Ali kompliciram za nič?
Spoznala sem v redu moškega, prijazen, razgledan, čuteč, v glavnem skozi spoznavanje me je vedno bolj očaral ali pa deluje še sedaj bolj zaljubeljenost, ker sem res v rožicah. Dobivava, kolikor se lahko sedaj, že od konec poletja, torej skoraj 4 mesece, prespiva kdaj drug pri drugem čez vikend, greva kam pohajat pač kot par. Izkazuje mi nežnost, čustva, čeprav je pri tem zelo previden, jaz pa tudi, ker sva oba imela pred tem kar smolo s partnerji. Oba želiva resno razmerje in tako tudi delujeva. Ukvarja se tudi z enim hobijem, sicer sedaj ne toliko, ko je zima in omejitve, ampak tu pa tam pa. Pred kakšnim mesecem pa je prvič spoznal tudi mojo družbo, to je ena samska in ena poročena kolegica z družino. Enkrat smo šli na izlet drugič na sprehod. Kolegici sta ga takoj sprejeli, on njiju in tako smo skoz imeli debate, smeha, ni bil dolgčas, dokler nipogovor nanesel na njegov hobi in glej ga zlomka, samska kolegica ustreli, joj to sem si jaz vedno želela in če bi jo naučil. Sekundo je bil v zadregi, ker ni vedel kaj naj odgovori, potem pa ji pritrdi, ja z veseljem. No potem pa sta padla v to njuno temo, mene in druge kolegice kot da ni bilo več. Priznam, v tistem trenutku sem se počutila odveč. Ne vem ali sem bolj razočarana nad njim ali nad kolegico, ki zna bit prava zapeljivka, je postavna, zna zapeljati vsakega tudi žensko, če bi želela. No, na hobij še nista šla, sta dogovorjena za bolj topli mesec, ampak vseeno to me je ker potisnilo v razmišljanje kot da ni več isto. Ali kompliciram?
Ne kompliciraš. Ni reagiral lepo, lahko bi vedel, da smo ženske vsaj na začetku bolj ranljive, občutljive, da nas take malenkosti lahko prizadenejo. Če bi jaz bila moški (no, tudi kot ženska), bi ji rekla da ji dam kontakt od mojega trenerja/lastnika kluba karkoli ta hobi pač je.. ker se ne čutim, da bi počevala kogarkoli, da je ne bi narobe naučila bla bla karkolim v glavnem bi se elegantno izvlekla. Tako ne bi bilo zamere z nobene strani in bi ti ostala brez dvomov oz takega gnilega občutka kot ga imaš zdaj. Moški ne razumejo tega. Saj kasneje izzveni… a na začetku, še posebej ko si sveže zaljubljena, so to zelo delikat zadeve. Je treba pazit
Kr ne razumemo tega hm… Zakaj ne bi razumeli. Razumemo pa tudi vsi, da so lahko nekatere zadeve zelo “slizaste” ane, da je v resnici neka tema samo kot platforma za nekaj, da imamo izgovor, da morda lahko nekomu gledamo v oči, si ga ogledujemo in morda kujemo misli o tem, da se ga nekoč celo dotikamo. Pa naj si gre za žensko ali moškega.
Tisti, ki pa je priseben pa naj bo to moški ali ženska pa lahko ve, da če je partner prisoten, da neko poglabljanje z nasprotnim spolom v neki zadevi lahko kaže drugačen intuziazem pa naj bo potem to res ali ne pa je partnerju, ki ne sodeluje v tem težko kdaj takoj pravilno ugotoviti.
Dejstvo je, da ga je ženska s svojo prošnjo presenetila in odreagiral je kot je, saj je prijazen in seveda je to tvoja prijateljica – jasno, da bi naredil uslugo. Razumem tvoje občutke, ampak jim ne bi dajala teže. Vsekakor ju opazuj in ti bo kmalu jasno kdo kam taco moli – če. Nanj pa ne pritiskaj z vprašanji in svojimi dvomi, zadrži zase.
Kr ne razumemo tega hm… Zakaj ne bi razumeli. Razumemo pa tudi vsi, da so lahko nekatere zadeve zelo “slizaste” ane, da je v resnici neka tema samo kot platforma za nekaj, da imamo izgovor, da morda lahko nekomu gledamo v oči, si ga ogledujemo in morda kujemo misli o tem, da se ga nekoč celo dotikamo. Pa naj si gre za žensko ali moškega.
Tisti, ki pa je priseben pa naj bo to moški ali ženska pa lahko ve, da če je partner prisoten, da neko poglabljanje z nasprotnim spolom v neki zadevi lahko kaže drugačen intuziazem pa naj bo potem to res ali ne pa je partnerju, ki ne sodeluje v tem težko kdaj takoj pravilno ugotoviti.
