Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spoznala sem ga na spletu, zdaj me vabi k sebi domov na zmenek

Spoznala sem ga na spletu, zdaj me vabi k sebi domov na zmenek

Odgovor na objavo uporabnika
ti to resno, 05.11.2020 ob 10:17

Ti to resno?
Šla bi na prvi zmenek k neznancu na dom?
Saj upam, da se hecaš in da v resnici nisi tako trapasta?
Še enkrat: tip je neznanec. In na teh spletnih portalih je večina tipov psihotov. Kdo pravi, da je dal gor svojo fotko? Lahko je dal povsem lažne podatke in fotko. Ne bodi no naivna.
Prvo srečanje vedno, ampak res vedno na javnem mestu.
In to, da te vabi domov, tebe neznanko, kaže na to, da je psiho. Normalen moški ne bi tega počel.

Kaže na to, da jo hoče pofukat, brez, da bi se zares pretegnil.

Zelo pogosto na tinderju, zelo veliko puncam je to všeč.

Na prvem zmenku te mora on peljati ven!!

Super, odlično. Sam pojdi, pa boš kmalu pakirana v vrečkicah po 1kg.

Moški, ki te ni sposoben peljati na večerjo za prvi zmenek, ni vreden tvojega časa. Ni resen in nima dobrih namenov. Tej, ki se radi skrivajo po gozdičkih in odročnih krajih, kjer ni ljudi so za blokirat v trenutku na vseh možnih omrežjih. Verjemi. Psihiči in po možnosti še posiljevalci, vse bi pa zaradi vajinega tipkanja na koncu zapakiral tako, kot da si si pravzaprav ti sama želela, da te posili. Fuj gamad pokvarjena, beži kolikor te noge nesejo od takih.

Ponedeljek 123, 21.11.2021 ob 12:45

Na prvem zmenku te mora on peljati ven!!

A nismo enakopravni?

Pa sej zdej ste emancipirane! Za kwa pa bi se šli neke old-fashioned običaje?

Sej tud jest kakšno bejbo najraj direkt k seb domov povabim al pa v avto. Če je tist feeling da se ona goni pa to – pa kaj bi čas zgublal? Pa sej ni lačna, da bi jo na večerjico pelu. Ona se gon. Lahko pa kakšno pecivo s sabo prinese za potem.

Marko Mark, 21.11.2021 ob 13:46

Pa sej zdej ste emancipirane! Za kwa pa bi se šli neke old-fashioned običaje?

Sej tud jest kakšno bejbo najraj direkt k seb domov povabim al pa v avto. Če je tist feeling da se ona goni pa to – pa kaj bi čas zgublal? Pa sej ni lačna, da bi jo na večerjico pelu. Ona se gon. Lahko pa kakšno pecivo s sabo prinese za potem.

Avtorica izvoli.. to je razmišljanje večine teh “snubcev”. Ima pa v nečem prav – “zakaj bi s takim čas zgubljala”

Prvih deset zmenkov na javnem kraju.    Bo bolj prijetno in bolj varno.    Verjetno je bolj skrt, da te ne povabi kam ven.

Prvih deset zmenkov na javnem kraju.

LOL. Pa to bi z moške strani sam kakšen peder. K mu je poanta da se z bejbo okol kaže, da folk misl da je on normaln. Ampak s takim pa tud ne boš nikol nedolžnosti zgubila k ga on raj sam u rit dobi. In k sebi domov v resnici pelje ritopike, da ga filajo spredi in zadi.

Ampak šanse za take zmenke pa imaš dobre. K je itak vedno več pedrov pr nas.

