Testi za CPP preko računalnika, so šovinistično diskriminatorni in totalno brezuspešni
A je vam logično, da nekdo, ki je delal medicinski, teološki, strojni….itd faks, nekega od najtežjih izpitov ni delal več kot kakih 3x pa je na koncu izpit vseeno naredil?
Kaj pa izpit za CPP? Ne glede na to, ali si butelj ali pa ne, ga lahko delaš 6x, pa so stvari očitno tako zajebali, kot da si prav želijo, da ga nikoli ne opraviš. Pa kje je tu logika? Glede na vse njihove “finese” in zajebancije, pa imamo na cesti vsak dan več morilcev in samomorilcev, ki ne glede na to, da so pisali TESTE PREKO RAČUNALNIKOV, kar je očitno namenjeno samo NAJBOLJ ELITNI INTELEGENCI V SLOVENIJI, na cesti niti malo ne znajo razmišljat tako hitro in logično, kot MORAJO na izpitnem centru, da zadovolijo potrebe ELITE, ki si je zamislila to pranje možganov. Na drugi strani imamo pa voznike, ki so opravljali test CPP še po tastarem in so v povprečju najboljši vozniki- in razen pijančkov skoraj niso povzročitelji težjih nesreč s smrtnimi žrtvami.
Na tretji strani pa so starejši novi vozniki, ki so se za vozniški izpit odločili šele ob bolezni ali smrti zakonca, ki je bil družinski šofer, takih je bilo včasih zelo veliko, zdaj pa teh primerov verjetno sploh ni več, saj se starejša generacija težje znajde na računalniških programih in testih, kar pa je s strani slovenske vlade in vseh podgan, ki so izbrale tovrstno šovinistično preverjanje znanja, skrajno diskriminatorno.
Zato se mi zdi ŽAL ZELO LOGIČNO, da se nekateri poslužujejo nepoštenih metod, da s podkupljanjem pridejo do željenih retultatov testov za CPP. Glede na to, da so za “tistih par” vprašanj kandidati dajali tudi do 4000 e podkupnine nekomu, ki je potem uredil, da je kandidat test uspešno rešil, je očitno ni mačji kašelj in gre za velik globalni problem, ki bi se ga morala država nemudoma lotit in poiskat glavni razlog in središče tega problema, ki se ne začne in konča pri dotični osebi, katera je sprejemala podkupnine in za njihovo ceno opravljala tovrstne usluge.
Po mojem CENJENEM MNENJU gre za to, da bi vsak rajši plačal tistih nekaj 10 e in opravil CPP prvič ali vsaj drugič, tako, kot to sploh ni bil noben problem v prejšnjih časih. Katera budala bi, če ne bi šlo za ZARES RESEN PROBLEM, nekomu za to plačala od nekaj 100, pa vse do 4000 e?
A na to pa nisi pomislil, da so plačevali za teste tisti, ki so jim bili izpiti zaradi kršitev odvzeti in se jim tako ni dalo čakati in ponovno iti skozi kolesje pridobitve vozniškega izpita. Še ne nekaj časa nazaj je bila novica koliko povratnikov je le fiktivno delalo izpit na novo. Pijačo pa ne pijejo samo elte.
Sicer pa, kljub temu, da sem v prvo naredila so te testi narejeni tako, da iščejo poceni napake. 20 eur test, 20 pa taksa. Poceni dajatve za državo.
Ma ne bluzi. Izpit za CPP ni zelo težak. ČE poslušaš na predavanjih, prebereš knjigo ne le preletiš in opraviš kakšnih 50 vaj cpp ki so prosto dostopne na internetu.
Pa tudi starejši danes že zelo dobro obvladajo računalnike tako da bodo že znali poklikati prave odgovore saj ni potrebne nobene prijave na izpitu za CPP
JE pa velik problem ker danes nihče ne bere natančno in kaj naloga točno zahteva Takrat pa itak de ljudje ne nardijo
Pa ni res!
