Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lista dobitnikov neprofitnih stanovanj

Lista dobitnikov neprofitnih stanovanj

Za to stanovanje lahko baje kandidira vsak “tujec”, ji ima najmanj eno leto stalno bivalisce v Slo. Ko vidis priimke na listov te dobesedno prime srat.

Baje je mogoče marsikaj.

Običajno je takole
Prosilec pridobi pravico do neprofitnega stanovanja z izpolnjevanjem naslednjih pogojev:

– sodelovanje in uspeh na javnem razpisu,
– državljanstvo RS oz. državljanstvo ostalih članic EU,
– stalno prebivališče v občini,
– izpolnjeni ostali splošni pogoji.

Baje je mogoče marsikaj.

Običajno je takole
Prosilec pridobi pravico do neprofitnega stanovanja z izpolnjevanjem naslednjih pogojev:

– sodelovanje in uspeh na javnem razpisu,
– državljanstvo RS oz. državljanstvo ostalih članic EU,
– stalno prebivališče v občini,
– izpolnjeni ostali splošni pogoji.

link do seznama?

https://www.ljubljana.si/sl/razpisi-razgrnitve-in-javne-objave/seznam-upravicencev-18-javnega-razpisa-za-dodelitev-neprofitnih-stanovanj-v-najem/

iz liste je mogoče zgolj razbrati, da so priseljenci v dosti slabšem finančnem položaju, kot pa domačini

Ne sme se linkati na stran nove 24 ker te sistem blokira za najmanj 24 ur, torej tam je seznam pod naslovom
Poglejte, komu se dodeljujejo neprofitna stanovanja! Razkrivamo, zakaj za slovenske družine ni stanovanj!
toliko se na monu sme, več pa ne, če ne verjameš pa probej ti, boš videla cenzuro na delu.

če bi vi sds idioti imeli količkaj pameti v vaših beticah in ne bi samo slepo ponavljali to, kar vam veliki vodja sugerira, bi sami znali poiskat original seznam na strani mestne občine ljubljana

če bi vi sds idioti imeli količkaj pameti v vaših beticah in ne bi samo slepo ponavljali to, kar vam veliki vodja sugerira, bi sami znali poiskat original seznam na strani mestne občine ljubljana
[/quote]

Še en razlog, da v firmi naredim vse, da ne plačam skoraj nič davkov. Slovencem in Sloveniji dam, ker so tudi oni meni nekaj dali, ampak, da bom švical in se matral za izmečke, ki ne znajo dveh besed Slovensko, pa bodo že imeli stanovanje… Je bite se levičarji. Projekt Kajmanski otoki je v polnem teku.

Za to je samo ena beseda : Katastrofa

V bistvu je grozno, samo mi ni jasno nekaj… Zakaj se noben s slovenskim priimkom ne prijavi na te razpise. No ja, bom izkoristil vsak moment lufta, ki ga imam zakaj je to tako, to bo res težka enigma, hehe..

Slovencev je ogromno prijavljenih, a nimajo sans. Vec tock dobijo tisti, ki jih je 180 prijavljenih na istem naslovu.

Sram vas je lahko teh rasističnih izpadov. Vsi državljani imamo enake pravice. Mnogi s “tujim” priimkom so bili rojeni tu, plačali več davka kot številni “Slovenci”.

dohodki so nekam visoki.zakaj nekdo z 2000 plače nebi mogel plačati trzne najemnine?v središču lj je res drago ampak malo izven so pa precej poceni…

Mogoce bi bilo treba spremeniti zakon.

Le koliko je prispevala oseba, ki v Slo ni nikoli delala?

https://www.jssmol.si/objave-in-razpisi/razpisi/seznam-upravicencev-do-dodelitve-neprofitnih-stanovanj-v-najem-18-javni-razpis

Sramota!

Kaj je rasizem:
– če jaz tebi rečem bosanc ti pa meni slovenc?
– če rečem, da sem domač, ti pa preseljen?
– če rečem, da imaš ti prednost jaz pa ne?

A ti veš kaj je rasizem?

[/quote]
In to frišnega!!

Matr ste debilni eni, resno.
Imam 2 frendici, ki sta dobili neprofitno stanovanje. Ena čistokrvna Slovenka, druga južnjakinja. Pri tej južnjakinji vem da so bli nenapovedan v kontroli da preverjo dejansko situacijo v kakšnem živi. Za tisto drugo ne vem.
In tud ta južnjakinja, pa je rojena tuki, ni dobila stanovanja takoj ob 1.vlogi. če se ne motm, ji je uspel v 4.

Tko da ja, prjav se, ane, pa če izpolnjuješ pogoje boš tud ti dobilo, ne pa sam lajat o nečem kar pojma nimaš. Očitno se potem za ta stanovanja prjavla več južnjakov.

Tko kot za soc.pomoč. 2 frendici, obe Slovenki, brez keša pa mi jamrata. Sm jima rekla naj data za soc.pomoč ane, pa obema kao neki nerodn. Ja u pm, če ti je nerodn dat vlogo za neki kar ti pripada, jah potem pa jamri še naprej ane, sam men ne.

Dopolnitev: jugosinje so sle sem rojevat, da bo v licni karti njihovega kopileta ROUEN V LJUBLJANI napisano bilo.

Pa tudi, ker so tukaj po porodnisnicah oskrbljene, v snaznih prostorih, zastonj in ne po skretih, ki jim na jugu recejo Izrada I porodiliste.

Jao. Pa eni in isti imbecili vedno prilezete iz lukenj…

A si ti faus priseljencem in tujcem???
Kot da Slovenci nismo nikoli bili imigranti. Ozri se malo nazaj v zgodovino. Narodi so se selili in se bodo VEDNO. Fact! Če pa tebi to ni pa se nekam zabubi in tam ostani pa nehaj težit normalnim po forumu.

Neprofitna stanovanja so narejena za tiste z enim staršem, ki ima minimalno plačo, ženska je doma, in tremi ali več otroki. Ker je takih največ delavcev iz bivše Juge, ki so sem privlekli družine, je jasno, da dobivajo neprofitna stanovanja večinoma oni. Predvsem pa je res, da ima Slovenija kake 4 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} neprofitnih stanovanj za mlade družine (stanovanjski skladi), vse ostalo so privat lastniška stanovanja. V Nemčiji, Avstriji… pa je teh stanovanj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in več. Zato v teh državah dobi neprofitna stanovanja poleg priseljencev še ogromno domačinov. Pri nas pa praktično samo priseljenci in pa par slovenskih luzerjev. To je to. Krivde ne nosijo ti priseljenci pač pa naša zanič stanovanjska politika, ki ne vlaga praktično nobenega denarja v nova neprofitna stanovanja.

Jaz osebno si ne želim, da se v Slovenijo za stalno priseljuje veliko tujih državljanov. In menim da tako misli še marsikdo, te floskule o nestrpnosti pa imejte sami zase. Kje pa je zapovedano, da se moramo veseliti tujih delavcev in tujih mladih družin? No, kdo ste vi da boste določali česa se moramo veseliti in česa ne? Delavec naj pride, oddela svoje in gre!

Saj se prijavljajo.:) Pred časom so razpisovali za 30 neprofitnih stanovanj, prijavilo se je 490 ljudi, 30 jih je dobilo stanovanja, zdaj si pa predstavljaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close