[/quote]
Razumem entuzijazem in da z nekom lahko deliš strast do nečesa na drugačnem levelu kot s partnerjem. Popolnoma. Morda je bil le trenutek neprimeren. Meni bi bilo bolj pomembno ohraniti dobro voljo svojega partnerja kot “animirati” njegove prijatelje. Pri meni so take meje jasne in buh vari jih prestopiti. Gre se za spoštovanje in razumevanje. Kako se je počutila avtorica torej ni pomembno? Šla na izlet s svojim dragim in ostala brez njega. Ma tudi kolegica je res nesramna. Ni izgovora za oba. Jaz tega ne bi naredila nikoli osebi, ki jo ljubim.
Po pravici povedano – ne vem ali kompliciraš ali ne… Ene smo precej “kure”, druge imajo pa dodatno črko.
Zdej če je tvoja prijateljica (in ne samo ti njena) je to na nek način +… Verjetno lahko greste skupaj ali dva para.
Pač jaz gledam iz sebe: meni so moje prijateljice pomembne, če smo skupaj v družbi (jaz, kolegica in njen fant) se vedno potrudim biti prijetna in všečna – za prijateljico, še vedno pa vem čigava prijateljica sem. Ne morem pa zdaj trditi za vse.
Malo bolj splošen nasvet: če partnerju ali prijateljem ne zaupaš dovolj, da držijo svoje genitalije v hlačah – to ni dobro. Pa če je z razlogom ali brez.
Jaz tu bolj vidim čudno obnašanje tvoje prijateljice. Odvisno v koliko odprtih odnosih ste tudi drugače, če se tudi ti sama družiš s partnerji svojih prijateljic na samem. Meni osebno je to tudi mimo… pa če je samska ali ne, naj se vpiše v klub, najde trenerja, čisto neokusna ponudba privatno treniranje. Niti se sama nikoli ne bi tako vštulila partnerju prijateljice kar nekam na samo, sploh nekomu s komer se šele spoznavaš. Tvoj partner je ok odreagiral, pač nekulturno je zavrniti, je hotel lepo izpasti. Saj kot praviš naj bi to bilo v toplejšem mesecu, do takrat če ebi ne ustreza, rečeš, da je zaseden z drugimi obveznostmi in nima časa, če gre le za enkratno srečanje – greš še ti zraven, če pa za večkratna in da sta oba sama, je pa adijo pamet. Bi se pa zamislila nad tako svojo “prijateljico”.
Pomojem ko je tko izstrelila da je to njo zanimal že skos če bi jo naučil, in če praviš da je zapeljivka, je to rekla da se mu mal približa, ker ji godi pozornost. Ni nujno da se ji res tko dopade, sam zapeljuje na tak način, pozornost obrne nase, kot da vas ni. To use razumljivo. Ni pa mi razumljivo da je on čist padu v pogovor z njo in tebe kot da ni(ok na druge ne bi dala tok poudarka kot nate sicer) sploh tam. Glede njega se je za vprašat in njegove iskrenosti. To je tuki najbolj za dvomit.
Za njo že itak veš da ni frendica in bi se ti lahko zdel da bolš da ne grete skup na izlet, če tkole zna zapeljati ljudi ne glede na spol. Reši se je.
Tale zgodba čisto odpira moje rane. Smo s prijateljicami šle na 4-dnevni izlet in je takrat moj šel zraven. Prvič, zadnjič in nikoli več. To so taki tipi, enostavno ne razumejo, pa če mu narišeš. Ne ve on kaj je spoštovanje do partnerke niti ga ne zanima, ker lovi svojo priložnost, ki se mu očitno ponuja. In to tako brezsramno, ker je še partnerka zraven kot eno 5 kolo… mi obrne želodec ko samo pomislim. In potem rečejo zaupaj komu, ma šus v koleno…jaz nikoli več.
Naj si imajo kdor koga hoče, jahajo en prek drugega, samo mene naj vsi pustijo pri miru in bom najbolj srečna. Avtorica hudo mi je zate, te razumem in sočustvujem. Upam, da te nisem zamorila z zapisom. Zelo rada bi ti kaj pametnega svetovala, ma jaz tu ne vidim upanja ne svetle prihodnosti. Taki se ne spremenijo nikoli
No no mislim.
Ne bit tok razocarana.
Tebe bi lahko se cakal en lep crnolasec, se 1x bi lahko dozivela ljubezen.
Bi lahko se
[/quote]
E Klarabuncic. Kaj vse bi jaz, če bi se mene vprašalo 🙂 z največjim veseljem in zadovoljstvom. Žal je moj vlak odpeljal. Zdaj je kar je. Se bom potrudila biti srečna tudi brez ljubezni, ker mi očutno ni namenjena v tem življenju. So mi pa dali idejo tu na forumu, da bi morda poskusila s plezanjem..je treba porabit nekje višek energije 😉
Me spominja na eno prigodo. Bile sta dve frendici, ena samska, druga v ločevanju. Prva podpirala drugo, da se loči in to čimpej, ker je nasilnež, pijanec, rekla tud kaj čez njenega moža, seveda ko njega ni bilo zraven, a v isti sapi jo je vprašala, če bi imela kaj proti, če bi njen bodoči bivši mož šel športat z njo z zavedanjem, da jo je že osvajal in ji pisal osladna sporočila.