So vprašanja, kjer piše, da sta možna dva ali več pravilnih odgovorov (celo vsi štirje) potem je logično, da gre tu bolj za pobiranje denarja kot pa iskanje znanja kandidata!
Verjamem, da Ti popolnoma obvladaš teorijo, si pa lahko v praksi zelo nevarna voznica..
In ne nakladaj, kako ti je teoretično vse jasno!
Nekateri so teoretiki, nekateri pa praktiki.
Pa ni res!
So vprašanja, kjer piše, da sta možna dva ali več pravilnih odgovorov (celo vsi štirje) potem je logično, da gre tu bolj za pobiranje denarja kot pa iskanje znanja kandidata!
Verjamem, da Ti popolnoma obvladaš teorijo, si pa lahko v praksi zelo nevarna voznica..
In ne nakladaj, kako ti je teoretično vse jasno!
Nekateri so teoretiki, nekateri pa praktiki.
[/quote]
Testi niso težki. Ne išči izgovorov za svoje neznanje!
Mimogrede – zakaj bi naj bili ti CPP testi šovinistični?
Moj tast ga je sel prvič delat pri 55 letih.
Ima samo oš izobrazbo. Z računalnikom ni nikoli delal.
Naredil je v drugo.
Sem mu prinesla svoj star računalnik, pokazala kako se dela, on je pridno vadil, od doma sem ga malo nadzirala ali kaj vadi, kar je napačno odgovoril, sem mu logično razložil zakaj je narobe itd…
Mladina pa namesto, da bi vadila rajsi igra igrice na racunalniku.
Ce je on naredil, ga lahko skoraj vsak.
Ja, zgleda da ste spet na kupu sami pametnjakoviči in ultra filozofi. Imam pač tako mnenje, kot sem napisala in kljub vašemu nakladanju oh in spoh, ga ne bom spremenila, za to imam svoje razloge, ki pa ne tičijo pri meni ampak sem povzela dejstvo več ljudi, ki se trudijo na 120 procentov, potem gre pa njihov trud v tri krasne zaradi brezveznih napak. Ampak, ko pa ta VELEUMOTVORSKI CPP TEST vendarle uspejo rešit, pa se zgodi ravno obratno; praktični del vozniškega izpita naredijo v prvo….čudno, a ne?
Testi niso težki. Ne išči izgovorov za svoje neznanje!
Mimogrede – zakaj bi naj bili ti CPP testi šovinistični?
[/quote]
Teoretični izpit v Sloveniji je najtežji v Evropi, cel kup zavajujočih vprašanj, ki sploh nimajo nič skupnega z varnostjo, vprašanja kjer so pravilni vsi odgovori ampak, če ne označiš vse si padel, povsod velja, da oznaka na znaku velja od tam kjer stoji znak samo pri nas je to lahko tudi 150m za znakom, trend je križišča s krožnim prometom pri nas je tega na testih zelo malo zato več kot polovica novih voznikov pojma nima kam se razvrstiti v krožnem in kakšen je postopek varnega izvoza, čas testiranja je absolutno prekratek in mnogo jih ne reši do konca, da je vse to res in vprašanja preveč zakomplicirana z zavajujočimi odgovori je bilo lepo videno v oddaji o varni vožnji in vozniškem izpitu kjer oseba, ki sestavlja vprašanja in odgovore za izpit iz teorije NI pravilno rešila testa pa tudi pravočasno ne.
Ti testi so zgolj minimlna sposobnost logike in če je nekdo res naredil medicino in padel 6 x na teoriji za vozniški, potem se je resnično za bat kak zzdravnik bo to. V bistvo je tako, ti testi so taki, da vsak ki ga vsaj drugič ne naredi, ne bi smel imeti več možnosti opravljanja izpita, ker je pretumast in preprfliknjen za na cesto.
V naboru vprašanj je nekaj tako zavajajočih in nesmiselnih, da glava peče. Dam roko v ogenj, da nihče od starih in “preverjenih” šoferjev ne reši prav vsaj četrtine vseh vprašanj (od okoli 2000, kolikor jih je) .
