Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kuhinjska pipa, katera ?

Kuhinjska pipa, katera ?

Po 15 letih nam je vzela slovo kuhinjska pipa. Imamo Blanco z izvlečljivim tuškom in ravno tako želim tudi zdaj. Ker nisem na tekočem katere znamke so ta čas najboljše, sprašujem vas, če kdo ve. Prebrskala sem net, pip milijon… Hvala za vsakršen nasvet.

Mi imamo vse pipe v hiši znamke hansa, že 8 let in smo zelo zadovoljni

Hansa ne dobim nič za kuhinjo, samo za kopalnico. Izbiram med Franke in Grohe. Pozna kdo ?

taka, ki je najbolje podobna curaku tvojega desca ☺

Saj tisti, ki je gor pisal, je mogoče mislil hans grohe. 😉

https://www.ceneje.si/Izdelek/12425998/pohistvo/kuhinje/kuhinjske-armature/kuhinjska-izvlecna-armatura-na-dotik-crna-ali-nikelj-pipa-eyn-bs1333-barva-crna

Ta je celo na senzor.
Poglej tudi blanco.

Jaz sem si naročila tole – direkt s Kitajske- sicer je hodila dva meseca, ampak zakon – poslali v dveh paketih, da je bila razbita kupnina in ni bilo niti nobenih dajatev, niti carine:

https://www.aliexpress.com/item/4000362550426.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.23185755TtWwZD&algo_pvid=ca97c384-84bf-4d54-8e26-aaa4cc966510&algo_expid=ca97c384-84bf-4d54-8e26-aaa4cc966510-1&btsid=0ab6f81e15903470876448867e7ccc&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Po evropskih trgovinah jih prodajajo pa po 200 eur….

Hahaha, vidim na ceneje.si je celo podobna 274 eur (!)) ( Jasno, da je zagotovo narejena na Kitajskem)…….Hua! S kitajske direkt pa max 100 eur (!) I RULE ! 😀

67,20 EUR na AliExpressu, identična/enaka ! Zastonj poštnina….. Matr, kakne marže so to pri nas….

https://www.aliexpress.com/item/4000362550426.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.23185755TtWwZD&algo_pvid=ca97c384-84bf-4d54-8e26-aaa4cc966510&algo_expid=ca97c384-84bf-4d54-8e26-aaa4cc966510-1&btsid=0ab6f81e15903470876448867e7ccc&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603

Hahaha, vidim na ceneje.si je celo podobna 274 eur (!)) ( Jasno, da je zagotovo narejena na Kitajskem)…….Hua! S kitajske direkt pa max 100 eur (!) I RULE ! 😀
[/quote]

Haha, ja, kar kupujte jajca od kitajca.

Haha, ja, kar kupujte jajca od kitajca.
[/quote]

Kreto… Una na ceneje.si v tej temi je ISTA/enaka kot od te firme Sediusc, narejene v kitajski fabrki Kitajcu – poglej, katere znamke je, pa pol tapkaj)

Meni poslali vse lepo zapakirano, komplet, nič ni manjkalo.. Tdui od ostalih strank imajo samo 5 zvezdic ocene….Ampak ti pa plačaj 275 evrićev pr sloveskemu trgovcu, kar dej….

Kreto… Una na ceneje.si v tej temi je ISTA/enaka kot od te firme Sediusc, narejene v kitajski fabrki Kitajcu – poglej, katere znamke je, pa pol tapkaj)

Meni poslali vse lepo zapakirano, komplet, nič ni manjkalo.. Tdui od ostalih strank imajo samo 5 zvezdic ocene….Ampak ti pa plačaj 275 evrićev pr sloveskemu trgovcu, kar dej….
[/quote]

Jaz imam garancijo, ti jih pa lahko kupiš 5, za ta denar, to je res.
Še vedno, jajca od kitajca kar podpirajte njihove ponaredke.

Jaz imam garancijo, ti jih pa lahko kupiš 5, za ta denar, to je res.
Še vedno, jajca od kitajca kar podpirajte njihove ponaredke.
[/quote]

Ja in? Jaz imam eno njihovo tudi že 7 leto, pa ne rabim garancije- HansGrohe-jeva na bideju je pa škripnu ležaj po 2. letu….. . Amapk ti pa plačaj 275 eur , pa jasno, za garancijo. Jaz bom pa 67 eur. Pa smo zmenen, a ne….

Tele kitajske. Kaj je razlika, ce je spodaj bolj ravna ali pa odebeljena (na A)? Kako v praksi izgleda senzor, ce brises okoli umivalnik pa ne rabis vode, se avtomatsko sprozi?

Sem brez pipe v kuhinji in nimam časa čakat nanjo en mesec.

Razlika je samo v “nozzlu”, kozmetična glede na stil, ki ti blj odgovarja; funkcionalnost je pri obeh enaka – oba imata pa zadaj knof za funkcijo “šrpickangle”

Ne, senzor deluje izključno, ko se z roko dotakneš cevi pipe. Dotik cevi sproži. SPodaj namontiraš škatlico, na dve AA bateriji ( vse. razen baterij je bilo jasno priloženo zraven).

Boš pa tuki po višjih maržah pač kupila, saj ni problem, ne ? Tapro v Lj Šiška….. Majo največ izbire srednjih in višjih cenovnih in kakovostnih brendov, z garancijo sevede….. Če nočeš ravno Obi, Bauhas & Merkur variant…

Pipa naj bo pipa, torej kompaktna in fiksna, da bo zdržala vsaj 10 let, ne pa senzorčki, ker se zna godit, da hitro kaj zatrokira.

Deluje tudi normalno, brez senzorčka, bajdevej – maš ročko za odpirat in zapirat, he, he….. Torej maš dve opciji v eni, noben problemčk…

V kuhinji imamo tole.
https://www.ceneje.si/Izdelek/9102654/pohistvo/kuhinje/kuhinjske-armature/hansa-izvlecna-kuhinjska-armatura-ronda-s-tus-rocko-54912283

Saj tisti, ki je gor pisal, je mogoče mislil hans grohe. 😉
[/quote]
Verjetno ne. Imaš Hansa, Hansgrohe in Grohe.

Tapro v Šiški ima na ogled veliko izbiro pip. Žal se zatakne da zaradi Co19 in težav pri uvozu niso vse na zalogi.
Merkur ima precej slabšo izbiro.
Tudi mi iščemo pipo na tuš. Imamo še prvo Blanco pipo na tuš, ki je zdržala celih 24 let.

Sam imam vse pipe Grohe, 15 let delajo v nulo. Druge ne kupim.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Kako ti pomaga, ce ti posljejo v dveh paketih, ce pa moras carini itak poslati racun, ki je v celotnem znesku?

Naročila Grohe in bo kar bo. Hvala za nasvete.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close