Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšno vreme imate (ste imeli)?

Kakšno vreme imate (ste imeli)?

Danes je po radarski sliki padavin videti, da je po večini Slovenije kar pestro vreme. Kako je (bilo) pri vas?

Pri nas, na Gorenjskem, se je eno uro nazaj odprlo nebo. Dežja, kar ga je moglo, malo sodre vmes in stalno grmenje ter močan veter. Zdaj lepo dežuje in grmi.

Dobrodošla jesen!

………………………malček bolj dežuje………………………

Obala, soparno, sončno 31, vmes se je pooblačilo, dvakrat zagrmelo in zopet sončno, 29. Poletje.

Popoldne so malo zaropotali, dežuje.

Juhuhu, vozil v močnem nalivu in celo malo toče je bilo in precej vetra. Od Bistrice pri Tržiču do konca Podbreške gmajne je bilo res obilo padavin, ki pa so se nato do Ljubljane umirile. Pada sicer še zmeraj, a ni nič hudega, glavnina je šla tukaj že mimo očitno.

Prekajen meso dl cajt gvera;)

čakam(o), da se končno vlije.
vlaga je že cel dan ubijajoča, zamolklo grmenje, tu in tam kak blisk, malo hladneje.
dežja pa še kar ni…
aja, Velenje

Krasen poletni dan, s soncem obsijan in 27C.

Živim ravno v Podbrezjah. Potem veš, da ne lažem. 🙂

Vso popoldne v času prireditve sončno. Škropit je začelo, ko sem vsopila skoz vrata – pred 10 min. Naliva ni, ampak normalno dežuje.

Dež je čakal, da smo pr Vili Bianci končali. 😂

Lilo tako, ko smo se peljali domov od sevnice v smerinkrškega, da so nekateri raje ustavili in čakali, da mine. Zdaj pa prihaja nova runda, skratka idealno za spat ali pa zajebavat na monu. 😁

Padalo je uro in pol. Iz 26 je temp. padla na 18-19.

ves dan sončno in vroče, juhuhu.

pa v kakšnih vuko.jebinah to živite?
Lep občasno sončen dan ves dan

ju knou d dril…

Ti si pa sigurno nekje iz naše okolice.

Ves dan sonce, vroče.

Enako v ZG (in predvidevam da tja do Krške kotline).

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

[/quote]
Preden moraš napisat bedarijo, bi vsaj radarsko sliko padavin za nazaj pogledal balkanac.😅

[/quote]
Preden se je popoldan vlilo kot neumno v krški in sevniški kotlini, da ko si se peljal, dejansko nisi videl koliko vode je na cesti in avtomobila pred sabo na več kot dvajset metrov, sta se bližali dve celici, ena ogromna iz hrvaške s rediščem okoli ZG in ena, ki se je razvila nad nm v obliki hude nevihte in se širila , obe sta šla v smeri krške kotline. Zakaj sem to podrobno spremljal, ni pomembno, sem pa. Domov sem se peljal z otrokoma v najhujšem nalivu.

Tako da balkanac, spet si moral nekaj napisat, samo da klamfaš.😁

Živim ravno v Podbrezjah. Potem veš, da ne lažem. 🙂
[/quote]

Hehe, vem ja, sem imel priliko opazovat vrtinčenje nevihtnih oblakov v “našem” koncu…dobr sem videl, v kaj se spuščam, zanimivo je bilo, škode pa upam da nič.. lp🌞

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Od pol šeste do pol sedme zvečer na dolenki, cesta zabasana. Utrgal oblak, vode na cesti, vozili komaj z vsemi smerniki prižganimi, v delni zapori ceste Darsa, ko zaplava vzporedno vozeči tovornjak v mojo smer, ki ga profi voznik zna ujeti in vrniti v prave kolesnice, ker se zaradi zapore na cesti nimam kam umakniti…
Vse se zgodi v trenutku, od naliva, stanja na cesti… Vidijo se le rdeče luči in utrioajoči smerniki, ter včasih cesta…
Le hladna kri reši situacijo in mogoče kanček sreče, angel varuh.

A daj ne dramatiziraj bedak.😁 Ta “oblak se je odtrgal” na zelo širokem območju dolenjske in posavja in to večkrat včeraj😁. Pač prilagodiš vožnjo na tist varen minimum, če se že znajdeš na cesti. Na regionalni cesti sem videl, da so nekateri raje počakali ob cesti, da mine, ker vidljivost je bila res katasrofalna.

Jebala te jesen 24.avgusta!

Vceraj zjutraj nevihta, nas je vecinoma obsla, morje je ostalo toplo, dan se je segrel na 33, zvecer pred polnocjo je bilo 25…
Danes zjutraj oblacno, en droben dezek, zdaj ne dezuje vec in je toplo.
Kar groza me je, da bom cez en teden ze v dolgih rokavih!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close