Če imaš smolo, zna bit kriza, ja. Če imaš pa srečo, si pameten na monu. Znaš pa glih tolk, ali pa še manj.
Test sem opravljala lani, namesto tistih 40 min, sem potrebovala nekaj minutk in opravila brez posebnega učenja, kljub temu, da se pred tem nikdar nisem zanimala za avte, promet, itd. (pred izpitom pa tako obiskuješ predavanja). Tudi ostali so kar hitro zaključevali, kakšna je bila uspešnost ne vem, ker sem odšla prva.
Je pa to test v smislu a,b,c…. Kjer je možnih več odgovorov celo piše. Če kdo za to plača 4000€, mu nikdar več ne bi dala možnosti opravljanja izpita, ker ni za na cesto.
CPP test se mi zdi, da je res tisti minimum, ki ga potrebuješ, da lahko pričneš z vožnjo. Ne vem čemu takšna panika?
No, jaz sem ga takoj, za foro, ko je sin delal izpit in v prvo naredil s sto odstotki, sin tudi, ni potrebovl niti približno toliko časa, kot ga je imel na razpolago. Danes ste mnogi zarukani tako, da je zaskrbljujoče in dejansko niste več za nič. Zavajujoče vprašanje, praviš? Za koga vraga imaš pa tisto lubenico na vratu nasajeno? Zgolj za okras, če ni sposobna delovanja?
No, jaz sem ga takoj, za foro, ko je sin delal izpit in v prvo naredil s sto odstotki, sin tudi, ni potrebovl niti približno toliko časa, kot ga je imel na razpolago. Danes ste mnogi zarukani tako, da je zaskrbljujoče in dejansko niste več za nič. Zavajujoče vprašanje, praviš? Za koga vraga imaš pa tisto lubenico na vratu nasajeno? Zgolj za okras, če ni sposobna delovanja?
[/quote]
Koliko ste sposobni se vidi na cesti, večina novodobnih so zgubljeni v vesolju.
Veš, al so tumpasti kot kici, kot amebe, ki so brezmožganska bitja, seveda posledično niti zavednja tega niso sposobni.😁
[/quote]
Glej, teorijo je se najlazje narediti. Ce ne gre drugace se napiflas. Ampak da pa to delas vec kot 3x pa je samo znak ali pomanjkanja logike ali deficit na delavnosti – cista lenoba. Naj si vzamejo bicikel v roke pa “zdravo” .
Teoretični izpit v Sloveniji je najtežji v Evropi, cel kup zavajujočih vprašanj, ki sploh nimajo nič skupnega z varnostjo, vprašanja kjer so pravilni vsi odgovori ampak, če ne označiš vse si padel, povsod velja, da oznaka na znaku velja od tam kjer stoji znak samo pri nas je to lahko tudi 150m za znakom, trend je križišča s krožnim prometom pri nas je tega na testih zelo malo zato več kot polovica novih voznikov pojma nima kam se razvrstiti v krožnem in kakšen je postopek varnega izvoza, čas testiranja je absolutno prekratek in mnogo jih ne reši do konca, da je vse to res in vprašanja preveč zakomplicirana z zavajujočimi odgovori je bilo lepo videno v oddaji o varni vožnji in vozniškem izpitu kjer oseba, ki sestavlja vprašanja in odgovore za izpit iz teorije NI pravilno rešila testa pa tudi pravočasno ne.
[/quote]
Še vedno ne vem, zakaj bi naj bil test šovinističen.
Sem pred tedni, ko je bilo tudi nekaj o teh sedanjih CPP tema na MON-u, šla reševati te teste preko spleta. Tako klasične teste kot izbor najtežjih vprašanj. Moj prvi rezultat, brez predpriprav, je bil okoli 85 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Če ga nekdo ne zmore rešiti po nekajdnevnem študiju, pač naj razjasni pri sebi, zakaj ima takšne težave.
Vprašanja z več možnimi odgovori pa niso nobena posebnost sedanjega CPP-ja.
Forum je zaprt za komentiranje.