Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zanemarjena in neurejena stopala

Zanemarjena in neurejena stopala

Sem odnesla stvari sosedi in vrata odpre njen sin z bosimi nogami, ima jih okrog 30, črno pod nohti, nohti rumeni in štrleli kot kremplji, vzad pa njegova ženska s kopalnice, urejena od glave do pete. Kako lahko partner gleda kaj takšnega? Še na kavo nisem šla naprej, sem takoj pomislila da imajo umazane šalice. Fuj

Celo rumeni nohti, bolana jetra mogoče kar je rumeno je povezano z njimi.

Če je pa baba skoz v kopalnici. Še dobro, da si noge kdaj prezrači.

In je bilo potrebno takoj svetovnemu občestvu to sporočiti?

Mnogo ljudi smatra stopala, da niso del njih. Umijejo in negujejo vse dele telesa, stopala pa preskočijo.
Nekoč sem pred enim gledališčem stala pred štantom, kjer je nek igralec zbiral podpise za vložitev kandidature za predsednika države. Slučajno sem pogledala njegova stopala. Res je bilo vroče, zato je bil v odprtih sandalih. Ampak med prsti so se mu svaljkali kosi črne zasušene umazanije, nohti kot kremplji, s predela nad peto pa se je luščil a gosta umazanija.
Samo obrnila sem se in odšla.
Drug primer je spoštovani predavatelj okoljskih problemov in čuvar zdravega okolja. V predavalnici sem iz prve vrste klopi osuplo gledala podobno sceno: na nogah odprti sandali (!), črne vijuge med prsti in dolgi nohti.
Če človek ne mara svojih stopal, potem ne mara sebe. Ali lahko zaupamo človeku, ki niti sam sebe nima rad?

Da ne bo kdo napadel, da sklepam po sebi:-))))
Najbolj od vsega se mi gabijo človeške noge. Zelo redko (ne vem, če sem v svojih 55 letih videla 10-15 ljudi) vidim na človeku lepe noge po mojem okusu.

Celo rumeni nohti, bolana jetra mogoče kar je rumeno je povezano z njimi.
[/quote]

Tudi redni pivci alkohola imajo zanemarjena stopala, podplate, razpokano kožo podplatov, pet.

Meni so nekaj najlepšega urejena ženska stopala…to mi je skoraj fetiš. Po stopalih vidiš kako človek skrbi za higieno.

Tudi redni pivci alkohola imajo zanemarjena stopala, podplate, razpokano kožo podplatov, pet.
[/quote]

ALKOHOL z razpokano kožo na podplatih?

30 nog ima???

Če se ti gabijo se jim odpovej. kolikokrat ste pa bosa, da bi si jih sploh zaslužili? Ker takim ki se jim noge gnusijo bi mogoče bolj sedle zlate umetne proteze pa bi bile potem lahko vedno urejene in svetleče. Sram vas bodi ker ste tak snob

30 nog ima???
[/quote]

Njegova mama je pa stonoga.

Je to njegovi všeč ali je ne zanima zunanjost, samo srce…. kak mora še biti okol tiča, posirčkano in ga vsake tolk opere v njej. 🥰

Gorgonzola gratis.

Umiram od smeha kaksni odgovori😂😂ful fajn.Zakaj bi bila snob ,ce ji niso vsec stopala?Tudi meni je to najbolj fuj del cloveskega telesa,pa kaj.Nic ne morem zato.

Morajo bit urejena, jaz poleti čist vsako pogledam v noge in po tem sodim kak človek je. Najgrše je videt mlado žensko z rumenimi nagubanimi nohti, čez pa lak in ni vas malo, ste v podobnem številu po zanemarjenosti kot moški, ali pa glivice pod lakom. 🤢

O ima, ima alkohol veze z nogami:
https://solonfootandankle.com/2018/05/alcoholism-is-bad-for-your-feet/

30 nog ima???
[/quote]

Sam, 30 nog pa verjetno res ni tko enostavno uredit. Tako da, avtorica, dej mu mal pogledaj čez prste. Vsaj čez par, če že ne moreš čez vseh 150.

Stopala je ravno tako treba negovat in skrbet zanje. Res je veliko ljudi z glivicastimi nohti in odmrlo kožo na petah in s tem le kazejo svojo skrb do lastnega telesa. Sploh ko jo vidiš z popolnim mejkapom litrom parfuma temnim narastkom in zanemarjenimi stopali.
Moja so negovana, mehka in zdravih nohtov.

Wtf? Saj z stopali ne umiva šalic za kavo? Ali pač? Verjetno to počne itak njegova žena. Bodite zrela oseba, podarite bon za pedikuro, pa je to to. Ne bit prijatelj z nekom je tako, kot da bi nehali bit prijatelj z nekom ki se zredi, je škilav ali pa ima slabe zobe. Je zanemarjen ja, ni lepo ja, in kaj bo vaše jamranje rešilo? Nič. Svoj prag pometite 😉

Odgovor na objavo uporabnika
imam sicer urejena, 04.01.2021 ob 14:30

Da ne bo kdo napadel, da sklepam po sebi:-))))
Najbolj od vsega se mi gabijo človeške noge. Zelo redko (ne vem, če sem v svojih 55 letih videla 10-15 ljudi) vidim na človeku lepe noge po mojem okusu.

Tu se pa res strinjam.Noge so najbolj ogabni cloveski del.?

Resno, še na kavo nisem šla, vabil je kdo? ???????? nespedenana na jafetu ma ?????

Stara sem čez 60 in kar nekaj mojih kolegic redno hodi h pedikerki. Ne vem zakaj, razumem, da bi bile stare čez 80 in se ne bi mogle sklanjat.

Imam strgalo in si redno enkrat tedensko ali enkrat na 14 dni noge namakam v vedru. V dokaj toplo vodo dam včasih sol, včasih kis, včasih sodo bikarbono. Podplate si dobro postrgam in namažem s kremo, nohte pa si odščipnem s posebnim ščipalcem. Tako sem kar urejena.

Odgovor na objavo uporabnika
Queen of hell, 09.01.2021 ob 17:12

Wtf? Saj z stopali ne umiva šalic za kavo? Ali pač? Verjetno to počne itak njegova žena. Bodite zrela oseba, podarite bon za pedikuro, pa je to to. Ne bit prijatelj z nekom je tako, kot da bi nehali bit prijatelj z nekom ki se zredi, je škilav ali pa ima slabe zobe. Je zanemarjen ja, ni lepo ja, in kaj bo vaše jamranje rešilo? Nič. Svoj prag pometite 😉

????????? Manjka prostora za blah. Dve leti je že no, Kako naj se gospodarstvo sledeča no Res, Jamr gol pol pa še dol no, dobr, da Mon fura ??????

Ogabno!!!

Res je, stopala tako razkrinkajo higieno pisameznika!

Enkrat  mi je en tip, pripovedoval, kako bo obrajtal samo takšno žensko, ki si ureja nohte pri pravi pedikerki!

Pogled mi je šel na njegove razbohotene glivične nohte na stopalih…

Hvala za taki foot fetiš!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close