Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali je uničeno prijateljstvo?

Ali je uničeno prijateljstvo?

če ima dost velikega ga kr oženi

Ga imate tolk po zobeh, da bi mu vse po vrsti dale. Ste trapaste, da bi se kar v vrsto postavle. Bolj bi vas z gajžlo tolku, bolj bi mu nastavljale.
[/quote]

očitno je njegova gajžla premehka, pa lahko samo z jezikom opleta.

Kako misliš nerodno? Meni še ni bilo nerodno, ker sem sexal z eno. Razen če avtorica tak slab zgleda

Hehe, a to je to o teh moško – ženskih prijateljstvih? 🙂
Aha, se mi je zdelo, ja :-)))
Tale avtorica je spadala v kategorijo ja (niti ne v kategorijo mogoče), pa je enkrat ratalo. Zdaj pa je, kar je – realno stanje, ki nikoli ni bilo v resnici iskreno. Dobro jutro!

A da bi ga pa “soočila” pa ne bi šlo? Če sta bla tok dobra frenda. Pa ne tisto a je kaj čudno, ampak da se dobita pa direkt poveš kako stojijo stvari. Pa meni se zdi da samo sebe slepiš, da ne želiš ponoviti, ker sicer ne bi po forumu pisala

Sem ženska s podobno, a hkrati malo drugačno izkušnjo. Pred časom smo se ob kozarčku podružili s kolegi. Moja prijateljica iz otroštva in najina soproga. Precej smo se ga napili in ko sva šle v klet po vino me je nepričakovano poljubila. Poznava se že 20 let in to me je totalno šokiralo. ampak v vsej tej pijanosti se mi je skupaj z njo malo zmešalo in sva se lizali tam po kleti ko fukjeni. potem sva šli nazaj se malo spogledovali, šlatali, pa šli še 2 x v klet, vsakič bolj pogumni …lizanje joškic, rajcanje z roko, da je teklo od naju, žal mi je edino, da si nisva pičkic polizali al pa bi ji jo vsaj jaz, da bi enkrat v lajfu okusila kak je ta filing. no in to je bilo to. naslednjič ne bev ne mev, nič omenila nobena. meni je bilo mal tko no, vsaj predebatirali bi lahko, ker nenazadnje sva prijateljici, ki se čist o vsemu meniva. ampak ne, ona ni omenila, jaz sem pa tudi tiho. sprva mi je blo mal čudno, potem sem pa to sprejela, zdaj je najin odnos tak kot od nekdaj.
[/quote]

….do naslednje pijanke. 🤣

Avtorica jaz pa verjamem da imate custva, ker toliko razmisljate

morala bi, sam moram še jajca zbrat :/ Razmišljam pa vse več v to smer..

Vidiš,temu se reče pravo prijateljstvo. TAko prijateljico bi tut jaz mel.hehehe. da mu pomagaš v dobrem in hudem. Tudi takrat, ko te tišči mleko, pa te reši tega hehe. Ajde, brez zamere, malo šale more bit.

Kaj sploh kompliciras? Sexita se naprej, a ni fajn? Valda mu nebi kr tko dala, pa tud ce mal pijana,…bota ze vidla. Naskoc ga v treznem stanju pa rukita celo uro! Moje mosko mnenje, tko se dobi dobrga partnerja.

