Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož me bo pustil, če ne neham kaditi

Mož me bo pustil, če ne neham kaditi

Celo življenje sem govorila da so cigarete najbolj smrdljiva stvar na svetu..
Vseeno sem po lastni neumnosti na rojstnem dnevu od prijateljice probala kadit ko so mi dali in še malo pa še malo čez par dni sem pa v trgovini kupila cigarete zase
Ko me je možv petek zavohal ko sem prišla domov mi je začal govorit da kako lahko to delam in da smrdim po dimu (kar je bilo tudi res)
Resnično ga imam rada in on mene in si to tudi vsak dan poveva. Od petka se me ni niti dotaknil nič niti malo pa rekel mi je naj se spomnim kolikokrat sem mu rekla kako me motijo kadilci pa naj se odločim med njim in čiki ker ne misli prenašati tega smradu v svojem stanovanju in da se ne misli poljubljati s pepelnikom..
Razumem da sem ga s tem izdala in da mu je težko ampak tudi meni je ne bi ga rada izgubila zaradi tega ker ga ljubim

Ampak čiki so ti že zlezli pod kožo…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

prav ima

Pa saj boš itak sama umrla od raka na pljučih. Zakaj bi te moral pustit?

ne nabijaj, kisle kumarice

No, kajenje je bedno, to da si prej tako odločno pametovala je hinavsko (še vedno človeško), glih ena veleizdaja ni – halo škatlica cigaret ni ravno par kil heroina ali varanje. Je pa težko nehati – ampak če si pred 4dnevi začela, ti tako hudo tudi niso mogli zlesti (če nisi ponovno začela). Pač po enem tednu je res vprašanje discipline (in ne veliko discipline) – drugo bi bilo če bi 4 leta kadila.

Kaj a si neodvadljivo odvisna postala od ene škatle čikov? Ma daj no. Če že, nehaj preden bo to zares navada. Je lažje začet kot nehat. Mal na netu preberi o škodljivosti kajenja, pa kok te bo stalo to.

in je nehala kadit. Bi bila se danes skupaj, ce on ne bi umrl.
Tako ,da se ti to res lahko zgodi. Vrzi stran to svinjarijo .

Komaj ponedeljek, pa betica ne sproducira nič frišnega za izmišljanje? Odpovedala, dokončno skisala?

pa je našel razlog, da se tebe znebi

Kajenje itak ni nekaj super zdravega, kar bi komurkoli priporočala. Pa sem kadilka. Tudi meni je bivši mož rekel isto kot tebi. Dejstvo pa je, da je bil to samo prvi pogoj, pač tak, ki mu je takrat prišel prav. Potem so sledili še ostali. Če ne boš to, če ne boš ono, če boš… Končalo se je tako, da sem odšla sama, sicer bi ga danes morala vprašat še, kolikokrat v minuti lahko vdihnem zrak.
Eno je, da nekomu ni vseeno in se skuša s tabo razumsko pogovorit. Drugo pa je postavljati pogoje, groziti in manipulirati.

Sama si si kriva kura zmešana.. če si nekaj blebetala se pa še drži tega

Tudi mene bi neizmerno motilo če bi moj kar naenkrat začel hodit domov smrdeč po čikih tako da ga popolnoma razumem glede na to da si bila pa tudi sama zagovornica nekajenja je pa to hinavsko do tvojega moža.

Moj mož že dolgo kadi. Vendar mi zadnje čase gre res na živce to njegovo kajenje in smrad, ki ga proizvaja ter vonj njegovega telesa po cigaretah.
Poskušala sem se z njim pogovorit, naj neha, sedaj, ko je koronavirus z obolenjem pljuč, še posebno.
Saj prav to me je pretreslo, ko je toliko obolenj in smrti, on pa kar kadi.
Ta smrad me vedno bolj moti in mi povzroča glavobole.
Zlepa, s pogovorom pa pri njemu ne gre, meni pa strašno smrdijo ti pepelniki polni cigaretnih ogorkov, kot sem napisala, še najbolj od pomladi.
Vem, da ga je težko zlepa pregovoriti, upala pa sem, da bo odnehal sam.
Sedaj resno razmišljam, da bi odšla. Samo ne vem, kam.

