Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšno vreme imate (ste imeli)?

Kakšno vreme imate (ste imeli)?

Par dni malo neviht pa že jesen. Ne, še bo toplo, kar precej toplo. Vroče pa najbrž res ne več (30+). September zna biti še zelo lep.

V ZG sončno nedeljsko dopoldne z nekaj sopare, koprenaste oblačnosti in tam okoli 24 stopinj. Kar tu bi ostal. 🙂

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Jaz sem bila pred 2-3 dnevi v ZG in je bilo kar pestro. Par neviht.

Bog cuva na dobre ljudi. Tako da pri nas ni bilo panike.

Bedak…..jaoooooo😁

Jaz sem bila pred 2-3 dnevi v ZG in je bilo kar pestro. Par neviht.
[/quote]

Trenutno v Stuttgart-u. Pretezno jasno, 27 stopinj. Majka!

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

No, pa sem spet doma. Trenutno soparnih sončnih 30 v Hamburgu, po menda prevročem dnevu, ko se je komaj dalo dihat. Luštno.

Kar o.k. Ni prevroče. Mogoče malo preveč soparno.

Danes zaenkrat podobno. Toplo in precej soparno, ter zaenkrat se kar oblacno. Ko se oblaki razkadijo, bo pa menda spet zgalo, vlaznost zraka je pa tu tako ali tako pogosto na ravni turske kopeli (ja, jaaa… pretiravam).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close