega. Upam da jo sedaj tepe ali se jo bo karma.
Vprašaj ga samo, kaj to pomeni, da mu bivša piše..? Nič ne piši ti njegovi bivši.
Naj tvoj partner sam razčisti zadevo z bivšo.
Pi meni je bilo pred 4 leti tako, da sem sporočila namenjena mojemu partnerju dobivala na moj mobi. Eno sporočilo je bilo, hvala ,da sma se dobila na kavi in še kdaj.
Sem prebrala seveda to sporočilo in se začela hecati, ja kako je pa bilo z njo na kavi in sta se imela lepo.???… Ves rdeč v obraz, potem pa bled je moj partner skočil v zrak in nastavil moj mobi, da ne dobivam več njegovih sporočil. V bistvu so se potem nehala ta sporočila.
Ga pa rada zabavam, če se še katera oglasi iz prejšnih zvez, da lahko gremo skupaj na kavo.
Hm, naj uganem Xzav tvoja bivša, ki je gledala v tvoj telefon , se je izkazalo ,da ima prav in si res hodil naokoli na razne kave z drugimi ženskami. Lepo se ven vlečeš.
Avtorka , sprva se pogovori s tvojim ,ali ga vprašaj, če mu je všeč, da bivša mu pošilja sporočila, ali kaj to pomeni.? Potem boš videla.
Mogoče še mu je kaj do nje, samo pogovor bo to rešil.
[/quote]
To, da bom jaz šel na kavo s svojimi frendicami sva midva razčistila na začetku zveze (veljalo je obratno tudi zanjo, nihče je ni oviral pri kavi z njenimi frendi). Zanimivo je, da se je s tem strinjala. V telefon ni rabila gledat, ker sem za stike povedal sam.
In kaj bo naredila, če ji bo odgovoril, da mu je všeč? 😀 Na to vprašanje namreč ona želi samo en odgovor: seveda ne Mucika moja, kaj si pa ti misliš, ona je itak bedna do konca, itd.
Zdaj pa predpostavljajmo, da se njen tip drži vseh dogovorov z novo partnerko (zvest, pripaden, itd.) in mu ona kljub temu skače po glavi za nekaj, kar je naredila tretja oseba na katero nima vpliva.
Če ima tip tri cele gumice v glavi bo od take tekel, kot je dolg in širok. Ker ni hujšega, kot da se držiš dogovorov in ti ljubosumni zmaj (nema veze a je to ženska ali moški) stalno meče zgodovino in lastne strahove pod nos – kriv si pa kao, ti.
To, da bom jaz šel na kavo s svojimi frendicami sva midva razčistila na začetku zveze (veljalo je obratno tudi zanjo, nihče je ni oviral pri kavi z njenimi frendi). Zanimivo je, da se je s tem strinjala. V telefon ni rabila gledat, ker sem za stike povedal sam.
In kaj bo naredila, če ji bo odgovoril, da mu je všeč? 😀 Na to vprašanje namreč ona želi samo en odgovor: seveda ne Mucika moja, kaj si pa ti misliš, ona je itak bedna do konca, itd.
Zdaj pa predpostavljajmo, da se njen tip drži vseh dogovorov z novo partnerko (zvest, pripaden, itd.) in mu ona kljub temu skače po glavi za nekaj, kar je naredila tretja oseba na katero nima vpliva.
Če ima tip tri cele gumice v glavi bo od take tekel, kot je dolg in širok. Ker ni hujšega, kot da se držiš dogovorov in ti ljubosumni zmaj (nema veze a je to ženska ali moški) stalno meče zgodovino in lastne strahove pod nos – kriv si pa kao, ti.
[/quote]
Če ima tip samo eno gumico v glavi, bo bivso, ki ga je prizadela varala ga okoli prenasala, blokiral. Ne mesaj zdaj tu neke prijateljice z varajocimi bivsimi. Za namecek pa ga je morala sedanja se poslusat, kako grdo bivso je imel. Hvala lepa, samo stran s takimi.
Vsak po svoje. Kot sam vidim imajo boljše nove zveze tisti, ki so zamere z bivšimi pustili v preteklosti in znajo po določenem času z bivšimi reči kulturno besedo ali dve.
Ignor in delanje, da človek ne obstaja zagotovo ni znak predelanega preteklega odnos. Če od avtorice tip bivši partnerki v odgovor ne piše nekih srčkov, pecanj in napeljevanj, potem se obnaša zrelo.
V takem primeru se ima bolj avtorica za zamislit, zakaj na to sploh poizkuša vplivat. Seveda se stvar spremeni, če tip zgoraj našteto počne. Samo v tem primeru je bolj vprašanje, zakaj bi z njim sploh vztrajala v odnosu.
xzav, si hodil z bivšimi na kavo in še kaj,ja,ja….
Seveda,seveda. Zdaj je pa tista bivša zmaj,ker ti ni dovolila ,da hodiš naokoli z drugimi ženskami.
Bivša je res bivša z razlogom in moraš biti res butec in copata,da se vrniš k tisti, ki te je varala.
Bivša se nima kaj oglašati in pisati, če si v zvezi . Naj si poišče drugega osla, ki mu nabijala roge.
Osebno nisem nikoli svojemu partnerju govorila o svojih dveh bivših partnerjih.
Zakaj bi? Bedarija. Tudi on mi ni in mi ne govori o njegovih bivših zvezah, ker me iskreno ne zanima njegova ljubezenska preteklost, zato ker bi naj bila preteklost.
Bivši ali bivša partner / partnerka se nima za kaj za oglašati v novi zvezi,še posebej ,če je ta bivša ali bivši varala ali varal.
A tebi ce je kdo natikal rogove, ni vazno ali je varanje, se ti je lagal, te morda financno okoli prenesel, bos se imel stike z njim? Mores bit v tem primeru res nor.
[/quote]
Tale post je pa zanimiv. Glede na statistiko ti namreč nimaš stika z nikomer. Ker ena izmed svetih resnic je: vsi lažemo.
Večina vas govori črno belo: imaš stik/nimaš stika. Z bivšimi zagotovo ne bom imel nobenega globljega odnosa. Kar pa še ne pomeni, da ne obstajajo in da ob srečanju ali sporočilu z njimi ne bom spregovoril besede ali dveh.
Prav, če imaš z bivšim partnerjem otroka, skušaš čimbolj kulturno se obnašati do nje ,ali njega zaradi otroka, ampak da bi se vrnil k nekomu zaradi tega ,ker imata otroka ali otroke skupaj ,pa se mi zdi trapasto, še posebej ,če te je nekdanji partner varal.
Bivši ,ki je varal ali varala , naj ostane bivši, ker kdo enkrat vara vedno vara.
Da bi celo si z bivšim ali bivšo pisal in odgovarjal na njegova ali njeno sporočilo,pa se mi zdi nespoštljivo do novega partnerja, enako nespoštljivo kot hoditi z bivšimi na kavo.
Forum je zaprt za komentiranje.