Ali je uničeno prijateljstvo?
Hei,
seveda so dobrodošla tudi ženska mnenja, ampak moški:
Cca 3 tedne nazaj sva se s kolegom zapletla med rjuhami. Od takrat sva se že videla, se pogovarjava, je normalno, ampak ni več tako, kot je bilo pred tem. Prej sva lahko debatirala cele dneve, res debate od a-ž, tudi od sexa, vendar ne v smislu, da bi se zgodil med nama. mislim, da sem mu bila že nekaj časa všeč, vendar iz moje strani to ni to. Pa sva se vseeno, torej, dala dol, pijana, ampak kaj zdaj? Pobuda je bila seveda iz njegove strani. Pač zame je to nekako, kot da se ne bi zgodilo, ne mislim več ponoviti tega, le želim najino prijateljstvo nazaj, tako kot je bilo.
na balkanu pravijo…, posle jebanja nema kajanje, hehe.. Drugač pa, pač rečeš, da ne bo več šlo z drugo varianto, ki sta jo pijana naredila in če bi on lahko tud prešaltal na prvo varianto brezveznega fiozofiranja in nakladna z žensko, kot bi ti rada prešaltala in, če vama rata to…., pa se začneta smejat temu kako sta pijana fuukala sta na pravi poti, da bo spet vse po starem.
Probat ni greh, posebej, če je tip en tak mlačen tip, ki te ni res divlje kresnil, pa tud, če je bil v pijanem stanju.
Sem ženska s podobno, a hkrati malo drugačno izkušnjo. Pred časom smo se ob kozarčku podružili s kolegi. Moja prijateljica iz otroštva in najina soproga. Precej smo se ga napili in ko sva šle v klet po vino me je nepričakovano poljubila. Poznava se že 20 let in to me je totalno šokiralo. ampak v vsej tej pijanosti se mi je skupaj z njo malo zmešalo in sva se lizali tam po kleti ko fukjeni. potem sva šli nazaj se malo spogledovali, šlatali, pa šli še 2 x v klet, vsakič bolj pogumni …lizanje joškic, rajcanje z roko, da je teklo od naju, žal mi je edino, da si nisva pičkic polizali al pa bi ji jo vsaj jaz, da bi enkrat v lajfu okusila kak je ta filing. no in to je bilo to. naslednjič ne bev ne mev, nič omenila nobena. meni je bilo mal tko no, vsaj predebatirali bi lahko, ker nenazadnje sva prijateljici, ki se čist o vsemu meniva. ampak ne, ona ni omenila, jaz sem pa tudi tiho. sprva mi je blo mal čudno, potem sem pa to sprejela, zdaj je najin odnos tak kot od nekdaj.
To, kar sta naredila ni nobena katastrofa.
Tipa dobi na samem in ga postavi pred dejstvo: Povej mu naravnost kaj želiš od njega. Zahtevaj od njega, da ti pove kaj misli sam in mu povej, da te resnica ne bo prizadela. Samo z iskrenostjo, spoštovanjem in odpuščanjem boš odnos obdržala. Je pa res, da mora biti enako tudi pri njem. Če ne drugega, pa boš vsaj izvedela kje se je zataknilo in kaj so moteči elementi v odnosu z njim. Zavedaj pa se, da po tej zemlji hodi veliko ljudi, ki za iskrenost nima dovolj poguma in bodo zato, da zaščitijo svoj ego, raje lagali in igrali. Če gre pri tem tipu za slednje, se ne sekiraj, če ti odnos z njim propade.
Hvala za komentarje.
Mislim da se tudi sama med temi, ki se izogibajo pogovoru. Najbolj se bojim tega, da je vsa 3,4 leta odkar smo kolegi se “ubadal” z mano, le da bi dobil to, kar mu je sedaj uspelo🥴
Vem da je to tipično žensko, ampak sem res že vse premlevala. Tudi, če sem mu bila tako slaba, da mu je sedaj neprijetno mi je vseeno, ker ne mislim tega ponavljati. To kar pa sem mislila prej, preden se je zgodilo, da sem mu všeč pa sem zdaj opustila. Pa vem kako neumno je to na forumu spraševat, ker bom morala zbrat pogum pa ga soočit kaj se gre.
No daj, jaz ti bom pa še več ženskih vprašanj postavila. Ali zdaj, ko se pogovarjata, on prvi pokliče/napiše, ali odpisuje? Ali misliš, da je mogoče, da bi mu bila všeč, pa je zdaj tak, ker čuti, da s tvoje strani ni isto? Ali je bil on slab, pa misliš, da mu je zaradi tega neprijetno?
Takih vprašanj je 10000. Je pa res, da boš direktno izvedela, če boš njega na samem dobila pa vprašala.
