Kakšna je še normalna cifra spolnih partnerjev
Glih prejšnji teden,sem enga ravno zaradi tega odpikala po dolgem in počez. Pa se je res trudil 2 leti skos,ampak ni dojel da z njim ne bom spala,niti za resno zvezo ni niti slučajno primeren,končno sem prekinla to “navezo”. Naša firma naju je povezovala,pri nas je kupoval izdelke-večinoma zaradi mene. Eden glavnih razlogov je,ker je ogaben fukač. To pofuka po 10 žensk na mesec pa še drka si ga redno vsak dan. Ogaben je,skos me je posiljeval s fotkami njegovga penisa,za kozlat. Kurbir na kvadrat,in poznam par takih se mi gabijo,fuj. Te njihovi kurci da bo to v meni,vse umazano prekurbano fuj!
Na prekurbanost sem zelo alergična. Za mene normalno je imet v svojem življenju (če živiš do 85 leta recimo) ene 4 do 5 resnih zvez in ene 10 spolnih partnerjev. Tako torej,v celem življenju imet 15 spolnih partnerjev in konec. S tem da govorimo,vsegaskupaj v 85 letih. karkoli je več,je meni no go.
Ta k sm ga pa odfukala je pa velik revež res–nimfoman in kurbir. Bljek
Jst sm 34 on je bil 41 (al 42,nevem tocno). Z razpadlo zvezo,otroka ima,bivsa ga videt ne more. Kristalno jasno mi je bilo ze takoj na zacetku k je gobec odprl zakaj.
[/quote]
Po dveh letih ? Saj nočem obtolževat sam nekak mi deluje da si po dveh letih naštudirala da nisi edina ki jo poriva ali pa da premalo kupi.
Jaz sem imela do 25.leta enega. Še danes je edini. Nič mi ne manjka, preizkusila sva že vse, pa še kaj novega se vsake toliko naučiva, vedno me zadovolji in zna biti nežen ter grob hkrati, ve točno kdaj in koliko mi paše, me pozna dobesedno v nulo, vsak centimeter mojega telesa.. zato sem zelo sproščena ob njem. Hkrati pa imava močno čustveno povezanost, skupaj sva že 17 let in tudi jaz sem bila njemu prva in edina. Vedno mi je bilo lepo z njim in upam, da tako ostane za vedno.
Jaz sem imela do 25.leta enega. Še danes je edini. Nič mi ne manjka, preizkusila sva že vse, pa še kaj novega se vsake toliko naučiva, vedno me zadovolji in zna biti nežen ter grob hkrati, ve točno kdaj in koliko mi paše, me pozna dobesedno v nulo, vsak centimeter mojega telesa.. zato sem zelo sproščena ob njem. Hkrati pa imava močno čustveno povezanost, skupaj sva že 17 let in tudi jaz sem bila njemu prva in edina. Vedno mi je bilo lepo z njim in upam, da tako ostane za vedno.
[/quote]
Eni pa res zivite v iluziji, sigurno je se kako ploznil na skrivaj,
Po dveh letih ? Saj nočem obtolževat sam nekak mi deluje da si po dveh letih naštudirala da nisi edina ki jo poriva ali pa da premalo kupi.
[/quote]
Haha,ne ne. Sm jst njemu ze takoj v startu dala vedet da ne bova nc mela. Vem,da je on porival druge in jih po tekocem spisku bo še celo zivljenje. Problem je,ker je bil tok primitiven,jst sm res zelela prijateljstvo obdrzat,nek kul odnos. Tip tega niti mal ni bil sposoben. Take izjave mi je vcasih dajal,ko je prisel na obisk,da ni za verjet,kadarkoli je pisal sms samo okoli sexa skos. Na konc pa spet fotke njegovga kurca,je blo pa too much. Ni dojel besede ne,nikoli. In ni dojel smo kolegi. Prava opica,res. 🙁
Kdo pa ne ?
[/quote]
Ni, ker ni bilo potrebe. In ja, vem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da ni, ne bom pa sem gor pisala kako. A vem za sigurno. Ne morem pa dati roke v ogenj, da kdaj ne bo.. nikoli ne reci nikoli, vendar če bo vse po sreči, bova varno in srečno priplula do konca tako, kot sva do sedaj.
Ne, ne varajo vsi.
Koliko si jih imel? No, toliko je zate normalno.
[/quote]
A je razlika a z enim 100 x fu.kas al z 100 po 1x?v cem je razlika? V kumulativi se gre za 100 fukov..mislim eni ste bolani, bo rna rekla ja imela sem 3 spolne partnerje, s prvim sem se zgala vsak dan po 3x eno leto, kjerkoli je bilo mozno, kamorkoli, ssmo se v uho sem nedolzna….druga pa 5 ali 7 kom, pa z vsakim parkrat…katera je bolj sluty?
[/quote]
Saj dokler ješ samo bel kruh, tudi ne veš, da je potica boljša.