E Klarabuncic. Kaj vse bi jaz, če bi se mene vprašalo 🙂 z največjim veseljem in zadovoljstvom. Žal je moj vlak odpeljal. Zdaj je kar je. Se bom potrudila biti srečna tudi brez ljubezni, ker mi očutno ni namenjena v tem življenju. So mi pa dali idejo tu na forumu, da bi morda poskusila s plezanjem..je treba porabit nekje višek energije 😉
[/quote]
Poslusi, a res tako mislis.
A zato ker jih imas 52 .
Sem te v eni temi vpr za tizga tipa,ki te je osvajat hodu. Pa sem zgubila temo.
Pa mi bi lohka tuki odg.
Kako je s tem.
A ne pride vec
Si ga ti odgnala.
Povej mi no.
pa vsaj nehaj pisat hobij, da takoj ne prepoznamo provokacije.
Če bi pa bilo res, pa bi jaz po hitrem postopku skenslala tako prijateljico, ker je na 100 km jasno, da hoče razdret tvojo vezo. Ene ženske so pač take. To pa pomeni, da je tudi sicer gnoj od človeka in imaš samo škodo, če se s tako družiš. Verjemi, nič ne boš izgubila, če je nikoli več ne vidiš. Namesto, da se muliš na fanta, ga raje lepo osvajaj naprej, uživajta skupaj, blentavo babo pa izbriši iz lajfa.
Poba je pač prijazen. Mislim kako bi pa ti reagirala če bi te en njegov prijatelj to vprašal? Mislim to je bilo od prijateljice blesavo. Šele spoznaš nekoga pa že hočeš nekaj od njega. Malo se vprašaj s kakšnimi ljudmi se to družiš.
Da pa razmišljaš o prekinitvi veze, ki je bila čisto ok preden je tvoja kokošja prijateljica skočila vmes in verjetno v zadrego spravila človeka, ki se je pač trudil da bi bil všečen tvoji družbi je pa bolano. Mogoče res boljše da ostaneš sama če iz vsake muhe takšnega slona narediš. Mislim da pač ne obstaja oseba ki bo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} se obnašala vsako sekundo dneva točno tako kot si si ti zamislila. Sedaj ga pa daješ na hladno on pa sploh ne ve zakaj. Otročje.
Tvoja kolegica je stopila čez mejo. Če jo ta hobi zanima bi si že prwj našla inštrukcije ne pa ravno zapalila na tvojega. Vidva se morata o tem pogovorit, mu povedat, kako to doživljaš.
Se spomnim ko me je od kolegice tip vprašal pred njo če bi ga učila plesat pa sem mu rekla, da naj najame v plesni šoli učne ure pa naj s punco uživata v njih, da jaz nisem pravi naslov za to.
Poslusi, a res tako mislis.
A zato ker jih imas 52 .
Sem te v eni temi vpr za tizga tipa,ki te je osvajat hodu. Pa sem zgubila temo.
Pa mi bi lohka tuki odg.
Kako je s tem.
A ne pride vec
Si ga ti odgnala.
Povej mi no.
[/quote]
Pusti stat, nič takega ni bilo, samo zabavno mi je bilo, da je ravno tisti dan bil ko si ga napovedala, pa naslednji dan spet in to pred vrati. Malo nenavadno naključje glede na zapisano na monu, nič drugo. Nisem odgnala nikogar, nikoli nisem nesramna ali nespoštljiva do ljudi, pa ta je bil res vedno zelo vljuden in prijazen, zakaj bi ga odgnala? Je ena najboljših strank pri nas.
Nimam jaz več kaj pokušati, sem pobrala svoje “lončke in posodo” ter pospravila za seboj. Zdaj so ta mlade na vrsti za tovrstne dogodivščine in pravljice. Jaz sem nehala verjeti. Z leti pride tudi to. 🙂
Hvala ti za skrb. Si zelo prijazna
Vama ze tako ali tako skripa, ker nisi zmozna skomunicirati obcutkov z njim.. samo on ve, zakaj in kako.. tudi ti se ne spuscaj v razmerje, ce ne zmores kulturno in cujece predstaviti: rok, zadnjic priznam da sem se pocutila nelagodno ob tem dogodku… ali pretiravam ali sem si prav interperetirala…in ce je ok in zrel, bos dobila enako kvaliteten odgovor in s tem vodilo za naprej;)
Srecno
Pa daj se pogovori z njim o tem. Če hočeš nek dolgoročni odnos, mu moraš povedati kako se počutiš oziroma si se takrat. Glede na reakcijo in razumevanje, ki ga bo pokazal ali pa ne, boš videla ali imaš za kaj biti razočarana ali ne. Zakaj tiščis v sebi, premlevas in sprašuješ tukaj? Dejstvo je, da te je dogodek zmotil in ti še ne da mira. Pogovor je edini odgovor.
Forum je zaprt za komentiranje.