Lista dobitnikov neprofitnih stanovanj
Neprofitna stanovanja so narejena za tiste z enim staršem, ki ima minimalno plačo, ženska je doma, in tremi ali več otroki. Ker je takih največ delavcev iz bivše Juge, ki so sem privlekli družine, je jasno, da dobivajo neprofitna stanovanja večinoma oni. Predvsem pa je res, da ima Slovenija kake 4 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} neprofitnih stanovanj za mlade družine (stanovanjski skladi), vse ostalo so privat lastniška stanovanja. V Nemčiji, Avstriji… pa je teh stanovanj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in več. Zato v teh državah dobi neprofitna stanovanja poleg priseljencev še ogromno domačinov. Pri nas pa praktično samo priseljenci in pa par slovenskih luzerjev. To je to. Krivde ne nosijo ti priseljenci pač pa naša zanič stanovanjska politika, ki ne vlaga praktično nobenega denarja v nova neprofitna stanovanja.
[/quote
Najbolše je, ko nabijate babncè
Folk zraven mene živi slovenka ki ji država vse plačuje in daje in to ne še stara, pa še nekaj takih slovenskih cvetk poznam, tako da, no comment. Vse več kot zmožne dela… samo ne mi da pomoč dobivajo samo priseljenci.
Imamo žal slovenskih delomrznežev dovolj. In to grem stavit je spisala ravno ena taka cvetka ki to spremlja drugače ne bi vedela za te spiske in ji gre v nos, da ni prišla na vrsto. Kajneda?
Jaz osebno si ne želim, da se v Slovenijo za stalno priseljuje veliko tujih državljanov. In menim da tako misli še marsikdo, te floskule o nestrpnosti pa imejte sami zase. Kje pa je zapovedano, da se moramo veseliti tujih delavcev in tujih mladih družin? No, kdo ste vi da boste določali česa se moramo veseliti in česa ne? Delavec naj pride, oddela svoje in gre!
[/quote]
WTF ti bluziš?? Kaj me briga, kaj ti maraš in kaj ne maraš?? A sem kje pisal o tem, da se moraš veseliti tujih delavcev?? Pišem čisto o drugih stvareh.
Saj se prijavljajo.:) Pred časom so razpisovali za 30 neprofitnih stanovanj, prijavilo se je 490 ljudi, 30 jih je dobilo stanovanja, zdaj si pa predstavljaj.
[/quote]
Sicer sem s tem postom zajebaval, saj je ta tema odprta s strani propagandnega šodra s(d)s stranke.
Ampak s tem je tako…. Gas arabjter, naš čovek pride delat v Slo., logično na gradbišče. Človek pridno dela, gradi se na vsakem vogalu, delodajalci rabijo fizikalce, Slovenec…. se noče žgat na soncu niti pod dežjem delat, kljub temu, da mu delodajalec po pravilu Slovenec nudi bajno plačo, okoli 2 jurja po tamalem…
Gasarabjter dela, dela, minejo leta, gasarbajter dobi neke pravice, ki jih imajo vsi v državah EU, seveda ima pravico tudi svojo družino pripeljat.., jih prijavi na naslovu na katerem je prijavljen, vsi se stiskajo, živijo tam, gasarabjter dobi še državljanstvo in to je to, ima se pravico prijavit za neprofitno stanovanje, pride komisija, človek nima v državi Sloveniji nobenega imetja, posesti, skratka nič. Dobi en kup točk na ta račun in to je to, izgubit nima nič, pridobi ogromno.
Torej, državljanstvo je v bistvu problem in jst predlagam vsem vam, ki vas to moti, da se žrtvujete tudi s svojimi telesi, če traba za preprečitev talanja državljanstva gasarbajterjem, udeležujete se kolesarskih protestov pred parlamentom vsak petek zaradi tega, ko se bodo spet aktivirali.
Sicer sem s tem postom zajebaval, saj je ta tema odprta s strani propagandnega šodra s(d)s stranke.
