Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › A sem tok zaljubljena, al nora al kaj?

A sem tok zaljubljena, al nora al kaj?

V srednjih letih oba poznava se od oktobra. Od zacetka je bila kemija, strast z obeh strani. Noro sva se čutila…. Do tu vse super… In nato problem pri meni trikrat sem hotela prekiniti mu tudi povedala a ne morem.Zdaj nazadnje sem povedala kaj me moti in da se ne vidim z njim v bodocnosti. In zdaj razocaran…. Jaz tudi ne vem je imel kdo podobno izkušnjo.. Naj za nekaj časa prekinim ali čisto zaključim…. Sam kaj hudica kone morem. Upam, da bo kdo znal to razvozlati… Jaz ne znam?

Pri meni čisto ista zgodba. Pa ne vem kaj se mi dogaja. Ampak resnično ne vem. Sem večkrat probal to razjasniti v glavi a mi ne gre. Kot da bi bil uročen.

Trikrat šla narazen, in spet skupaj. Obupno. Ampak ne vem kar nekaj se mi dogaja. Vse razjasnila probam drugje nekaj novega ,in me spet pokliče in začne jokati v Tel. Jaz bebec pa kar popuscam.

KAJSE VAMA DOGAJA.
A TO DA NE MORTA PREKINT.
ZATO KER TAK KO VAJU TEDVA LJUBITA, VAJU NE BO VEC NOBEN.in to podzavestn vesta in nocta tega zgubit.

Mogoce res… Vem da se mi to ni nikoli dogajalo…

Možno je vse. Vem samo,da prej se mi ni to dogajalo. Nikoli. Pa je bilo kar nekaj žensk ,in vez. Če bi me ljubila mislim ,da nebi tako delala.

Pri meni ista storija.

To do zdaj planeti zaslužni ,ker kdor Mira bit skup mora bit, ni da ni,prej,ko se vam zi razjasni bolje bo.

Takole se mi to vleče že 6 let. Kot,da me ne želi pustiti zaživeti nekje drugje.

Imam občutek ,kot da ne želi ,da bi bil drugje srečen. Pravi ,da ne ljubi ni da ni. Rada do vesolja in nazaj. Spremenila se pa nebi. 1000 x isti pogovori naredi nič. Potem se umaknem in čez par mesecev ista zgodba . Jaz bebo pa popuscam. Pa še zdej ne dojamem zakaj.

ti povem ,oženil jo,nič hobirit o tem,samo zaprosi jo,nimas jaj zgubit, jer izgubljaš zdaj skoz njo in ona tebe.

To je čista resnica. Nihče od naslednjih vas ne bo imel tako rad, kot vas ima trenutni, vsak naslednji bo še vedni kreten. In slabši. In vrteli se boste v začaranem krogu dokler ne boste postarani in nezanimivi za druge ljudi. Pa še tisti, ki vas bodo morda povohali, bodo samo zaradi seksa ali vašega denarja.

Vaš strah ima prav. Držite se tistega vrabca v roki, ne lovite goloba na strehi. Pamet v roke. Težave se da rešiti tudi kako drugače kot pa z begom.

To je kemija to ni ljubezen in spada v odvisnosti , odvisnosti pa se žal zdravijo .

Ja to so metuljčki, neka rahla zaljubljenost samo. Bo minio tud to.

Kaj pa so tiste razlike med vami, osebnostne lastnosti, ki vas razhajajo?
Seveda, srednja leta niso vec 20. Ko da clovek ze neke tezje izkusnje skozi, ni take tolerance kot v mladosti. Gledas drugace, hoces vec in bolje. Z manj nisi zadovoljen. Meni se to zdi tudi normalno funkcioniranje zrelih ljudi. Rozice in metuljcke vidis drugace, skozi druga ocala, ocala realnosti in izkusenj.
Upam da. Se posebej si previden, ce imas otroke.

Takšna pač si, hitro se zaljubiš in hitro naveličaš… Samo njega imaš? Ali je še/že drug v igri?

Strah pred samoto. Raje sta nesrečno vezana, kot pa samska. To je pa čisto odvisno od tega, kdaj bosta dozorela, da bosta ego pospravila.

Če ti ne znaš (želiš se pravilno reče), noben ne bo znal, saj je tvoja zgodba, ne od koga drugega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Povej da si spoznala žensko svojih sanj pa bo razumo za oba

Zanimiv zapis. Ker sploh tule gor pogosto berem, kako z leti znižaš svoje kriterije in ti je nekaj kar ti nekoč ni bilo ok, danes ok in to vzameš, sprejmeš. Ampak imam tudi sama popolnoma drugačno mnenje okoli tega. Z leti in izkušnjami sem namreč spoznala, kaj mi v zvezah totalno ne paše in tako sem s tem postala samo še bolj zahtevna in imam višje kriterije.