Ker se lahko razbere iz napisanega, ter kasnejših pogovorov/odgovorov da TI in ON dejansko NE vesta kaj imata oz. kaj bi kdo rad imel v vajinem odnosu, ti bom postavil nekaj vprašanj na katere si poskušaj odgovorit in tudi kakšen odgovor ali pa pogled iz druge strani, da boš videla kako zgleda celotna zadeva iz moške strani.
Praviš, da želiš vajino prijateljstvo nazaj kot je bilo,… ampak prvo se vprašaj kaj je prav za prav bilo? Ali je bilo to prijateljstvo za oba enako? Ker če misliš da je bilo, se motiš!
Tega kar ti želiš, ne bo več (si oz. sta uničila) vsaj ne na takšni ravni. To so moje izkušnje, in glede na napisano,.. je kar to to in bo s časom samo še večja razdalja. Je pa res,… iskren in odkrit pogovor reši veliko stvari, ker razjasni marsikaj, tako da,… vse je v vajinih rokah =)
No da podam mnenje, naprej,..
Glede na to, da sta toliko časa kolega/prijatelja (jaz to ločim pri ljudeh, ker zame to ni isto), in da si napisala da sta se lahko pogovarjala o vsem, tudi o sexu,… tu postane jasno da ne gre za prijateljstvo! Iz tvoje strani najverjetneje DA (ne veš čisto), iz njegove NE. Ampak tudi iz tvoje ni bilo samo prijateljstvo, samo nisi vedela kaj je, oz. kaj bi (to ugotavljaš šele sedaj, ko vidiš da je drugače kot je bilo, ne veš kaj je, ampak je in hočeš nekaj kar v bistvu nikoli ni bilo – vsaj iz njegove strani ni bilo prijateljstvo =) ). (Človek se vpraša ali ti manjka prijateljic, katerim lahko zaupaš, definitivno pa ti je ugajala pozornost, ki je drugačna ki ti jo ponuja zgolj prijatelj/jica, ali dejansko nekdo ki je zaljubljen vate, ali te ljubi – ker po 3-4 letih ni samo prijateljstvo =)).
S tem ko sta naredila kar sta imela pijana, si/sta zajebala in itak da je bilo slabo (si omenila kratko), pravzaprav drugače sploh ne more biti (alkohol je samo še poslabšal celotno zadevo, v smislu kako vse izpade). Tudi če je se je fant potrudil se ni mogel (tu pride vmes srčno možganska blokada, če se lahko tako izrazim – bi se dalo debatirat =) ,… na kratko povedano, z osebo, s katero bi se rad ljubil, ne moreš kar sexat. Neki pač ne gre prav,.. čez čas, pa ko se zadeva razjasni (postaneš par, fwb), pa gre =) ,.. ampak tako kot praviš da je bilo, itak da ne more biti drugega kot polomija.
Glede njega, da ni nič rekel oz. jasno dal vedet kaj vidi v tebi in kaj si želi od tebe oz. kaj pričakuje v vajinem odnosu,… pač fant je malo copata, si ne upa, ni odločen (kar pa je kar pomembna zadeva, to lahko naredi človeka privlačnega ali pa ne – samo prijatelja =)).. (jebat ga, ne more imet vsega, se pa zato toliko bolj fino pogovarja).
Fant je sedaj užaljen in ga jebe EGO! Prvič ker je spoznal da je bilo katastrofa (kar je mislil da bo top (sex)). Drugič ker je spoznal, da niso občutki ravno obojestranski (vsaj ne tako, kot je mislil da bodo),… tretjič ker misli, da si mu dala iz usmiljenja – OMG dejansko tako izpade vse skupaj. (ti se tu vprašaj zakaj si mu sploh dala..pa ne iskat izgovora v alkoholu prosim). Pa ko rečeš da nočeš tega več ponoviti (upam da mu nisi tega rekla !?), potem izpade vse skupaj kot še ena velika napaka, da ti je žal da si sploh to naredila! Tu pride potem četrtič in zadnjič, in verjemi da je to začutil,… da je bila to napaka, da je on napaka! JEBA.. tu si dejansko uničila vajin odnos. In tu nastopi tisto, ko ti čutiš da v vajinem odnosu ni več kot je bilo,. ker ni, ker se je umaknil nazaj, korak ali dva!
Ampak tebi je bilo nekako jasno kaj on čuti do tebe, samo fant te ne privlači dovolj, ni dovolj možat za tvoja pričakovanja ali tvoj pogled na to, kakšen naj bi moški bil. Vprašaj se zakaj si mu potem vse zaupala, pogovori, odnos itd,.. če dejansko ni dovolj dober za kaj več,.. To boš morala pri sebi razčistit. Kdaj se je v življenju vredno vprašat, koga si želimo ob sebi ? Ali si želimo neverjetne komunikacije in zaupanja, sexa (fizične privlačnosti),… ter kaj je prijateljstvo in kaj več kot to. Ali ti manjka pozornost, ali je dejansko kaj več samo nekaj manjka v odnosu. Kdaj se je treba sprijazniti ali pa se zavedati, da te privlači oseba, ki je izven tvojih miselnih okvirjev in da mnenje drugih ni pomembno, če se ti počutiš dobro ob tej osebi in čutiš nekaj več kot si želiš priznati, je dobro da nekaj narediš =)
Če želiš karkoli rešit (ker verjemi da bo šlo samo na slabše in se bosta oddaljila), moraš zadevo začet pri pogovoru o sexu, ki je bil, zakaj je bil, kaj kdo od vaju pričakuje in kaj vidita/čutita eden do drugega.
Srečno =)