Deci so res čudna bitja, tudi tega ne izključi, da je dobil, kar je hotel. Čeprav meni moja ženska logika ne da miru, zakaj bi potem odpikal, če sta se tako kontala? Meni je bolj logično, da bi potem hotel nekaj več. Ampak ja, to smo ženske. Ali ima kakšno punco? Koliko sta pa stara?
Sem ženska s podobno, a hkrati malo drugačno izkušnjo. Pred časom smo se ob kozarčku podružili s kolegi. Moja prijateljica iz otroštva in najina soproga. Precej smo se ga napili in ko sva šle v klet po vino me je nepričakovano poljubila. Poznava se že 20 let in to me je totalno šokiralo. ampak v vsej tej pijanosti se mi je skupaj z njo malo zmešalo in sva se lizali tam po kleti ko fukjeni. potem sva šli nazaj se malo spogledovali, šlatali, pa šli še 2 x v klet, vsakič bolj pogumni …lizanje joškic, rajcanje z roko, da je teklo od naju, žal mi je edino, da si nisva pičkic polizali al pa bi ji jo vsaj jaz, da bi enkrat v lajfu okusila kak je ta filing. no in to je bilo to. naslednjič ne bev ne mev, nič omenila nobena. meni je bilo mal tko no, vsaj predebatirali bi lahko, ker nenazadnje sva prijateljici, ki se čist o vsemu meniva. ampak ne, ona ni omenila, jaz sem pa tudi tiho. sprva mi je blo mal čudno, potem sem pa to sprejela, zdaj je najin odnos tak kot od nekdaj.
[/quote]
Zakleni ji roke in jo začni obdelovati. Po nekaj minutah se bo vdala in delala kar želiš. Bon apetit!
haha 🙂 Smo res različne. Ja, oba piševa prva. V bistvu se večinoma tako piševa, da ne zaključiva pogovora, pa pač odpisujeva kadar nama paše, ali pa kaj pošljeva vmes. Odpisuje pa vedno. Hmm, res ne bi vedela. Ja, bleščeče ni bilo, ker sva bila pijana. Pa še v prvo se je hitro končalo (haha). Ampak dvomim, da bi se dec vbadal s tem.
Punce nima že dolgo, sem bila zraven, ko je preboleval. Pač kolegi. Oba sva 1995 letnik. Sošolca.
Se mi pa ravno to zdi tako neumno, ta ženska razlaganja pa kompliciranja. Najraje bi se v deca spremenila, pa pustila vse za sabo.
Meni se bolj zdi, da sta oba težka egota.
On bi najbrž rad kaj več, ti pa bi rada, da bi bolj intenzivno lazil za teboj, te osvajal.
Svoje življenje kompliciraš čisto sama in če ti res ni do tega, potem si razjasni pojme in ukrepaj. Vendar sumim, da bi težko živela brez domišljanja, da si pa vendarle všeč….
Stara si 25 let, ne zapravi še naslednjih 10 let za take otročarije.
Najprej res iskrena hvala za mnenja, nekako so mi moška mnenja bolj osvobujoča. Pa če se ne bi šlo zanj, bi o tem spraševala njega :”))
Ni bilo nikoli tega lazenja, ampak tista sproščenost, to pogrešam. Pa da rečeš res čisto kar ti sede. Verjetno je iz njegove strani bolj navadno, pa jaz žensko kompliciram. Ampak mi ne da miru.
za fwb pa ja, saj sicer sploh ni slaba ideja, samo, da ne bi iz tega potem zgledalo, da jaz iščem več, pa bi se ustalila s tem, da ga ne zgubim.
Sex NI sestavina prijateljstva.
Sicer pa prijatelja nikoli nisi imela, ker tak te ne bi zvabil me rjuhe in te naredil za fu.kfrendico ampak bi ali bil prijatelj ali pa postal tvoj partner, ce bi te zanimal v to smer. Tako pa je le se en brezjajcnik ki ne zna z resnico priti do seksa.. zakaj si pa ti temu podlwgla pa sebe spraši
Najprej res iskrena hvala za mnenja, nekako so mi moška mnenja bolj osvobujoča. Pa če se ne bi šlo zanj, bi o tem spraševala njega :”))
Ni bilo nikoli tega lazenja, ampak tista sproščenost, to pogrešam. Pa da rečeš res čisto kar ti sede. Verjetno je iz njegove strani bolj navadno, pa jaz žensko kompliciram. Ampak mi ne da miru.
za fwb pa ja, saj sicer sploh ni slaba ideja, samo, da ne bi iz tega potem zgledalo, da jaz iščem več, pa bi se ustalila s tem, da ga ne zgubim.
[/quote]
očitno zelo rabiš potrditev moških. Naj ti prišepnem skrivnost na uho- ne rabiš te potrditve, sama si čisto v redu ženska. Moški na ženske gledajo kot na predmete, to je čista preprosta resnica, naj te sladke besede ne zavedejo. Ti si pa to razlagaš kot nekompliciranje. Drugi ljudje pa te bodo cenili toliko kot se boš cenila sama.
