A sem tok zaljubljena, al nora al kaj?
Popay npr, 11.01.2022 ob 11:33
nekaterim ni nikoli potrebno nižati standardov, 11.01.2022 ob 10:31
tudi tako mislim, 07.01.2021 ob 07:18
Zanimiv zapis. Ker sploh tule gor pogosto berem, kako z leti znižaš svoje kriterije in ti je nekaj kar ti nekoč ni bilo ok, danes ok in to vzameš, sprejmeš. Ampak imam tudi sama popolnoma drugačno mnenje okoli tega. Z leti in izkušnjami sem namreč spoznala, kaj mi v zvezah totalno ne paše in tako sem s tem postala samo še bolj zahtevna in imam višje kriterije.
za tudi jaz tako mislim:
To o nižanju kriterijev velja za tiste osebe v srednjih letih po razpadlih zvezah, ki ne morejo več “izbirati” med ponudbo, čeprav so v mladosti npr. lahko. Tisti, ki sam lahko še izbira v ribniku samskih, nima teh težav, da bi moral nižati svoje standarde v stilu: joj sprejmem, samo da me je kdo povohal, da ne bom sam.
Osebno nikakor ne mislim znižati standardov, nasprotno -po izkušnji so celo še bolj eksplicitni – ker v zrelih letih pričakuješ zrelost tudi od nasprotne strani, da ima enake ali vsaj podobne interese, kot ti.
Osebno imam trenutno drugo obdobje – meni pa tako prija samskost , občasni mir, tišina, da nme nihče ne moti, komandira, nadzoruje – prav paše, ker se moraš tega ščistiti iz preteklosti. Ne pogrešam nikogar ob sebi v postelji trenutno, čeprav mi nežnost in intima pomenita zelo veliko; ampak ni še čas. SPloh ne sedaj v tej korona vojni, ko je treba dobro premislit, da se slučajno kaj ne prenagliš, preveč ne zaletiš v nekaj z nekom. Bolje ohraniti hladno glavo in počakat. Mene noben tiktak biološki ne preganja.
bogami te res ne preganja…., se vidi po datumu teme, saj tako je tud prav, samo lagano sportski, pa se daleč pride…..
Inu kje je tvoj problem? Že 30 let tako pri meni – lsem lahko e trfarkat in lahko tudi sedaj izbiram – ne glede na EMŠO te teme 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.