Testi za CPP preko računalnika, so šovinistično diskriminatorni in totalno brezuspešni
CPP v Sloveniji so absolutna katastrofa. Kup birokratov, ki vlečejo denar z nesmiselnimi dvoumnimi vprašanji in zajebavanjem ker lahko. Ne preverja se varnost ali znanje na cesti, vprašanja so subjektivna, enkrat tako drugič tako. Ne reguliran prostor kjer se obrača denar. Ni vprašanje snovi in česa se moraš naučiti ampak preprosto sreče in loterije. 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} voznikov na cesti ne bi uspešno rešili teste, saj so imeli srečo po starem ljudskem sistemu.
Za opravljen izpit na faksu rabiš 55{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Za opravljen CPP pa 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Če se nisi zmožen naučit za 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ga pač ne boš opravil.
Vprašanja niso dvoumna samo ljudje ste zabiti.
Na cesti s svojim brezglavim rinjenjem to dokazujete dnevno. Niste sami na cesti.
Ker ne znate razmišljat za 5 sekund vnaprej.
Sem se nedavno ob opravljanju BE iskreno nasmejal ABCD odgovoru, kako postopamo ko zagledamo vozilo na nujni vožnji in je bil eden od možnih odgovorov “vozilo prehitimo in po možnosti tekmujemo kdo je hitrejši”
Na prvi pogled zabaven sarkastičen vložek. Zadnjič pa kot zakleto vidim pacienta, ki se je nalepil na rit rešilcu na nujni vožnji in mu še bliskal ter vijugal za njim.
To je zato, ker se verjame v pravno iluzijo. Ta pa je prevzela ljudska verovanja, da morajo njej dokazovati ter PLAČEVATI, da ljudje lahko potujejo.
Kot taka se lahko že jutri domisli, da izpit (vozniško dovoljenje) stane 50 tisoč eur in dokler ljudje ne dojamejo zvijače bo to tudi dosegla. Še več, čez dva dni pa ti ga ima “pravico” vzeti.
Ker ljudje niso živi zares in so programirani namesto, da bi imeli svobodno voljo pa se lahko to dogaja po vsem svetu.
Lahko se nekdo spomni ne samo agencijo za promet celo agencijo za prekopavanje vrta.
In če ne boš imel izpita, kako pravilno delati z lopato za prekopavanje in to dokazal na testih, ter plačal, ne boš smel prekopavati vrt, če pa ga boš pa plačaš kazen itd.
Drugič, lahko znaš plavati ampak če se spomnejo agencijo za plavalni promet in izgubiš plavalno značko ali drugače ti jo odvzamejo, ker si napačno zamahnil z roko v vodi po njihovih pravilih ne smeš več plavati in se te smatra, kot da ne znaš več.
Ljudem, ki upravljajo z vozli po več desetletij vzamejo izpit. In jih smatrajo, kot da ne znajo več opravljati vozila. To je tako, kot bi nekdo izdelal elektro šolo in vse leta napeljeval elektriko potem pa bi ga mogoče enkrat nekje malo streslo bi mu kar preklicali njegovo šolanje in bi moral celo šolanje ponoviti. V bistvu se gre povsod tu le za pobiranje denarja in preprosto krajo in nikoli se ni šlo za preprečevanje škode in nesreč, čeprav so svoje početje v to zavili, kot tisto o svizcu in čokoladi.
Ljudje verjeli za drek prijeli.
Prav tako je s plačili za cestnino. Leta in leta se plačuje in ogromno se plačuje za ceste, ko pa se voziš po njih pa se lahko vprašaš kam so šla sredstva saj v cesto zagotovo ne, ko se skoraj voziš po makedamu zaradi izrabljenosti in uničene ceste.
Koliko cest in odsekov je, ki so bile izdelane že za časa Jugoslavije? Veliko. Veste koliko časa Jugoslavije ni več in koliko časa se cestnina že plačuje v “novi” državi? Ja vse skupaj je utvara in zvijača, da se nekdo izživlja in služi na ljudeh ter njihovem potovanju. Saj živ človek ne more biti vse svoje življenje na mestu. Gibanje živega človeka je normalno dejstvo.
Danes ne morete potovati nikamor, če niste peš, da oni, ki od zvijače živijo ne bi nekaj od tega imeli. Vsak kilometer, ki ga vi storite on vam zaračunajo. To pomeni, da če hočeš potovati drugače,kot peš ali s kolesom si primoran plačevati za samo potovanje in ne samo za stvar s katero potuješ.
Računajo potovanje, delo,zrak, vodo, zemljo, hrano, rojstvo, smrt. Vse in povsod spremenijo v posel, ki njim prinaša dobiček. In to vse s pravno fikcijo. Fikcija je ILUZIJA nekaj kar ne obstaja pa ti v to lahko verjameš. In ljudje verjamejo ter potem temu sledijo in se temu podrejajo.
Zato je to IGRA, ki pa ni vsem prijazna niti dobronamerna.
Malo je zafrknjen, ampak saj lahko vadiš.
Sama sem ga opravila več let nazaj (mislim, da v tretje oz. prvič sem padla test na papirju, potem elektronskega, potem sem pa naredila), potem sem vožnjo padla enkrat, potem nisem več vozila, potem sem se zmislila, da bi spet, ampak mi je že cpp potekel in sem ga še enkrat naredila- s cca uro vaje na računalniku. Aja izpita pa še vedno nimam, ker vozila vseeno nisem več, ker je corona vse spremenila. Kakor se spomnim, sem nazadnje imela kar srečo, po moje sem imela narobe največ, kar se da, ampak nobenega ključnega odgovora.
Forum je zaprt za komentiranje.