Varalica bivsa
Tale post je pa zanimiv. Glede na statistiko ti namreč nimaš stika z nikomer. Ker ena izmed svetih resnic je: vsi lažemo.
Večina vas govori črno belo: imaš stik/nimaš stika. Z bivšimi zagotovo ne bom imel nobenega globljega odnosa. Kar pa še ne pomeni, da ne obstajajo in da ob srečanju ali sporočilu z njimi ne bom spregovoril besede ali dveh.
[/quote]
Aja ,ti imaš bivše, da greš z njimi na kavo in se pozabavaš z njimi za eno noč ,če nočeš z njimi imeti več globje odnose. Tako razumem jaz tvoj komentar.
Potem se pa razjeziš, če ti nova partnerka prepove z bivšo iti na kavo in jo označiš za zmaja, ker ti noče dovoliti, da malo obudiš spomine med rjuhami z bivšimi.
In kako nameravaš preprečit tole oglašanje? Jo/ga ustrelit ali deportirat nekam, kjer ni signala mobilnega telefona? 😀
[/quote]
Če me partner res ljubi, ne bo nikoli se oglašaš in klepetal z bivšo, še posebej ,če ga je varala, prosim lepo!
Če pa bi,pa adijo in brco v ta zadnjo,naj gre k njej, če mu je tako fajn, da ga je varala in naj uživa potem. Tudi potem bi postal on moj bivši.
Nakuracmigre, kaj je tvoji še ni prebolel, da jo takoj ne blokira.
Čudno.
Meni se je pred 4 leti zanimivo zdelo ,ko smo imeli obletnico ,kako je ena sošolka grdo gledala drugega sošolca in sošolko ,ki je bil njen bivši , kako je govoril z drugo sošolko, ki je kasneje čez 2 leti začel hoditi z njo, ko ga je prva bivša parkrat prevarala. Mislila sem si svoje in d aji je čisto prav ,ter, da nima kaj grdo gledati , saj sama je pa poročena. Saj ta prvi bivši od sošolca nikoli ni pasalo, ko ga je pustila zaradi drugega,da se je katera druga zanimala za njega. Takrat je takoj se že vmešavala,če ga je videla z drugo in take tudi meni grejo na živce.
Fant mi je sam omenil, da mu bivša spet piše, in sicer, da ima baje zelo zelo slabo vest, ker mu je naredila toliko hudega in, če se lahko slišita. Prvič sem mu rekla pa napiši, da je to minilo in si šel naprej, ona je se kar pisala in pisala in jo je pač ignoriral. In zdaj se mu je spet oglasila in spet prosi, ce se lahko vidita/slišita ker mu ima za razložit neke stvari. Mislim wtf. Fant je rekel, da ji sploh ne bo odgovoril. Pa sem mu rekla razčisti z njo, ker drugače ti bo težila vsak mesec. Sploh pa kolikor vem je v zvezi nevem kaj tu mesa štrene. Prou nerazumem takih ljudi. Sej je od tega že 3 leta od kar sta bila skupaj wtf.
Naj povem, da je zanekrat mir pred to njegovo bivšo. Prvic ji je odgovoril, nadaljna sporočila je ignoriral. Potem je nehala nekaj casa in potem, cez nekaj casa mu je napisala, ce je mozno, da se dobita, ker ima nerazresene stvari z njim, in te lahko resi le z njim. No na sreco jo je ignoriral in zdaj ima mir ze 4 mesece.. Bomo vidl, ce bo se kaj vztrajala. Mislim d ni tako neumen, da bi jo vzel nazaj.
Fant pravi, da jo je zihr karma, ker ta zdajsni baje vara njo in zdej bi ga rada nazaj, ko ve kako je, ko prevaras nekoga. Pac slaba vest, nimas kaj.
Če bi bil korekten, bi ji dal možnost da pove kar jo muči in se z njo lepo pogovoril, morda ženska potrebuje ta zaključek. Očitno ga je res imela rada, če ne se mu ne bi oglasila po tolikem času, ne glede na to kar sta imela. Ni nujno, da ga želi nazaj. Poskusi jo razumeti, ne pa obsojati. Imam pa po prebranem občutek, da ta tvoj ni ravno perla, s tem ignoriranjem namreč ne bo rešil ničesar. Če bi bil res hladnokrven do nje, mu ne bi bil problem govoriti z bivšo, saj to so ljudje, ki smo jih nekoč ljubili. Morda pa mu le godi ta njena pozornost in zato ne želi razčistiti, ker ve da bo ona še naprej letela za njim in to mu paše. Tudi taki obstajajo. Če se boji srečanja oz soočenja z njo, zagotovo goji še vedno čustva do nje, morda jezo zaradi prevare, morda se ji na tak način maščuje, a to pomeni le eno, da jo ima v mislih in srcu. Dokler je jeza, želja po maščevanju, je tanka nit med sovraštvom in ljubeznijo. Kaj pa če se ponudiš, da gresta skupaj do nje in enkrat razrešita karkoli žensko muči? Naj pove, da je sedaj srečen s teboj in da ne želi, da bi karkoli ogrozilo vajin odnos, da pa z veseljem poklepeta in zaključi karkoli je za razčistiti ali morda ima ona za povedati. Naj spoštuje to, da pred teboj on nima skrivnosti in če bo želela, mu bo povedala, v nasprotnem primeru pa naj za vedno da mir, ker s tem ogroža vaš mir in harmonijo in naj pove, da bo tudi ukrepal po potrebi. Naj jo blokira na vseh omrežjih, zamenja številko če je treba, v kolikor bi pa bila res vsiljiva (nora) pa stopi do odvetnika in napiše eno prijazno pisemce. Včasih no druge.
Tako bosta imela mir in tako boš vedela, da se nimaš česa bati, če ima tudi on razčiščeno v glavi in srcu. Jaz sem mojemu nekdanjemu, ko ga je ob 3 zjutraj klicarila bivša rekla točno to, pejva se zmenit z njo. Ali ona ali jaz, ne želim igric ne gužve. Pa se je hitro sam zmenil 🙂 ta moški ego veš… njim paše da ženske norijo za njimi, sploh kakšna ki ga je prizadela, pa misli kako se ji na tak način “maščuje” pa se ne, samo vajin odnos zastruplja. To je treba presekati takoj
Forum je zaprt za komentiranje.