Glede na to, da očitno nisi psihopat, pa ne moreš mimo dejstva, da sta seksala in s tem prešla neko mejo intimnosti. Če bi bila psihička, bi ti bilo čisto vseeno, tako pa še dobro, da nisi.
Odkrito mislim, da hočeš nekaj, kar ne obstaja. Ti bi imela tega fanta za najboljšo prijateljico, varen pristan, morda še občasen seks, da bi lahko brez skrbi čakala na princa na belem konju, ki bo neke viharne noči prijahal v tvoj objem in te za vedno odrešil tvojih dvomov.
Wake up!
če nima doma druge in je takrat pač ušlo in se je zdaj umaknil, obstaja samo še druga varianta….da si ga presenetila in je zdaj v šoku. Če je bilo prej med vama vse ok, poskusi še malce vztrajat z druženjem. Če si mu bila všeč, dvomim, da bi se zdaj kar odmaknil.
Dopuščam še možnost kurbirja, ki se dobrika, dokler ne dobi, vendar mislim, da zna vsak ali vsaka hitro prebrati takega tipa.
Tako da bi rekel, da bolj drži, da je sramežljiv in zdaj nekoliko zmeden. rabi še malce spodbude, pa bo mogoče kaj bolj trajnega.
Sem mu že rekla, če je nemu kaj čudno med nama zdaj zaradi te situacije, pa je rekel, da ne, vendar vseeno nekako ne moreva priti nazaj na tisto točko.
[/quote]
Sej tud ne bosta prišla. Je pa tako s sexom. Prvo kresanje uspe res smo pravim umetnikom, ko se vse tako poklopi kot ata na mamo v totalno sproščenem okolju, ta sproščenost more bvit tud v možganih zaradi želje, seveda pa nikoli v pijanem stanju, je pa dobro, da je malo pijače zaradi treme, če je prisotna.
Drugo kresanje bi bilo že boljše, ko se bi spoznavala in oba pokazala željo in volje. Tretje kresanje bi bilo pa tisto pravo in po tem kresnju se bi mogla dogovoriti kako naprej, ker vama bi ostalo to v prijetnem spominu in se bi oba spet nasmejal, ko se bi videla.
očitno zelo rabiš potrditev moških. Naj ti prišepnem skrivnost na uho- ne rabiš te potrditve, sama si čisto v redu ženska. Moški na ženske gledajo kot na predmete, to je čista preprosta resnica, naj te sladke besede ne zavedejo. Ti si pa to razlagaš kot nekompliciranje. Drugi ljudje pa te bodo cenili toliko kot se boš cenila sama.
Glede na to, da očitno nisi psihopat, pa ne moreš mimo dejstva, da sta seksala in s tem prešla neko mejo intimnosti. Če bi bila psihička, bi ti bilo čisto vseeno, tako pa še dobro, da nisi.
Odkrito mislim, da hočeš nekaj, kar ne obstaja. Ti bi imela tega fanta za najboljšo prijateljico, varen pristan, morda še občasen seks, da bi lahko brez skrbi čakala na princa na belem konju, ki bo neke viharne noči prijahal v tvoj objem in te za vedno odrešil tvojih dvomov.
Wake up!
[/quote]
Verjetno zadnji del drži bolj kot sem se zavedala in si upala priznati..
Hvala!
Jaz pa msilim,dacelo človeštvo iz tega dejanja(da se dva malce podrgneta) dela prevelik vik in krik in to vse jemle kot en božji blagoslov ali razodetje ali kaj vem kaj še vse. Ljudi ne bom nikol ne štekal. Večina nasprotovanja pa itak izhaja iz fovšije.Če jaz ne smem,ne morem, pa ne bodo še drugi. Vse ki bom to videl ali slišal da to kdo počne, bom zašpacal, razbobnal okoli, kot da mi je nekdo družino pobil, tako razmišljanje majo ljudi. KAk so eni zanimivi, ja onadva šmirglata, pa totadva tut, sami pa z oči bereš, da jo kar dviguje in če bi bila prilika bi bila prva z nekom med rjuhami.
Če se vrnem k temi, autorica-na kratko-samo nerodno mu je, da se je to zgodilo. Če nočeš ponoviti, sam se naredi,da se to ni zgodilo in vse bo ok.
Wake up!
[/quote]
…da bi lahko brez skrbi čakala na princa na belem konju, ki bo neke viharne noči prijahal v tvoj objem in te za vedno odrešil tvojih dvomov.
To vi o Viharnem jezdecu?
tolk žleht pa tudi na noč čarovnic nisem!
[/quote]
Ga imate tolk po zobeh, da bi mu vse po vrsti dale. Ste trapaste, da bi se kar v vrsto postavle. Bolj bi vas z gajžlo tolku, bolj bi mu nastavljale.
Forum je zaprt za komentiranje.