Nisem brala vsega, pri zadnjem odgovoru pa lahko kar kopiram zadnji odstavek…

Zdaj, prenalo vem, kako to.pri vama izgleda,kaksno prijateljstvo je to bilo, so bili ze prej znaki, pa jih nisi videla…kakorkoli, bistvo je, da enako nazaj ne bo nikoli, ker je vmes izkusnja kakrsnakoli pac je, ki je tok dogajanja malo preumerila.
Nic hudega, ker to se ne pomeni, da ne more biti vec nicesar, ce je na obeh straneh interes;
predebatirajta zadevo, tako res konkretno, razdelajta v globino in do kosti, pa bodita iskrena drug do drugega in do sebe. Edino na tak nacin lahko gresta s tem dogodkom med vama naprej. Z vidika tega, kar sem jaz dozivela v svojem zivljenju z moskimi, bi lahko po takem dogodku tudi prijateljevala naprej, imam eno tako izkusnjo, je pa res, da sva zadnje 10 let ob moji prezaposlenosti s familijo, 3 otroci, precej manj v stikih. Se je med nama po nekaj casa poznanstva v mojem samskem obdobju zgodilo 3x, da sva spala skupaj, bilo je res odlicno pravzaprav, se zdaj se rada spomnim, ampak kot partnerja ga pa ne bi imela in to sem mu dala tudi jasno vedeti. Ni vedel, kaj bi s sabo, kaj bi z nama, imela sem obcutek, da je posredi se feeling do bivse, skratka, jaz se v take zakomplicirane zadeve ne spuscam. Sem imela sreco, da sem bila in sem z moskimi, kjer so stvari jasne, razdelane, potem se prepustim. Potem ko si je prisel gor, kaj bi rad, sem bila ze dalec☺. Sva pa ostala ok, se dostikrat nasmejala tem tednom in ostajava ok.
Kakorkoli, spolnost med dvema je lahko tudi samo lep spomin in nadaljujeta naprej tudi s to izkusnjo.
Je pa tako…sem bila celo zivjenje v resnih vezah, v svojem samskem obd. Dozivela tudi dve kratkotrajni simpaticni poznanstvi, ki sta se koncali v postelji…moja izkusnja, po tem so tipi totalno navalili, v enem tednu smo imeli splanirane dopuste, domala naslednje dve leti zivljenja😳….totalna zaljubljenost, mene pri nobenem od njiju ni tako odneslo in sem hitro razcistila, ker sta bila cisto simpaticna, ni pa bilo z moje strani niti priblizno kot na drugi strani in to je treba takoj razjasnit, da ni po nepotrebnem kdo prevec prizadet.
Predlagam torej odkritost in pogovor in potem pocasi naprej, korak za korakom.
Saj bo…

