strastnipogovor.com – resen forum za zmenke ali nateg
Žal ti ne znam pomagati, saj strani ne poznam. Me pa zanima možnost dodatnega zaslužka s strastnimi pogovori. Mislim, da bi znala to in časa imam dovolj čez dan za dodatno aktivnost, ki bi prinesla še kakšen denar. Vi, ki ste v teh vodah, a veste morda če obstaja kje kakšna taka stran in kako se dogovoriti za tako opcijo?
To je resen forum za nateg. Ob tem dolgčasu sem se tam registriral ene 10 dni nazaj.
Nisem odgovarjal ali pisal, razen 1 x in to prvič, potem je treba plačat, ampak to me ne zanima. Potem se je šele začelo. Vsak dan vsaj 10 sporočil na mejl. In sem jih šel brat iz samega firbca. Nekatera se vidi, da so kopi pejstana, vmes notr vtaknjen tvoj nick, ki niti ni pravilno umeščen ali kraj brez sklanjanja. sporočila časovno eden za drugi, kak slučaj. Če bi ugibal bi rekel, da je mogoče bil eden ali dva od 50 dejansko napisana. Poleg tega se ponavljajo. Pa še da bi bil tok zanimiv, ma nemoj, kr 10-tim na dan :). Mislim da je tu poanta le zaslužek, kot je že ena pred mano spraševala. No danes sem tam uspel tud pobrisat račun, mal težje je sploh najdet to opcijo. Verjetno je tule vse bolj realno, kakšen je pa uspeh pa še ne vem, danes registriran 🙂
Tako kot je že nekdo prej omenil – “Resen forum za nateg”.. LMAO 🙂
Po mojem so vsi ženski profili lažni. Nekaj jih upravlja BOT, nekaj pa človek. Mislim, da bo lažje spoznat koga na cesti/lokalu/shopping centru kot pa na tovrstnih stranih.
Moje mnenje je, da tudi ONA-ON.COM ni kaj dosti boljši.
Žal nismo več v dobi IRCa in podobnih brezplačnih platform, ter v časih kjer so ljudje bili še dokaj pošteni na spletu.
Odgovor, 03.11.2020 ob 17:54
Žal ti ne znam pomagati, saj strani ne poznam. Me pa zanima možnost dodatnega zaslužka s strastnimi pogovori. Mislim, da bi znala to in časa imam dovolj čez dan za dodatno aktivnost, ki bi prinesla še kakšen denar. Vi, ki ste v teh vodah, a veste morda če obstaja kje kakšna taka stran in kako se dogovoriti za tako opcijo?
Sem v teh vodah, dej mejl, pa ti pošljem.
LP
Anonimno 1602, 16.08.2021 ob 16:36
to je en sam nateg, in tiste ženske ki so gor probajo z lepimi besedami uničit marsikateri zakon
Ja iz poimenovanja je jasno da je za resno zmenkarjenje in partnerstvo to :). In jasno so same manekenke gor. Tako grozne da uničujejo z besedami zakone. Prisilijo poročene moške da se prijavijo in jih prisilijo da zaradi besed uničijo zakone :). Mater a se ta forum v umobolnicah trži?
Mene zanima. lotiko2@gmail.com
Verjamete da je nateg čisti nateg. Vam najboljše da si boste prej našli žensko kje zunaj kot pa na tem portalu.Gostilnah,fešte kje, .pač kjer koli samo ne na portalih tukaj na vseh kar jih je. Izogibajte vseh portala kar jih je. Vsem pravim resno. Ni važno kako je lepa tukaj ali čutite do nje ko je ona vam všeč,izogibajte se vseh portalih RESNO!! Ta danar ki jih tukaj zapravljate rajše dajte nekam na dobre namene za svoje življenje karkoli kot pa na tem portalu ali kiri drugih portalih. Prej si boste našle ženske zunaj na ki kakih feštih gostilnih ali kje drugje samo ne portalih. Bodite pametni pa močni, izogibajte vsi kar nas je tem planetu stran vseh portalih in novih. Piss ???
Forum je zaprt za komentiranje.