strastnipogovor.com – resen forum za zmenke ali nateg
-
Si res bil gdaj na zmenku preko tega portala? Dvomim. V pogojih uporabe piše da so profili izmišljeni in kot dokaz je tudi to da recimo pošlješ ženski svojo telefonsko in ona dobi samo ene znake in ne številke ki si jo dejansko poslal. Drugi dokaz natega je da zraven slike od ženskega profila je beli srček in če klikneš na njega ti napiše fizičen kontakt ni možen. Če pa greš na moške profile pa tega srčka ni. Čisti nateg je to.
Po mojih izkušnji so teli profili popolnoma izmišljeni kot je napisano pri pogojih. Osebe s katerimi se pogovarjaš ne vejo točno kam je tekel pogovor s prejšnjih dni. Osebe ki si želijo, da se takoj dobiš se nikoli ne odzovejo takoj vse želijo samo pogovor kao da te želijo bolje spoznat. Skratka vse sem začel dvomiti in želel preveriti da naredijo točno določeno sliko da (da pomežikne in da palec gor) s tem bi lažje dokazal njihovo pristnost. Ne boste verjeli ena je poskušala z drugimi fotografijami nekatere se pa odzovejo da ne želijo da jih preverjaš ampak da samo verjameš. Skratka moja zgodba govori da so te profili fiktivni in se ne boste nikoli zmeniti za zmenek. Če se pa želite samo pogovarjati potem je pa stvar prava za vas 😉
To je vse skupaj en nateg dragi moji. Malo boljše preberite vsa navodila preden sploh zapravite denar v to. Saj še v drobnem tisku lepo piše da so profili izmišljeni. Pobirajo denar, nikoli pa ne boš dobil zmenka ali stika haha, tisti ki pa je napisal da je imel zmenek že z nekom s tega portala, na veliko LAŽE. Ker na tem portalu ni možno nobenega stika, razen klepeta. Tako da če želite zapravljati denar, kar naprej.
Dobra stran za zmenke – https://tonzes.com/zmenki.com Dobra prijateljica je na portalu našla čudovitega moža.
Forum je zaprt za komentiranje.
. .
. .