Hjo, žensko-moška prijateljstva … To ne obstaja. Razen če je moški gej. So samo ženske, ki si jih že in ki bi jih še. Z ostalimi ženskami se moški ne ukvarjamo. Prijateljic ni. Tipček se je zdaj na svoj način nekaj let trudil okoli tebe, ker ni vedel kako te naj direktno vpraša in je pri tebi padel v frend cono. Tega moški jasno niti ne opazi. Končno se je zanj nekaj premaknilo (dala sta se dol), ti bi pa sedaj nazaj? Pozabi. Verjetno že v svoji glavi gradi vajino hišo, študira koliko otrok bosta imela, kam jih bosta vpisala na faks, itd. Ti mu boš sedaj povedala, da si ga v svoji pijanosti samo izkoristila in bi ostala samo prijateljica? Če bo slučajno pristal na to, pomeni samo, da je toliko zaljubljen vate, da bo spet šel v frend cono in čakal, da se boš naslednjič napila in se ga usmilila. Edina rešitev zate je, da mu podtakneš eno frendico, ki ga bo kak teden jahala brez milosti, da bo pozabil nate …

MAtjažzr morda pa nimaš prav. Ali pa sodiš po sebi, da ti ne bi mogel imet prijateljice,in se bojiš da te bi enako “zaneslo”. Npr vsaj predvidevam,da je žena mojega kolega moja prijateljica. Mi je že šla kdaj na roko, verjamem da mi še bo, in tut mojo pomoč lahko ona kdaj pričakuje. PA sem siguren,da me ne bo nikol uprašala za sex, pa tut jaz ne bom nje.

Ženske zdej pa realno no, da si nehate pesek v oči metat.
Moški je lahko ženski prijatelj samo do takrat, dokler si ta moški ne dobi svoje ženske. Vaše lapanje, kako imate naaaaaajboljše prijatelja je popolnoma mimo. Moški ko postane mož in oče, ne bo vsak dan z vami letal po kofetih in reševal vaše težave.
Če pa je prijetelj prej in z vami čveka vsak dan pa ALI STE VI SAMSKI IN VAS ŽELI V POSTELJO SPRAVIT, ALI PA STE VI Z DESCEM, PA VAJU ŽELI NARAZEN SPRAVIT DA BO VAS V POSTELJO.

Realno a tako je.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Najprej hvala za tako obsiren odgovor..
Da zacnem..
priznam, da sem se velikokrat sprasevala kaj tocno se dogaja, pa da se s prijatelji ne pogovarjas toliko casa na dan. Jaz sem imela sicer vecino najinega prijateljstva fanta.
To, da mi ni privlacen ni res, meni se on dopada, vendar v toliko letih prijateljstva sem dejansko razvila sliko o njemu kot o prijatelju, ne kot potencialnemu partnerju. Zaupala sem mu, ker se na neki frekvenci ujameva tako, kot se ne z nikomur drugim. Pac sproscenost, reces kar hoces, delas kar hoces, ce se nama ni dalo ubadat, sva se pustila en cas pri miru, nato spet govorila po cele dneve, ko sva pa skupaj pa sama zafrkancija, smeh..
Saj ce dam malo update: sedaj se ze vec pogovarjava, sem pa imela namen, da greva ven na ta pogovor.
Tako da hvala 🙂

Nikoli več ne bo kot je bilo 😉 Če hočeš prijatelja, imej prijatelja, a brez njegovega tiča 😉 Če pa hočeš partnersko zvezo, to povej, ne pa da se izgovarjaš na alkohol da si bila pohotna. Zanimalo te pač je, ali je tako dober seks kot sta govorila – verjetno on tudi. Pa nočeta povedat da je bil zanič. Ko enkrat seksaš, sprejmeš možnost posledice, da tudi prijateljstvo izgine.

pozabi. ce se je zapalil ne bo nikoli vec isto. prekini prijateljstvo ker to bo agonija za oba ko bosta poskusala spravit stvari spet na iste tire pa ne bo slo. cel kup custvenga izsiljevanja igranja zrtve prosjacenja ipd. imam podobno izkusnjo ki je sla na koncu do takih razseznosti da me je zacel zalezovati in the name of love. koje nekdo prijatelj s tabo ker si te zeli to ni iskreno ampak gluma in cakanje na pravi trenutek slabosti ki ga bo izkoristil. moj “frend” je kar 10 let cakal dokler nisem postala samska in se mu je utrgaal in se spremenil za 180 stopinj v psihopata. to je bila lekcija da moski in zenska pac ne morta bit frenda.