Jaz tudi spal nebi zram taje smrdljive babe. Je bila enkrat na neki sluzbeni zababi in se ji je koza napila vonja po nikotinu – sem se selil v drugo sobo

Ne vem odkod ideja, da vas moramo imeti brezpojno radi. Vzela sem nekadilca, vitkega. Cigareti,kile se zgodijo, a se je treba vzeti v roke. Brez izgovorov.

Zdaj vsaj vidita kje ima mejo vajina ljubezen. On te bo pustil, ker kadiš. Ti se ne moreš odločit med njim in čiki.

Tudi jaz nebi prenesel da bi moja kadila…
Sem raje sam to nima veze z ljubeznijo

Tudi jaz nebi prenesel da bi moja kadila…
Sem raje sam to nima veze z ljubeznijo
[/quote]

Vsaka ljubezen (razen brezpogojna) ima nekje mejo, torej tisti the pogoj ob katerega trči.

meni je pa to totalno neumno z moževe strani. Vsak človek ,ki je presegel tam enih 30 je odrasel človek,v tem času ima večina redno službo-svoj denar in pa prostor,kjer vsakodnevno biva ,na svojem doma kjerkoli. Služi svoj denar in skrbi sam zase.

NE RAZUMEM in nikoli ne bom kako lahko sploh poslušate in se dejansko pogovarjate takšne neumnosti.

Pa,če vam paše kaditi pa kadite kaj ima mož s tem,saj ne kadi on,to mi je zelo nesramno,da vam govori,saj ste pa odrasla oseba,ki se menda ve sama odločati,ker pa cigareti res smrdijo se pa mi ponavadi sami odločimo,če partner ne kadi,da si po čiku umijemo roke,naparfumamo,v usta pa vtaknemo žvečilno, iz uvidevnosti,ne ker mož to govori….

Bravo za moškega, končno tip z jajci, ki ne bo prenašal sranja. Samo kapo dol, ker se je postavil za vrednote. Niste kadili ko vas je spoznal, zato ne morete pričakovati da bo z vami zdaj ko kadite. Ne razumem da pišete po forumu, kot da vam je prepovedal vitamine. Cigareti uničujejo zdravje, smrdijo in škodijo tudi ljudem okoli vas. Za to smrdljivo razvado pa še plačujete. Tako da podpora možu!

Eno vprašanje zate. Si se poročila z možem ali s ciki? Če si še s ciki, potem moža nimaš rada, niti ga ne spoštuješ. On se je s teboj poročil, ker nisi kadila. Vonja cigaret se ne znebis. Koža se ga navleče in tudi če se parkrat na dan stusiras, se vedno smrdi. In to grozno smrdi. Po grenkem in kislem. Jaz osebno sem imela tipa ki je kadil, enostavno nisem več mogla tega vonja prenašat in mi je šlo vedno na bruhanje zraven njega.

Lek tvoj kadi dolgo njmu je to kot droga
Ko potegne mu gre nikotin v kri in po telesu,ko cika ni. Telo zahteva,to si mal pre er da ne bos mislila da to dela nalasc.
Drugo kar palahko moz nardi,je pa
Da gleda da ne lezi pepelnik poln cikov nekje . Kupi naj pepelnik ki je zaprt,ko ugasne pritisne pepelnik in cik pogoltne vase. In se cikine vidijo.
In se,ko skadi naj si opere roke in splahne usta. Verjem ze to bo teb plmagal. Da ne bos razmisljala zarad cik9v it.
Sam moras ti tud se pozanimat i se zavedat da kadi,zatp ker nehat ne more. Ne zato da tebe jezi.

To predolgo traja. Nekateri kadijo od 15. leta. Pa so zdaj 80. Jaz tudi ne bi nikoli živela s kadilcem. Fuj.

Po mojem mnenju: Ko ljudje niste pripravljeni priznati, da se vam tako ali drugače človek gnusi, začnete s pametovanjem: “Vonja cigaret se ne znebiš …”
Tole teženje se po mojih opazovanjih nadaljuje v nedogled. Ko oseba preneha kaditi, najdete pač neke druge stvari s katerimi morite. Seveda ste vi ljudje brez napak in razvad. Sploh pa se ne omamljate. Kje pa, to delajo samo drugi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close