Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zanemarjena in neurejena stopala

Zanemarjena in neurejena stopala

stopala so nekaj najbolj ogabnega sploh, vedno ko seksam zahtevam, da si ženska obleče dokolenke, ali pa vsaj zokne, že sama nošnja sandal mi je ogabna, kaj šele da bi imel neurejene noge v sandalih, to je nekaj najbolj sramotnega in ogabnega. Ne razumem kako si vsaj takšni ljudje ne zakrijejo stopal če jih že ne negujejo.

Proti grdim stopalom zelo pomaga ustna vodica. Vsak večer nanesem na vato ustno vodico in si jo vtrem v stopala, tudi v prste, nohte.

Dokler tega nisem počela, sem kljub rednemu odstranjevanju trde kože, le-to še vedno imela. Zdaj ne več in tudi nohti so lepši. Ko si umivam zobe, pa si vato pod petami kar pustim.

Kaj pa potem praviš o tistih, ki radi to ližejo?

poleti, ko je vse skoraj boso so stopala poleg ritke in ravnih nog na splošno  postavni ženski prva stvar, ki jo pogledam.. Leže na plaži, sem žensko, ki je blla seveda prostovoljno in demkratično moja lastnina božal s stopali po telesu, ona pa isto mene, ene vrsta predigra pred kresanjem…., uhh, ko se spomnim, bratje iz balkana pravijo noro in nepozabno….

Odgovor na objavo uporabnika
Uranpluton, 04.01.2021 ob 12:19

Celo rumeni nohti, bolana jetra mogoče kar je rumeno je povezano z njimi.

NI vedno res – rumeni, povišani nohti na nogah, ploščatasto deljenje nohta ( in ali tudi rokah)  so posldeica: konzumacije alkohola, pruidobljene sladkorne bolezni in pa luskavice ( AI bolezen -kar je dostikrat tudi povezano, če človek redno konzumira alkohol).

Takole:

Management of nail psoriasis - Thomas - 2021 - Clinical and Experimental  Dermatology - Wiley Online Library

Psoriasis in the fingernails and toenails

What's Causing The Black Spot Beneath My Nail? – My FootDr

Odgovor na objavo uporabnika
Mađioničar, 04.01.2021 ob 14:52

Meni so nekaj najlepšega urejena ženska stopala…to mi je skoraj fetiš. Po stopalih vidiš kako človek skrbi za higieno.

Nebi rekla

Jaz mam zelo lepe nohte pa lahko dam noge na radiator pa mi vse pete razpokajo

in tako na vsake dva dni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close