Best secret spletna trgovina- je roba fake?
Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
BESTSECRET – naboljša trgovina za oblačila.
Invite DIAMOND memberja, od katerega dobiš največ ugodnosti (kupon za prvi nakup, zastonj vračilo, izdelki so prej na voljo na ogled/naročilo kot ostalim, …):
Koda: VJ3-UTB-P3B
Trgovina je res zakon! Popusti do 80% original znamk.
Jaz sem pri Best Secret naročila 2x in večino nazaj poslala. Naročala sem dokaj kvalitetno robo – S.Oliver, Tom Tailor, Name It (zame in za hčerko), pa sem bila presenečena, ker so bile številke “kar nekaj”. Jaz nosim 38-40, naročila sem 38, dobila pa tako velike stvari, da bi lahko šli dve v majico. Tudi za hčerko so bile stvari bistveno večje kot jih kupujem pri nas z isto številko. Na etiketi pa je bila prava številka. Le za kateri trg delajo? Poleg tega so bile nekatere majice, ki so izgledale precej fine – viskoza,.. “plastične” na otip. Ne vem, ali so bile fejk, tretjič nisem naročila več – preden vse tisto poklikam, pa plačam, pa dobim, nato pa še na pošto hodim po paket in nato še paket nazaj nosim in 3 tedne čakam na vračilo denarja… grem rajši v Supernovo, primem oblačilo v roko, potipam, pomerim, plačam in je to to..
Pozdravljeni, delim kode, če jih kdo potrebuje. Ob registraciji z mojo kodo dobiš kupon za 10% popust.
Če kdo potrebuje link za vstop v aplikacijo Best Secret:
Ce kdo rabi povabilo v BS:
Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
zdravo,
vabila na voljo, če katera/kateri želi 🙂
Če je še kdo brez vabila, prilagam link. Dobite silver status, zastonj poštnino in 10€ dobropisa:
BTW, če link ni več delujoč mi pišite na ( filip.brelih@gmail.com ), ker veljajo le 48 ur.
Ajemozno, 13.12.2019 ob 19:24
Izvedla sem nekaj nakupov.
Narocala vecinoma zase, znamko Zero. Stvari kvalitetne, brez dvoma. Tudi nekaj nakita, smucarskega perila- vse ok.
Dvome so mi vzbudili z moskimi puloverji, etikete so bile taksne kot recimo iz neke trznice, zabrisan tisk, ni se dalo prebrat nicesar. Dobro, nisem poznala znamke in sem spregledala.
Vceraj dobim domov škornje, Ecco.
Pakirani so bili v eni navadni skatli (brez napisa, navadni kartonski, nikakor ne original), cevlji pa tako ceneno narejeni, da sem 200{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepricana, da niso original. Spodnji del kot od navadnih gumijastih skornjev (tudi obcutek), ko sem od blizu pogledala, je bila guma pobarvana!! z neko belo barvo, ki je prekrila doloceno nepravilnost. Etiketa na škornjih je bila tudi taksna tanka, kot nekje sprintana.
Upam, da bom v kratkem kje blizu kaksne ecco trgovine, da preverim kaksni so…
Skratka, jaz sem izgubila zaupanje, ima se kdo podobno izkusnjo?
Jaz kupujem na BS že 4 leta redno, to pomeni 1-2 nakupa na mesec. Pa se mi še kaj takega ni zgodilo … To, da bi dobila v navadni škatli že, ampak sem preverila v trgovini in na spletu pa je bil not original čevelj. Treba se je pa vseeno zavedat, da je to Outlet in mogoče nimajo več vseh originalnih embalaž.
Jaz nevem o cem vi vsi kr neki govorite se sprasujem ali sploh narocujete na bestsecretu. Sam sem naroceval nekaj let sigurno in imel zlat status, samo od nakupov brez kakrsnih koli povabil.
Roba je zelo nizke kvalitete, veliko izdelkov se mi je zdelo fake, vecinoma izdelki z napako (verjetno to najvec kot spletna stran odkupujejo) . Na zacetku je se nekako delovalo glede stevilk in kvalitete potem pa sem zacel opazati neverjeten upad kvalitete. 3/4 stvari vrnem ze samo ko primem v roke in povoham izdelek mi je vse jasno, da ne govorim o napakah. Reklamiral sem ogromno izdelkov, karkoli kupim (vecinoma tadrazje stvari) se mi potrze na vseh straneh od sivov, do blaga, odpadajo logoti, odpade plastika ki je na vezalkah, trenerka postane prozorna itd itd. Nisem se videl tako slabe robe. Trenerke so grozne.
Izdelke imajo ves cas iste ze leta in najbolj mi je smesno ko kupim eno trenirko pozimi ki je znizana iz 70 na 49eur. Poleti (ko se mi je ta ze cela potrgala v par mesecih) pogledam za isti izdelek in je cena iz 105 na 39. Uglavnem izmisljujejo si kr ene cene pretirane in potem kao oni to znizajo. Uglavnem cene so skoraj vedno enake poleti al pozimi. Najbolj poceni stvari pa so tiste ko se jim najvec vracajo recimo ne stojijo vredu nobenemu oz so grdih barv itd.
Uglavnem to sem mogel podeliti z vami… jaz sem z njimi zakljucil ze pred kakim letom.
Forum je zaprt za komentiranje.