Glej, saj to so ti že vsi povedali … Jaz sem naletela na krasnega človeka, ugleden, dokaj javna osebnost … se je dalo na netu dosti najti o njem. Prvič sva se dobila v mestu, naredil je ful dober vtis … ma me je malo zavrtel, priznam. Po kakšnem mesecu me je povabil domov na pijačo, sem šla … zakaj ne. Parkrat sva se dobila, potem se je udrl v zemljo. Pač. Mogoče me je izkoristil, mogoče sem jaz njega … odvisno s katerega zornega kota gledaš.  Čez nekaj mesecev mi je spet pisal na portalu, tip niti ni vedel več kdo sem …

poppy768, 22.11.2021 ob 08:32

Glej, saj to so ti že vsi povedali … Jaz sem naletela na krasnega človeka, ugleden, dokaj javna osebnost … se je dalo na netu dosti najti o njem. Prvič sva se dobila v mestu, naredil je ful dober vtis … ma me je malo zavrtel, priznam. Po kakšnem mesecu me je povabil domov na pijačo, sem šla … zakaj ne. Parkrat sva se dobila, potem se je udrl v zemljo. Pač. Mogoče me je izkoristil, mogoče sem jaz njega … odvisno s katerega zornega kota gledaš.  Čez nekaj mesecev mi je spet pisal na portalu, tip niti ni vedel več kdo sem …

???

Sama se odloči, kaj iščeš sex ali resno zvezo sama veš. Če prvo potem greš, če drugo potem ta moški ni zate, prekineš stik. Mislim da ti je jasno dal vedet kaj on zeli, glede da je prvi zmenek. Strinjam pa se  z večino komentari do mere, da zaradi spletnih aplikacij nastaja ogromno psihopatov/k. Sam sem bil prijavlen 2 leti in sem šel na en zmenek in še ta je me je obravnavala pri 3. zmenkih, kot da sem nezemljan (majhen interes, jeza, kontrola) (sem se normalno  obnašal kot zmeraj), tak da sem prekinil stik. Skratka spletne platforme so poraba časa, in moznost da dejansko spoznaš koga je zelo mala in nato še nima prijetnega karaktera (zbirčnost tako da če nisi 10 sploh nimaš moznosti kot moški). Tak da vse padete na tipe ki so 9 ali 10 po izgledu in ti imajo neskončne moznosti ter so fuk boyi in psihopati in potem sodite da so vsi moški taki (medtem ko date priloznost samo top 10% moškim). Sam sem nekje 8 (na zmenek sem šel z 5) bi rekel in absolutno nobenega interesa od zensk preko spleta. Sem zbrisal vse skupaj in grem ven spoznat. Spoznal sem tudi ogromno punc zunaj, ki pokaze interes in potem se spremenijo v duha, ko jo povabiš  na pijačo na javno mesto (tak da to gre v obe smeri (zelijo le sex, psihopatke, igrajo igro) imajo druge moznosti (se kurvajo). Mislim, da so prijetne punce z tradicionalnimi lasnosti postale skoraj mit v Sloveniji.

Zato bi svetoval vsem zenskam in moškim, da ne uporabljate spletnih platform, ker če ima nekdo izbiro med 10 000 moznostmi bo zmeraj hotel le najboljše nato sex prehitro in ponavlate svojo vedenje in imate standarde nemogoče (ego, iluzija) minimun takšen moški kot ste zadnje sexali++. Kasneje ostanejo te zenske same in razočarane in kot sem opazil iz komentarjev krivijo za svojo izbiro psihopate (moške). Med drugim psihopat je 1 procent populacije (1/3 zensk in 2/3 moških), kar pomeni, da izbirate 1 med 133 moških, in potem vse uvrščate v to skupino iz komentarjev.

Svetujem vam idite ven na pijačo s prijateljco, na sprehod, v gore itd. in na ta način pokazete interes ter vse ostalo je potem samoumevno.

Zaminivo je tudi da večina ljudi sploh ne ve kako se pravilno navezeš na osebo in to traja do 2 mesca po 4-7 zmenkih se preide na sex. Ampak v današnjem času je to skoraj nemogoče, ker če po prvem ali drugem zmenku ni sex interes pade in 2 ali 3 zmenka več ni. Kar ogromno pove o sedanjem času in karakterjov ljudi (egoizem). In nato vsi jočejo, ko se jim dogajajo hude stvari itd in ne najdejo pravega partnerja za dolgoročno zvezo. S tem pa tudi dolgoročno zvezo postajajo mit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close