Hm, če se to ne bi dogajalo pravkar tebi, in bi bila zgodba stara preko 10 let, bi mislil, da piše moja bivša:(. Ko ni skupnih življenskih ciljev, za katerim bi oba strmela, jo je držal v zvezi le strah pred samoto in dolgčasom, vmes pa vneto iskala mr.perfect. No in ko ga najde, srečno pa zdrav ostani. No saj razumljivo. Nobene zamere ostalo, vseeno mi pa le ni bilo.Še dandanes mi ni. In če to temo združim z sosednjo, ko hoče bivša z Portugarske se vrniti nazaj z dvema tujima otrokoma(in bi v tem primeru to bila moja bivša), ji žal vseeno moram pustiti zaklenjena vrata svojega doma, čeravno jo imam še sedaj rad. Pa morda ne zaradi mene. Ker je morda nekdo drug v hiši več ne bi spustil noter k meni. Pač napisal svojo zgodbico, morda pa komu pritegne kratek nasmeh na lice. In prav to je bila moja želja.Lp

Zaživi na novo. Z novo ljubeznijo. Tu nebo nikoli ok. Verjemi meni. Sem imel isto. Nasel  novo k me ljubila in zarad taksne odrezal stike s to k pa je bila prava. Sedaj obzalujem, ker je sla naprej. Nisem tega videl prej. Manipulacija in narcisizem. Ne prenese da bi bil srecen z novo. Spet se pobiram na novo. Upam da se ta vrne k sem jo zajebal. Sam mislim da nebo nikoli vec,ker je prevec zrela zenska, za razliko od te druge.

Odgovor na objavo uporabnika
Zetro, 11.01.2022 ob 09:12

Zaživi na novo. Z novo ljubeznijo. Tu nebo nikoli ok. Verjemi meni. Sem imel isto. Nasel  novo k me ljubila in zarad taksne odrezal stike s to k pa je bila prava. Sedaj obzalujem, ker je sla naprej. Nisem tega videl prej. Manipulacija in narcisizem. Ne prenese da bi bil srecen z novo. Spet se pobiram na novo. Upam da se ta vrne k sem jo zajebal. Sam mislim da nebo nikoli vec,ker je prevec zrela zenska, za razliko od te druge.

Odgovor namenjem za gospoda, k je napisal PRI MENI ISTO

tudi tako mislim, 07.01.2021 ob 07:18

Zanimiv zapis. Ker sploh tule gor pogosto berem, kako z leti znižaš svoje kriterije in ti je nekaj kar ti nekoč ni bilo ok, danes ok in to vzameš, sprejmeš. Ampak imam tudi sama popolnoma drugačno mnenje okoli tega. Z leti in izkušnjami sem namreč spoznala, kaj mi v zvezah totalno ne paše in tako sem s tem postala samo še bolj zahtevna in imam višje kriterije.

za tudi jaz tako mislim:

To o nižanju kriterijev velja za tiste osebe v srednjih letih po razpadlih zvezah, ki  ne morejo več “izbirati” med ponudbo, čeprav so v mladosti npr. lahko. Tisti, ki sam lahko še izbira v ribniku samskih,  nima teh težav, da bi moral nižati svoje standarde v stilu: joj sprejmem, samo da me je kdo povohal, da ne bom sam.

Osebno nikakor ne mislim znižati standardov, nasprotno -po izkušnji so celo še bolj eksplicitni – ker v zrelih letih pričakuješ zrelost tudi od nasprotne strani, da ima enake ali vsaj podobne interese, kot ti.

Osebno imam trenutno drugo obdobje – meni pa tako prija samskost , občasni mir, tišina, da nme nihče ne moti, komandira, nadzoruje – prav paše, ker se moraš tega ščistiti iz preteklosti. Ne pogrešam nikogar ob sebi v postelji trenutno, čeprav mi nežnost in intima pomenita zelo veliko; ampak ni še čas. SPloh ne sedaj v tej korona vojni, ko je treba dobro premislit, da se slučajno kaj ne prenagliš, preveč ne zaletiš  v nekaj z nekom. Bolje ohraniti hladno glavo in počakat. Mene noben tiktak biološki ne preganja.

nekaterim ni nikoli potrebno nižati standardov, 11.01.2022 ob 10:31

za tudi jaz tako mislim:

To o nižanju kriterijev velja za tiste osebe v srednjih letih po razpadlih zvezah, ki  ne morejo več “izbirati” med ponudbo, čeprav so v mladosti npr. lahko. Tisti, ki sam lahko še izbira v ribniku samskih,  nima teh težav, da bi moral nižati svoje standarde v stilu: joj sprejmem, samo da me je kdo povohal, da ne bom sam.

Osebno nikakor ne mislim znižati standardov, nasprotno -po izkušnji so celo še bolj eksplicitni – ker v zrelih letih pričakuješ zrelost tudi od nasprotne strani, da ima enake ali vsaj podobne interese, kot ti.

Osebno imam trenutno drugo obdobje – meni pa tako prija samskost , občasni mir, tišina, da nme nihče ne moti, komandira, nadzoruje – prav paše, ker se moraš tega ščistiti iz preteklosti. Ne pogrešam nikogar ob sebi v postelji trenutno, čeprav mi nežnost in intima pomenita zelo veliko; ampak ni še čas. SPloh ne sedaj v tej korona vojni, ko je treba dobro premislit, da se slučajno kaj ne prenagliš, preveč ne zaletiš  v nekaj z nekom. Bolje ohraniti hladno glavo in počakat. Mene noben tiktak biološki ne preganja.

bogami te res ne preganja…., se vidi po datumu teme, saj tako je tud prav, samo lagano sportski, pa se daleč pride…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close