Seks z bivšim/bivšo možem ali ženo.
Ste po ločitvi kdaj pomislili na seks z bivšim? Raziskave pravijo, da 44{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ločencev še kdaj zaide k bivšimi prtnerji za seks. Zanima me predvsem, kakšne so posledice tega? Kaj pogrešate? Je boljše, kot z neznanci, ki jih imate za eno noč?
Moja bivša me sicer privlači ampak če bi prišlo do intimnosti, se bojim, da bi ona želela da se vrneva na stare tire. Raje si poiščem to kje drugje v izogib težavam. Star sem 40 let in izgledam precej dobro, tako da nimam nekih težav najti družbo za eno noč ali tudi za dlje časa če mi to odgovarja. Punce imajo rade malo starejše moške ki jim lahko tudi kaj ponudijio v smislu izletov, večerje, pijače itd. Tudi zato nimam potrebe po seksu z bivšo kajti 25 letno telo je vseeno malo drugače kot sicer lepa in postavna 35 letnica, ki ima za seboj dva poroda
hja…, po prvi noči je ena bila takoj bivša, karakter v podnu, zaključek jasen, koji, če mi qurac taka jeba, moj takojšen odklop in postal je bivša.
Pol je pa tako vztrajala, da še pride na obisk, da sem ji pač dovoli ampak je pol občutila še ene par malo jačih udarcev med sexom (ker po prvi noči jo bi v rit nabrcal in vrgel iz stanovanja amapk sem moral že ob šestih zjutrej v službo, ona je pa naprej spala) v smislu, da vidim kako bo reagirala…., pa me je spet presenetila, njej je to pasalo, a jebi ga zdej sem si mislil, ta ženska je čudo božje, sm za kresanje pa nič drugega, hehe..
Meni na kraj pameti ne pade da bi seksal z bivšo ženo! Vsi mi sicer pravijo da je dobra mačka in tudi meni se je svoje čase zdela, vse dokler se mi ni res zagravžala. Tudi če bi ona bila edina na svetu kamor bi ga lahko namočil, ga pač enostavno ne bi. Hvala bogu je pa žensk na tem svetu več kot dovolj. Ne razumem zakaj bi to kdorkoli počel, to je kot brskanje po lastnih smeteh za hrano, ki si jo že pred časom dal v smeti.
jaz lahko komentiram iz moškega vidika. Jaz svoje bivše žene ne bi povabil med rjuhe, nikoli. Star sem 44 let, sem postaven in očitno privlačen. Denarja imam več kot dovolj, sploh zdaj ko sem sam in me ne zažira več nihče. Trenutno imam 3 prijateljice, dosti mlajše od mene, dve sta pod 30 in se imam prav lepo. Tretja, ki me tudi intelektualno bolj privlači si pa želi otroka z menoj, tukaj moram biti malo bolj pazljiv.
Pomoje je res zelo odvisno od tega kakšen je status posameznika, izgled, finance in nasploh. Jaz imam polne roke dela s njimi zato tudi ne iščem več ničesar drugega, se pa to zelo hitro najde.
Ženske niti ne moti, da imam otroke od prej, to pa zna biti v obrnjeni vlogi vsekakor drugače. Jaz osebno ne bi imel nič s samohranilko, niti občasnega skoka med rjuhe, ker mi tega preprosto ni treba. Če pa kot moški nisi glih nek zaželjeni samec, pol verjetno se zdi opcija občasnega dobivanja z bivšo kar dobra ideja. Iz ženskega vidika je pa to verjetnio spet drugače, ker imajo veliko slabše možnosti najti nekaj dolgoročnega, če imajo seveda otroke. Če sodim po sebi in tudi po mojih prijateljih, nisi glih najbolj zaželjene, stalno je neko prilagajanje in same težave. Neglede na izgled je tukaj tudi še vedno tist filing, da je pač “rabljena”.
Pet let sem ločen star sem 45 let, sem postaven in očitno tudi privlačen ,ker še vedno za mano katera rada pogleda.
Zdi se mi da sem pri ženskah zaključil z spoznavanjem in sexom ker se mi je moja bivša psihopatka z MOM zagravžala do podna .
Lahko rečem da take pra sice na Gorenjskem ne najdeš.
Nove partnerke ne iščem zaradi slabih izkušen,bolje je biti sam kot pa da me doleti ista zgodba.
Da bi pa bivšo sexal, ku r ac bi se proti meni obrnil .
Ne! Ker to pomeni da jo/ga nisi predelal/a, preživel/a, stopila preko, ker je večinoma to treba narediti.
Slaba stran razhodov je to, da so te osebe žive. Se lahko kadarkoli kje srečaš, se srečuješ. In to je bolj mučno včasih – ker so primeri, ko je bolje, da do srečanja ne pride, da greš na drugo stran ceste…..
Odvisno tudi od tega, koliko se ceniš, koliko imaš svojega dostojansta, kakšno težo ima dejanje, zaradi katerega sta se razšla.
Če gre za psihično-čustveno prevaro ali finančno prevaro ( prikrivanje, kraja, laganje) – nikakor. Pri čustvenih prevarah pa nekateri pač oproščajo, ker ne najdejo “približka”, ki bi jih dobro popedenal, kot so bili navajeni.
Nikakor ne toleriram nobene od naštetih prevar. In zato niti ne mislim na seks s to osebo, je zame preteklost. Ker ni vredno. Ker se s tem, da bi se šel ponovno intimo s tako osebo tudi ponižaš, greš preko sebe, preko svojih načel in vrednot.
Z lti pa tudi ugotoviš, da ni bistvo tega, da iščeš samo takoj nek novi seks – ker to lahko , če seceniš tudi sam nadomestiš. Bolj pomembno je najti osebo z iskrenimi čustvi in poštenimi nameni v neki zvezi – ne pa samo nekoga za “seks”…. Pa mi dober seks sicer veliko pomeni. A se naučiš, da je bolje v določeni situaciji v stilu “pomagaj si sam” nekaj časa, kot pa it z nekom samo za “one nihgt stand” ali pa “friends with benefits” varianto. Ker se moraš znat cenit.
Moja kolegica se je ločila, ker jo je mož varal z ljubico. Kljub grdi ločitvi si je čez nekaj časa opomogla in vzcvetela. Bivšega moža je kolegica zopet začela zanimati. Začela sta se dajat dol, ko je šel po otroke k njej, medtem ko ga ljubica čakala z večerjo doma z njunim enoletnim otrokom. Na vprašanje zakaj to počne, je kolegica odgovorila, da jo rajca, in se tako maščuje ljubici. Obe ženski poznam. Ena cveti, druga je čisto razsuta. Konec pa ne bo dober za nikogar.
Forum je zaprt za komentiranje.