Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seks z bivšim/bivšo možem ali ženo.

Seks z bivšim/bivšo možem ali ženo.

Odgovor na objavo uporabnika
odvisno od marsičesa, 11.07.2020 ob 08:55

jaz lahko komentiram iz moškega vidika. Jaz svoje bivše žene ne bi povabil med rjuhe, nikoli. Star sem 44 let, sem postaven in očitno privlačen. Denarja imam več kot dovolj, sploh zdaj ko sem sam in me ne zažira več nihče. Trenutno imam 3 prijateljice, dosti mlajše od mene, dve sta pod 30 in se imam prav lepo. Tretja, ki me tudi intelektualno bolj privlači si pa želi otroka z menoj, tukaj moram biti malo bolj pazljiv.
Pomoje je res zelo odvisno od tega kakšen je status posameznika, izgled, finance in nasploh. Jaz imam polne roke dela s njimi zato tudi ne iščem več ničesar drugega, se pa to zelo hitro najde.
Ženske niti ne moti, da imam otroke od prej, to pa zna biti v obrnjeni vlogi vsekakor drugače. Jaz osebno ne bi imel nič s samohranilko, niti občasnega skoka med rjuhe, ker mi tega preprosto ni treba. Če pa kot moški nisi glih nek zaželjeni samec, pol verjetno se zdi opcija občasnega dobivanja z bivšo kar dobra ideja. Iz ženskega vidika je pa to verjetnio spet drugače, ker imajo veliko slabše možnosti najti nekaj dolgoročnega, če imajo seveda otroke. Če sodim po sebi in tudi po mojih prijateljih, nisi glih najbolj zaželjene, stalno je neko prilagajanje in same težave. Neglede na izgled je tukaj tudi še vedno tist filing, da je pač “rabljena”.

Kok mate eni srečo. Jaz pa atlet pa ne dobim nič. Se morm orng matrat, da kej dobim pa še to sam šrot kar ni v skladu z mojim renomejem….

bi se mi pa proti meni obrnil, 11.07.2020 ob 12:38

Pet let sem ločen star sem 45 let, sem postaven in očitno tudi privlačen ,ker še vedno za mano katera rada pogleda.
Zdi se mi da sem pri ženskah zaključil z spoznavanjem in sexom ker se mi je moja bivša psihopatka z MOM zagravžala do podna .
Lahko rečem da take pra sice na Gorenjskem ne najdeš.
Nove partnerke ne iščem zaradi slabih izkušen,bolje je biti sam kot pa da me doleti ista zgodba.
Da bi pa bivšo sexal, ku r ac bi se proti meni obrnil .

Zgleda so pri nas na Gorenjskem res same čudne ženske. Težko dobit normalno v teh časih.

se dogaja, 11.07.2020 ob 05:39

Ste po ločitvi kdaj pomislili na seks z bivšim? Raziskave pravijo, da 44{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ločencev še kdaj zaide k bivšimi prtnerji za seks. Zanima me predvsem, kakšne so posledice tega? Kaj pogrešate? Je boljše, kot z neznanci, ki jih imate za eno noč?

Jaz nikoli ,on pa .Ne bi mogla ,ker sex zame pomeni pripadnost partnerju in,če to več ni potem tudi ne vidim nobenega smisla v takem odnosu pa je lahko ne vem kako obdarjen ali nadarjen.Raje poskrbim sama zase 😉 pa še ne tvegam spb ,ker nikoli ne veš kje kdo in s kom .Uporaba kondoma pa tudi ni vedno rešitev .Seveda pa potem ženske jamrajo zaradi vnetja in raznih drugih stvari ,če pa spuščajo nase vsakega ,ki jim stopi na pot .

Zakaj bi z bivšim seksala? Kakšno je to sploh vprašanje? Da samo pomislim na fuk z njim se mi obrne v želodcu za 180. seksa se s partnerji, ne pa z nekimi bivšimi driskami, kaj vam ni jasno?

Lanikaaaa, 13.07.2020 ob 09:12

Z partnerjem sma bla skupi 3 lete. Sma sla narazn in se se občasno dobivala. Po 1 leto dobivanja sma se odlocla za ponovno skupno pot in zdj sma skupi 6 let, porocena ter starsa dveh otrok 😊

“Sma”

Grozno kako ste nepismeni, “sma, sma, upam da otroci  vsaj razred zdelajo.

Nediplomatska, 29.07.2023 ob 07:31

To počnejo samo nezrele osebe. Kot nezrele so šle v ta nekdanji odnos, nezrele so bile v tem razmerju in nezrele so še po razmerju. Problem je, ker se v tem “polovičarstvu” rodijo tudi otroci, ki se slabih stvari naučijo od ubrisanih staršev.

Tocno tako . Nezrele osebe, nesposobne presekati s preteklostjo, vlečejo slabe bolane odnose še naprej . Ubogi otroci, ki se učijo na takem vzorcu

Vse kar je bilo fantastično v najinem zakonu je bil seks. Z nobenim mi ni bilo bolje.  Poznava se …vsak del eden drugega…kaj komu paše…ve kako me pripeljati do vrhunca in jaz njega. In če nama paše …zakaj pa ne .

Ženske

Še vsak bivši se pride nazaj jokat prej ali slej. Takoj, ko imajo malo večjo krizo s tanovo, se jim zacne kolcat po bivsi.  Ali pa iščejo seks, jim je dolgčas, rabijo potrditev ega, ne znajo bit sami s sabo, evo njih na vratih ali pa vam tapkajo sporočilca.

Moj bivši s ta novo lepšo in kakopak mlajšo, hodi na dopuste od koder mi vztrajno piše in obuja spomine z mano. In seveda tako rad bi seksal z mano , če bi le bila za akcijo, samo kaj ko nove pa vseeno ne bi pustil. Pa razumi, kaj se takim revežem plete v glavi. Pač blokiraš idiota, drugega zdravila zanj ni.

Plitkost ljudi ne pozna ovir.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close