Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Best secret spletna trgovina- je roba fake?

Best secret spletna trgovina- je roba fake?

Izvedla sem nekaj nakupov.
Narocala vecinoma zase, znamko Zero. Stvari kvalitetne, brez dvoma. Tudi nekaj nakita, smucarskega perila- vse ok.
Dvome so mi vzbudili z moskimi puloverji, etikete so bile taksne kot recimo iz neke trznice, zabrisan tisk, ni se dalo prebrat nicesar. Dobro, nisem poznala znamke in sem spregledala.
Vceraj dobim domov škornje, Ecco.
Pakirani so bili v eni navadni skatli (brez napisa, navadni kartonski, nikakor ne original), cevlji pa tako ceneno narejeni, da sem 200{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepricana, da niso original. Spodnji del kot od navadnih gumijastih skornjev (tudi obcutek), ko sem od blizu pogledala, je bila guma pobarvana!! z neko belo barvo, ki je prekrila doloceno nepravilnost. Etiketa na škornjih je bila tudi taksna tanka, kot nekje sprintana.
Upam, da bom v kratkem kje blizu kaksne ecco trgovine, da preverim kaksni so…
Skratka, jaz sem izgubila zaupanje, ima se kdo podobno izkusnjo?

VJX-TDH-3GU

Ne vem kako bi bili videti originali. Kar sem kupila je bilo OK in kvalitetno, razen enega oblacila za otroka meni prej neznane znamke, ki se je ekstra hitro razbarval v pranju.

Sicer ne gre za to trgovino, ampak Asos, samo ista zadeva pojasnjena.
Kupila sem adidaske in so prišle v navadni kartonasti škatli – pa še zmečkani za povrhu, ker so očitno že potovale skozi nekaj rok. Ker so bile mišljene za darilo, mi to seveda ni bilo všeč in sem vprašala Asos, kaj je zdaj s tem. Pojasnili so, da večino robe ne dobijo v original embalaži, da tekstil prepakirajo v svoje vrečke, čevlje pa kakor kdaj. Da se zgodi, da imajo del istega modela copat, ista cifra, v original škatlah, del pa kot “razsuti tovor” in dodajo svojo škatlo.

Glede sumljive kakovosti pa ne vem, načeloma kar sem doslej naročila na Best secret, je bilo vse okej, razen zdaj pri zadnjem naročilu imam reklamacijo (slab šiv na hlačah, potrgan okrasni rob na majici).

Meni je hecno, ko sem guglala mnenja za to trgovino, da jih je tako malo. Moraš pa vedet, da za večino teh velikih diskontov napišejo ogromno fake mnenj s poraznimi ocenami – po mojem je to načrtno nagajanje.

Kar nekaj stvari imava s hčero s te strani in so vse ok. Embalaža original, certifikati za torbice, oblačila kvalitetna.

Tudi jaz sem dostikrat v dvomih. Naročila očala missoni, od daleč vidno da je fejk. Potem od calvina Kleina modrc, isto kar nekaj. Zato sem šla po neki srednji poti in naroc ujem samo xy znamke ali take, ki se po navadi ne fejkajo. Je pa res, da ko sem kupila hlače od escade, da so bile res res kvalitetne. Volna, kašmir itd.. Tega se ne da sfejkat. Pa tudi če bi, so ble vredne tistega kesa, že zaradi kvalitete. Imam občutek, da malo fejkajo tu in tam, ne upajo si pa skoz. Kar se ticevracil, je blo po navadi vse cool, razen v dveh primerih, ko so stvari manjkale. Sem mogla podpisat izjavo, da sem poslala in so nakazali BP. Sklepam, da jim nekdo krade, ker je šlo za nakit. Močno močno odsvetujem pa nakup na bibloo in Mango Outlet. S prvimi sem se dajala 3 mesece, da so mi vrnil kes, ta drugi pa že dva meseca bluzijo in se izgovarjajo, zavlačuje jo… Katastrofa v glavnem. Pa roba je tudi podn

Imam še eno kodo
VNM-JQU-8ZJ

To pojasnilo o razsutem tovori se pa meni precej izmišljeno sliši.

Ravno kupila troje čevlje, od višjega nižjega razreda do srednjega razreda. Vse v originalnih škatlah. Vse usnje in odlične kakovosti – tega ne moreš sfejkat. Če pa že, meni je vseeno, samo da je kvalitetno. Če kdo fejka, je prej Ecco sam. Vsaka znamka ima tudi nekaj žnj robe. Zato pa ostaja in ne gre v promet. Ker Best Secret je samo posrednik.
Dobila recimo majico Tom Tailor – obup. To je pač tisto, kar nihče ne povoha niti v trgovini. Na sliki pa ne moreš videt.
Na splošno torej zadovoljna, par stvar pa pod kritiko. Ampak za to ne krivim Best Secreta. Etikete so bile povsod originalne.
Zdajle recimo prodajajo nakit Karla Lagerfelda. Po smešnih cenah. Koga farbajo? Ampak ne dvomim, da je od Karla Lagerfelda. Očitno so se pač odločili za neko ceneno linijo.

