Pretepli geja
Nejc Rek: Nikakor ne bomo pustili, da krivci ostanejo nekaznovani, gremo do konca, proti homofobiji in da dosežemo, da bodo storilci dobili svoje! Svojega fanta obožujem in ljubim, in ko trpi on, trpim tudi jaz. Midva sva eno, midva sva vse 💗💟💗
Da takoj poudarim – sem proti kakršnemkoli nasilju.
Vsak dan se dogaja nasilje nad različnimi demografskimi skupinami. V tem primeru so napadli istospolno usmerjenega moškega. Cel pomp ki se dela okrog tega je naravnost smešen.
Če bi napadli neko starko – ali bi bila cela akcija “Boj proti nasilju nad upokojenci”? Ne.
Če bi napadli mlado žensko – ali bi bila cela akcija “Boj proti nasilju nad ženskami”? Ne.
Tako pa je ta LGBTXYZŽNJ lobi tako prekleto nadležen da takoj začne iskati vzroke v istospolni usmerjenosti.
Naj se model vpiše v tečaj samoobrambe. Najlažje je biti žrtev in vrteti svojo lajno dalje. Navsezadnje bodo zahtevali policijsko spremstvo istospolno usmerjenih, jasno financirano z državnega proračuna.
A najprej si proti nasilju, potem ga pa zagovarjaš, kako zdej, odloči se. Zanimivo bi blo videt, kako se en, četudi obvlada borilne veščine, upre petim. Se mi zdi da mal preveč ameriške ninja filme gledaš in se ti je percepcija realnosti mal zamaknila.
Zakaj v drugih skupinah ne pride do takega “pompa”. A ti res ni jasno, da “pomp” delajo njegovi bližnji ali samo njegov partner, ne vem. A ti vidiš da še kdo drug dela ta “pomp”, ker jaz ne.
[/quote]
Srpski geji so pa še morilci.
Forum je zaprt za komentiranje.