Ampak neka eksperta na področju seksa pa nista, ne pravim, da bi mogla bit, samo zadovoljila si se s tem, kar nudi.
Če že tebe ne bo, lahko pa bo njega zamikalo, kako zgleda z drugo. Me pa res zanima, kako veš, da tega še ne ve. Ker jaz niti zase ne dam roke v ogenj, da je trenutni zadnji.
Do 25. leta dva. potem pa od 25-29 manj kot 7 in več kot 4 -v to številko vštet tudi eden, s katerim potem 19 let zveze. Zdaj pa spet svoboda. In po pameti, ko bo čas in ko bom jaz želela – ni še, čeprav mi dihajo za vrat in skačejo za menoj, ker tudi nekateri vedo da sem ledik, ampak se ne pustim, ker tudi jaz nikoli nisem marala samo foukfehterjev, da bi jim bila vreča za praznjenje. Ker tudi seksa ne jemljem samo kot sprostitveni ventil, ampak kot posebno uživanje. In to s takim, ki zna cenit, kaj mu nudim in dajem.
Avtorica, ne obremenjuj se s cifro,sploh pa če trenutno nisi vezana z enim -ker če rada seksaš, jih po pameti dokler boš lahko in ti bo to v užitek in veselje, ne bo nikoli preveč 🙂 Samo enkrat se živi.
Haha,ne ne. Sm jst njemu ze takoj v startu dala vedet da ne bova nc mela. Vem,da je on porival druge in jih po tekocem spisku bo še celo zivljenje. Problem je,ker je bil tok primitiven,jst sm res zelela prijateljstvo obdrzat,nek kul odnos. Tip tega niti mal ni bil sposoben. Take izjave mi je vcasih dajal,ko je prisel na obisk,da ni za verjet,kadarkoli je pisal sms samo okoli sexa skos. Na konc pa spet fotke njegovga kurca,je blo pa too much. Ni dojel besede ne,nikoli. In ni dojel smo kolegi. Prava opica,res. 🙁
[/quote]
Ej, OK, razumemo da si frustrirana – samo nismo pa tukaj zdej psihoterapija, no 🙂 Povej to njemu direkt, ker mu pritiče in če si upaš, pa boš v glavi tudi razčistila in zaključila ta “posel”. To namreč potrebuješ – zaključek. Zaključi pri sebi.
Ej, OK, razumemo da si frustrirana – samo nismo pa tukaj zdej psihoterapija, no 🙂 Povej to njemu direkt, ker mu pritiče in če si upaš, pa boš v glavi tudi razčistila in zaključila ta “posel”. To namreč potrebuješ – zaključek. Zaključi pri sebi.
[/quote]
Dej se duvat no. kdo te je kej vprašal,tvoje ničevo nepomembno mnenje,izrodek anonimni? Že davno smo mojo temo zaključili,niti ne smetim več,pa greš moj odgovor vlečt ko čreva. A boli,ko vas kurbirje zavrnemo? Smrduhi.
za wd40:
niti podrazno nisva oba isto. Jaz imam 34 let in sem imela 3 spolne partnerje. To tale moj primerek,ki ga videt ne morem spacka v 1 noči ko se napije ko klada,pa še ve ne kaj dela.
Saj dokler ješ samo bel kruh, tudi ne veš, da je potica boljša.
Ampak neka eksperta na področju seksa pa nista, ne pravim, da bi mogla bit, samo zadovoljila si se s tem, kar nudi.
Če že tebe ne bo, lahko pa bo njega zamikalo, kako zgleda z drugo. Me pa res zanima, kako veš, da tega še ne ve. Ker jaz niti zase ne dam roke v ogenj, da je trenutni zadnji.
[/quote]
Po taki logiki bi potem vsak moral do smrti menjati partnerje, da res preizkusi vse kar lahko, da ugotovi če ni kje drugje še boljše. Vedno je nekdo še boljši, lepši, itd itd… ampak če te partner resnično zadovolji in ne čutiš, da ti kaj manjka, če si pa želiš kaj novega preizkusiti ti to omogoči, pa mere ustrezajo…jaz res ne vem zakaj bi si želela drugega? Samo zato, ker je nekdo drug? Me ne zanima.
Glede izkušenosti pa res ne vem, če to drži, ker sva veliko delala na tem področju – od delavnic, knjig, videov, o marsičem sva se z leti poučila pri nas in v tujini in skupaj odkrivala nove tehnike, poze, pripomočke, vloge, ni da ni. Sva vedno bila zelo odprta glede tega in še vedno se učiva in rasteva tudi na tem področju.
Mislim, da sva to fazo že zdavnaj predelala in ugotovila, da sva perfect match in si drugih niti ne želiva. Seveda je možno, da se v prihodnosti kdorkoli od naju premisli, a ne verjamem da se bo.
Forum je zaprt za komentiranje.