Ja, od Lagerfelda je že, samo gre za navadno kovino pa pod 20 e ni ničesar. Kar je srebro itd je pa zlo drago. Pa kar nekaj. Ne vem kakšne cert ste ve dobivale, jz nkol nobenega, samo pač nasitke in tiste kartončje zraven. Po navadi vzamem kaj od Gasa in teh srednje cenovnih, od kreatorjev nič več, ker sem 95 posto da je kopija. Missoni očala sploh je bla zelo slaba kopija, se tak svinjske so ble, da jih še spucat ni šlo. Pa te njihovi vavcerji so mi tud kar nekaj. Pa pregled nad vračanjem je tud slabo pregleden.

Zakaj so voucherji kar nekaj? 15 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pri nakupu za 100 evrov se kar pozna. Meni je jasno, da zadeva od Karla Lagerferda ni veliko vredna. Hočem povedat, da tudi znane znamke proizvajajo škart. Pa to ne pomeni, da je fejk.

To pojasnilo o razsutem tovori se pa meni precej izmišljeno sliši.
[/quote]

S hčerko sva enkrat na Asosu naročili isti model nikic, samo druga cifra, en par je prišel v original škatli, drugi ne, copati so bili ali oboje fake ali oboje original, vsekakor pa ganc isti.
Asos ima recimo tudi izdelke, ki so nova sezona in na domači strani firme še po polni ceni, pri njem pa znižani – in ne dobiš v original vrečki, ampak v Asosovi. Izdelek je garantirano originalen, ker sem vprašala dotično firmo. In to je včasih tudi vroča roba, ki je na original spletni strani takoj razgrabljena.
Dobijo pač razsuti tovor, poskusne komade ali kako bi se temu reklo, ne v vseh barvah in včasih tudi ne v vseh številkah. Vse tekstilne izdelke Asos prepakira v svoje vrečke.

Mah zato, ker ko vračaš robo ti pol te vavcerje odštevajo in ko spremljaš izdelke, se potem to vse nekako premeša in izgubi, da moraš vse preracunavat, če te niso kaj nategnil ali *pozabil* na kak izdelek. 15 pr kode pa jst se nism dobla, največ 10, pa sem ogromno kupila. In tisto gre pol itak za poštnino. Kokr sm bla na začetku navdušena me je zdaj minilo, itak je po večini skoz ista roba

Uf, daleč od tega, da je skos ista roba. Seveda ti voucherje odštevajo – ne morejo ti vrnit denarja za popust, ki si ga dobila. Res pa ne vem, kaj naj bi se premešalo, saj je vse avtomatsko. Če si ogromno kupila, si tudi ogromno vrnila, sicer bi imela brezplačno poštnino. Po moje zadeve niti dobro naštudirala. Jaz sem po treh mesecih na zlatem statusu in brezplačni poštnini za vse. Ravno skoraj komplet oblekla vso familjo za maturanca v krasne stvari. In ves čas dodajajo novo. Saj tudi v trgovini ne zamenjajo robe komplet vsak teden, ne?

Kako se pride do kode. Lani sem imela 3, a zdaj se dobi se kakšno.

Včasih kakšno podarijo, načeloma pa jih dobiš, ko napreduješ po statusih. za vsak nov status nova vabila.

Tukaj je še eno, če še kdo rabi. Zdaj prihaja nova, pomladna roba, zimska pa se počasi poslavlja.

https://invite.bestsecret.com/VFQ-W5E-U85?c=si&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

VMW-T2C-RPS

Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!

https://invite.bestsecret.com/VNM-JQU-8ZJ?c=si&utm_campaign=app_invitation&utm_medium=app&utm_source=invitation&utm_content=registration

Naročujem že dolgo, zelo zadovoljna, tako s kvaliteto kot s ceno.

Če katera potrbuje imam še nekaj kod za registracijo.

lp.

Mene pa zanima, zakaj tako posiljujete s temi kodami, tudi kadar nihče ne prosi zanjo. Ali imate od tega kake koristi, popuste? Saj lahko poveste.

Seveda so koristi. V Best Secretu se najbolj splača kupovati, ko imaš zlati status. Do njega (poleg nakupov) prideš tako, da novačiš nove člane. Ne vem, zakaj bi to kdo skrival? 🙂 Ko imaš enkrat zlat status, imaš v obe smeri brezplačno poštnino ne glede na to, koliko robe vrneš, dobiš 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust za nove člane za en nakup in podobno. In jaz sem do zdaj spravila v promet še vse kode (kakšnih 30), tako da interes je še vedno in kode so uporabljene.

Na voljo še 7 vabil

Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!

https://invite.bestsecret.com/VNM-JQU-8ZJ?c=si&utm_campaign=app_invitation&utm_medium=app&utm_source=invitation&utm_content=registration

Koda za vpis + 10 € kupon.

https://www.bestsecret.com/entrance/index.htm?rc=BTM-XPN-VKW

ker sama bolj narocam na Outnet ali Farfetch je dovolj samo ogled strani, pa me vse mine. Prava roba ni nikoli tako znizana. Ze na strani produkti izgledajo mocno fake. Kitajska roba, moje mnenje.

Tudi meni se zdi, da je povsod ena in ista plastična roba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close