Odgovor na objavo uporabnika
Rabim moško mnenjeeee, 05.01.2021 ob 08:39

Hei,
seveda so dobrodošla tudi ženska mnenja, ampak moški:
Cca 3 tedne nazaj sva se s kolegom zapletla med rjuhami. Od takrat sva se že videla, se pogovarjava, je normalno, ampak ni več tako, kot je bilo pred tem. Prej sva lahko debatirala cele dneve, res debate od a-ž, tudi od sexa, vendar ne v smislu, da bi se zgodil med nama. mislim, da sem mu bila že nekaj časa všeč, vendar iz moje strani to ni to. Pa sva se vseeno, torej, dala dol, pijana, ampak kaj zdaj? Pobuda je bila seveda iz njegove strani. Pač zame je to nekako, kot da se ne bi zgodilo, ne mislim več ponoviti tega, le želim najino prijateljstvo nazaj, tako kot je bilo.

Seveda prijatelji si pomagajo povsod to pa ne pomeni da skočijo pod rjuhe. Težko rečem da si lahko samo prijatelj z nekomu ki si z njim spal.  Vsaj jaz ne 25 let nazaj je bila sestra mojega dobrega prijatelja. Tako smo se zbližali preraslo je v prijateljstvo ki sva se lahko pogovorila o vsem ki se tudi z svojo partnerko nikoli nisem.  Je trajalo vse do nekega dne ki sva si zaželela več tudi intime. Seveda ona poročena in družina jas družina na drugi strani.  A midva sva še danes prijatelja tudi pod rjuhami ko se nama zljubi.

Ce bi te hotel samo nate…nt in bi bil as, te ne bi mencal 3..4 leta, pa tud zdj te ne bi več kontaktiral…

Če pa je sirota na tem področju, pa je to možno…

Lahko da mu je nerodno…ker te je slabo…

Ponovita trezna…..

Spet naftalinska, obriši solze.  Noge trdno skup držat ?

Odgovor na objavo uporabnika
Mrs sramezljiva, 05.01.2021 ob 08:52

Sem ženska s podobno, a hkrati malo drugačno izkušnjo. Pred časom smo se ob kozarčku podružili s kolegi. Moja prijateljica iz otroštva in najina soproga. Precej smo se ga napili in ko sva šle v klet po vino me je nepričakovano poljubila. Poznava se že 20 let in to me je totalno šokiralo. ampak v vsej tej pijanosti se mi je skupaj z njo malo zmešalo in sva se lizali tam po kleti ko fukjeni. potem sva šli nazaj se malo spogledovali, šlatali, pa šli še 2 x v klet, vsakič bolj pogumni …lizanje joškic, rajcanje z roko, da je teklo od naju, žal mi je edino, da si nisva pičkic polizali al pa bi ji jo vsaj jaz, da bi enkrat v lajfu okusila kak je ta filing. no in to je bilo to. naslednjič ne bev ne mev, nič omenila nobena. meni je bilo mal tko no, vsaj predebatirali bi lahko, ker nenazadnje sva prijateljici, ki se čist o vsemu meniva. ampak ne, ona ni omenila, jaz sem pa tudi tiho. sprva mi je blo mal čudno, potem sem pa to sprejela, zdaj je najin odnos tak kot od nekdaj.

Dobra izmišljotina.

Če pa ni, potem ste še vsi zeleni in brez otrok.Praktično brez kakega dela.Potem pa pridejo ven take primitivne : pičkica, fukjeni in podobno.Kot v osnovni šoli mularija, ko se hoče ven metat…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close