Spoznala sem ga na spletu, zdaj me vabi k sebi domov na zmenek
Pred kratkim sem se prijavila na eno spletno stran za zmenke in se nekaj časa dopisujem z enim moškim. Tudi sliko ima objavljeno in je kar simpatičen. zdaj pa je predlagal, da se dobiva pri njemu doma, sva oba iz iste mestne občine in je to v tem času omejitve možno.
Problem je, ker me je malo strah, ker nikoli ne veš s kakšnim imaš opravka. Lahko je psihopat, posiljevalec,…Saj verjetno ni samo neke male možnosti pa so. Naj grem ali ne ?
Ti to resno?
Šla bi na prvi zmenek k neznancu na dom?
Saj upam, da se hecaš in da v resnici nisi tako trapasta?
Še enkrat: tip je neznanec. In na teh spletnih portalih je večina tipov psihotov. Kdo pravi, da je dal gor svojo fotko? Lahko je dal povsem lažne podatke in fotko. Ne bodi no naivna.
Prvo srečanje vedno, ampak res vedno na javnem mestu.
In to, da te vabi domov, tebe neznanko, kaže na to, da je psiho. Normalen moški ne bi tega počel.
Pozabi. Noben kolikor toliko normalen tip ne bi niti pomislil na to, da žensko, ki ga ni še nikoli videla, povabi k sebi domov. Pomeni, da ima slabe namene in išče kaj samo za povaljat, in kot drugo, da nima nekega izrazitega spoštovanja do žensk in občutka zanje.
Fotka je pa al 15 let stara ali pa kak kupljen stock foto.
Prvi zmenek je VEDNO NA JAVNEM MESTU.
Ne samo to, večina vaših prijateljev, sorodnikov.. mora biti o tem obveščena.. Kdaj in kam greste ter s kom naj bi se dobili.
Ob čudnem vedenju se ga splača fotografirati ter takoj raposlati znancem za back-up.
Lahko tudi navidezno neopazno, narediš “Us-ie” (ne more biti self-ie, ker sta na sliki dva človeka – “us”).
Glede na to, da so lokali zaprti, bo potrebno malce še počakati.
Mene je en pred leti povabil na Trzasko pred _. Sem sla. Pa se pozno je bil prvi zmenek. Najprej je rekel ob 20.30, poleti.
Pol se mu je sestanek v centru zavlekel do 22.30. Vse me je pravocasno obvestil. Pa sem vseeno sla. Pol sva sla skupaj do centra pes, na drink, po centru, nazaj pa je bila ura 02 ponoci.
Normalen tip. Po 3 tednih sva bila skupaj. En lep cas.
Tako da s Trzasko ni nic narobe.🤣
Js če bi se dobila bi se kje uzun. Zdaj ko so lokali zaprti bi se ne vem kje pri Tivoliju npr.al pa kje. Doma vrjetn ne no. Je pa res da treba intucijo poslušat. Imaš dvome kot berem in bi bila malce previdnejša ali pa se niti dobila ne bi če bi mi blo kej čudn. Sebe poslušaj vedno avtorica. Ne poznaš ga kdo je to. Mi pa ga tudi ne. Nedolgo nazaj je tudi mene neki vabil k sebi domov pa bi takrat lahko šla kamot na kak sprehod, ker so bile gostilne zaprte. Pa je na vsak način da naj k njemu pridem domov in naj tam prespim. Zavrnila sem ker je skos nekaj silil v 3 dni. Ne prenesem nekih vsiljivih slinavcev sorry res jih ne. Zakaj ne bi za začetek na kak sprehod, pohod itd. Pa potem neke občutke krivde da ne pridem takoj itd. Ampak sva se spoznala v živo. Ker nisem na nobenih teh portalih gor. Tam namreč ne spoznavam moških 🙂
Ti to resno?
Si sploh kdaj govorila z njim po telefonu? Videoklic?
Nič, samo napisane besede od nekoga, ki ga sploh ne poznaš in bi šla k njemu v stanovanje? Po kaj? Mislim kaj točno misliš da te bo tam pričakalo? Princ na belem konju s svečkami in jagodami in ne vem čem še? In potem bosta sedela in čebljala in živela srečno do konca dni 🙂
Mislim resno no dajte možgane še za kaj več kot za osnovne življenjske funkcije uporabljat.
Pol bo pa prpa radila, ko ji bo “pri njej doma” lahko nož na vrat nastavil. Ja, nekatere so sploh v današnjih časih precej naivne. ALi pa kot una varianta, slikca tipčka oh in ah v katero se je zakantala, pol pa nigerijska prevara in gimme the money honey, al pa se bodo tvoje nage slike, ki si mi jih pošiljala, znašle na spletu. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.