Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož me bo pustil, če ne neham kaditi

Mož me bo pustil, če ne neham kaditi

Ga popolnoma razumem in podpiram.

In kje je problem nehaj kadit in je toto pa nobeden po treh cikih ni zasvojen z njimi sm kadil kr lepo 2leti pa ceprav so vsi kadil naprej sem nehal brez problema

Če bi to bil edini razlog, da te zapusti,…je še kaj drugega morda, drugače pa ne vidim razloga, če bi on našel nek hobi, ki tebi niti malo ni všeč, ali pa bi zaradi njega bil veliko od doma, bi ga ti zapustila- morda mu je samo dober razlog za pobeg na svoje, moja je na primer začela pušiti drugemu, pa ji nisem vrat pokazal, sem se raje pridružil,uživaj življenje je eno samo, ni za vsakega vse, lp

Hahaha. če je bila na službeni zabavi, se je koža napila še z čim drugim

tudi njega izpostavljaš in je pasivni kadilec, naj si najde pošteno nekadilko.

Balkanski izrek reši vse tovrstne probleme: “NE PUŠI VIŠE, PUŠI NIŽE.”

De omnibus disputandum..

V Franciji kimajo nikotina je oblike,da ne bi zboleli za covid 19,so ugotovili,da kadilci manj zbolevajo oziroma ne za hudo obliko.

Najboljše kar v gozd. Tam je odličen zrak.

Nehaj kaditi, zaradi sebe. Telo ti bo hvaležno. Če ne boš, boš prej ali slej obžalovala vsak cigaret.

A če bi te eden parkrat fajn kresnik, bi tud rada pa po parih dnevih od tega? 😆🤣😂😂😂😂😂😂 Najboljša na koncu, ker ga ljubim, no ja, Tine, ne mešaj štren danes, da ne bo celo štelo zdele pokadila 😆🤣😂😂😂😅😅😅

Nehaj kaditi. Eni nehajo po par letih kajenja ti pa ne moreš po par dnevih? Tudi jaz kadim pa te vseeno ne razumem. Nehaj dokler ti to ne predstavlja resnične težave. In nehaj delat sebi in svojemu zakonu brezvezne težave 🤦‍♀️🤦‍♀️

Pa kaj ti je več, čik ali mož?? Halo.
Vse je v glavi, v glavi ženska!
Kadil sem od 16-24 leta. 8 let.
Iz danes na jutri sem nehal in ne kadim že 10 let. Niti enega dima, ko sem se odločil
Ne mi s fintami-forami,da je navada.
V glavi,v glavi.

Tudi če je tema fejk. Kajenje je gnusno. Smrad, dim, ogaben vonj iz ust, denar za čike …
Ni šanse, da sem s kadilcem

malo čudno da si tako hitro not padla v kajenje..
Sicer pa, če v svoje telo aktivno ne daješ te svinjarije je razumljivo da jo tudi pasivno ne boš dajal. Poljubljat se z čikarjem-no go. Poljubljanje pa je osnova telesno čustvene komunikacije in brez nje med partnerjema ne sme bit.

Če bo on tebe pustu zaradi čikov, lahko ti njega pustiš zaradi česna ali smrdljivih nog, lahko tudi zaradi prdca pod kovtrom ali vampa na trebuhu.
A pa še grozil ti bo ali kaj? Čiki so tvoj najmanjši problem. Dedc je tvoj problem. O kakšni ljubezni govoriš? Kdo, da te ljubi? Ha, ha, ha, ha… Ja seveda.
Pogumno punca. Pusti čike, njemu pa daj lekcijo in se ga en teden niti ne dotakni.
Ko bosta bolj zrela, se bosta pa lahko pogovorila.

Good story. Domišljijo pa imaš.

Jst razumem oba!
Poljubljati s pepelnikom je res ogabno,omfg res ogabno. Sem samo enkrat v nastniskih letih nekoga in nikoli vec.

Joj razumem tudi tebe. Eni res hitro lahko odvisni postanemo. In tesko nehamo. Sicer ne kadim in ne pijem kave, ker ce bi zacela bo tesko nehala.

To da si prej obsojala kadilce. Ni nic posebnega,to je le nas odsev kdo smo.
Preprosto ti si obsojala,ker kot vidis si podzavestno vedela kaj matra tebe.

Enako je zdaj z vsemi, ki obsojajo tebe.

Pomembneje je,da sami sebi nalijemo cistega vina,da sebi ne lazemo.
Zdaj ves in si na dobri poti.

Primer zakaj nas moti,da nekdo pljuva po nas za nasim hrbtom… ker vemo kaj mi govorimo ko pljuvamo po drugih.
Ni prijetno.
In ja ljubcki moji vsi smo ali pa to se vedno delate. Dokler se tega ne zacnemo zavedat.

Polizi pepelnik, pa poglej ce uzivas 😉

tole pa ni za lase privlečeno ampak za jajca

Ja, loči se zaradi cigaret. Pa kaj še?? je samo čakal nekaj?

jaz tudi na noben nacin ne bi bila s kadilcem.

Ce so samo cigaretki problem potem to ne bi smel bit problem. Koliko je bolj tehtnih razlogov za locitev je ta res smesen. Ajde, da postanes tabletomanka ali alkoholicarka to bi razumela pa da bi se okoli gonila, zanemarila sebe in druzino, se predajala egoizmu ala dnevno sportkanje, kafetkanje pred skrbjo za druzino ali da bi postala agresivna, zaljiva, da bi resno prekomerno zapravljala in spravljala druzino na kant, da bi hazardirala, da bi zacela krast in se je tega. Nekateri med njimi so se kar poroceni tole s cigaretki je pa tvoj mali gust, ki ne krade veliko casa, ne vpliva na treznost..ne vem. Meni je to precej nespostljiv ultimat iz njegove strani. S takimi zivljensko marginalnimi dejstvi a hkrati ultimatom ne kaze posebne ljubezni do tebe in se je mocno za vprasat, ce te je vreden.

Vpliva pa na vonj in kadilec smrdi.
Ne moreš živeti z nekom, ki se ti gabi in smrdi.

[/quote]
Sej verjetno ne kadi 24ur na dan in v notranjih prostorih. Ni to potem tak orto vonj. Ce imas enga rad se ti zarad tega ne gabi . Glej pare,ki ze desetletja sobivajo ceprav sta vegetarijanec in mesojedec in ceprav enemu znajo noge fajn zasmrdet. Primer. Ljubezen gre cez to. Kjer je pa ni pa vse moti. Tudi ton glasu in slina v kotickih ust. Tole je njemu ocitno samo prirocen izgovor da jo podreja in se izzivlja. Gorje, ce mu pri tem ustreze. Potem se je sele zacelo teroriziranje v zakonu, ker potem on ve, da lahko maltretira in postavlja pogoje.

[/quote]

na vonj in na zdravje moža tudi, preko pasivnega kajenja. Ravno smo praznili stanovanje aktivnega kadilca ne samo, da čeprav ga že več kot mesec dni ni notri v njem in je prazno, tam, ko stopiš notri nenormalno še vedno smrdi po cigaretih, stene so rumene… ogledalo sem čistila min3 x s stekleksom – bela krpa je še vedno rumeno rjava po brisanju…
ta vonj in vsa škodljiva kemija z njim se nenormalno zažere prav v stene, v vse stvari. Jaz v takem ne bi mogla živeti in s kadilcem takisto ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close