Ampak s tem je tako…. Gas arabjter, naš čovek pride delat v Slo., logično na gradbišče. Človek pridno dela, gradi se na vsakem vogalu, delodajalci rabijo fizikalce, Slovenec…. se noče žgat na soncu niti pod dežjem delat, kljub temu, da mu delodajalec po pravilu Slovenec nudi bajno plačo, okoli 2 jurja po tamalem…
Gasarabjter dela, dela, minejo leta, gasarbajter dobi neke pravice, ki jih imajo vsi v državah EU, seveda ima pravico tudi svojo družino pripeljat.., jih prijavi na naslovu na katerem je prijavljen, vsi se stiskajo, živijo tam, gasarabjter dobi še državljanstvo in to je to, ima se pravico prijavit za neprofitno stanovanje, pride komisija, človek nima v državi Sloveniji nobenega imetja, posesti, skratka nič. Dobi en kup točk na ta račun in to je to, izgubit nima nič, pridobi ogromno.
Torej, državljanstvo je v bistvu problem in jst predlagam vsem vam, ki vas to moti, da se žrtvujete tudi s svojimi telesi, če traba za preprečitev talanja državljanstva gasarbajterjem, udeležujete se kolesarskih protestov pred parlamentom vsak petek zaradi tega, ko se bodo spet aktivirali.
[/quote]
Po dolgih letih dela nimata ne delavec ne njegova žena nič, imata pa polno otrok. In take ki delajo otroke v revščini je treba podpirati še z neprofitnimi stanovanji, medtem ko državljani s slovensko mentaliteto ki najprej poskrbijo za bivališče in nato za naraščaj dobijo manj točk?
In kaj je dolga leta gradil ta delavec? Stanovanj za mlade že ne.
Res ne vem kaj dela desna vlada, če res dopušča tako politiko.
Po dolgih letih dela nimata ne delavec ne njegova žena nič, imata pa polno otrok. In take ki delajo otroke v revščini je treba podpirati še z neprofitnimi stanovanji, medtem ko državljani s slovensko mentaliteto ki najprej poskrbijo za bivališče in nato za naraščaj dobijo manj točk?
In kaj je dolga leta gradil ta delavec? Stanovanj za mlade že ne.
Res ne vem kaj dela desna vlada, če res dopušča tako politiko.
[/quote]
ja to je res mimo.
tujecem drzava vse da,slovenci si naj pa sami.
Tile slovenci itak skoz neki podedujejo. Mal heca, mal pa resnica. Moj kolega, 3 otroci, se je sicer zakreditiral, kupil hišo, on niti v sanjah ne bi šel v kakšno stanovanje. Mu pa tudi država pomaga, otroški dodatki, dodaten dopust da kaj na črno lahko še zasluži, zdaj dobi 400 eur za 3 otroke (mi ni jasno zakaj smo mi z enim depriviligirani, a moj pa nič ne rabi),…
baje baje, 31.03.2021 ob 06:56
Baje je mogoče marsikaj.
Običajno je takole
Prosilec pridobi pravico do neprofitnega stanovanja z izpolnjevanjem naslednjih pogojev:
– sodelovanje in uspeh na javnem razpisu,
– državljanstvo RS oz. državljanstvo ostalih članic EU,
– stalno prebivališče v občini,
– izpolnjeni ostali splošni pogoji.
Namesto SDS napiši samega sebe, pa imaš dober opis o sebi
Ravno zadnjič je bil članek na 24 kur kako goljufajo. Fiktivno se prijavijo na naslov sorodnikov, da je videti da se stiskajo na majhnem prostoru. Tako dobijo več točk. Očitno tega nihče ne preverja.
Pa potem primeri da so ljudje po 15, 20 let v istem socialnem stanovanju. Nič čudnega da jih zmanjka za mlade.
Pa mlad par, ki ne bi šel v socialno garsonjero, ampak v večje stanovanje, ker bosta nekoč imela otroka.
Ta stanovanja očitno niso namenjana za začasno rešitev stanovanjskega problema ljudi, ki nimajo, ampak za goljufe, ki znajo jamrat, da s socilano najemnino prišparajo denar za druge stvari. Res žalostno kako lahko dobro stvar ljudje izrodimo.
Klobase, 31.03.2021 ob 12:06
Folk zraven mene živi slovenka ki ji država vse plačuje in daje in to ne še stara, pa še nekaj takih slovenskih cvetk poznam, tako da, no comment. Vse več kot zmožne dela… samo ne mi da pomoč dobivajo samo priseljenci.
Imamo žal slovenskih delomrznežev dovolj. In to grem stavit je spisala ravno ena taka cvetka ki to spremlja drugače ne bi vedela za te spiske in ji gre v nos, da ni prišla na vrsto. Kajneda?
Forum je zaprt za komentiranje.