Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj pa vi men povejte a je normalno, da je ženska vsak dan na balkonu naga?!

Zdaj pa vi men povejte a je normalno, da je ženska vsak dan na balkonu naga?!

Čist vsak dan zdaj poleti je naga na balkonu. Al se sonči al pije kavo al obeša perilo – je naga!
To zame ni normalno in se sprašujem kako ukrepat, da se to neha. Pa ne mi zdaj s tem, da je balkon njen in lahko počne kar hoče. Ne, ne more, ker jo vsi vidimo in je čisto enako kot če bi se šla na zelenico pred blokom sprehajat naga. Bi se na zelenici lahko sprehajala ali sončila naga? Mislim, da ne to. Kaj torej narest?

A se bojis, da bo tvoj moz videl joske in cespljo? 😂

A to cele dneve dežuraš in jo čakaš? 😂
V bistvu je pa to samo tvoja domišljija.

ja in ? se preseliš
ali ji pošlji zahvalnico, da te vznemirja to te mere, da boš znorel/a in moraš nekaj narest ker sicer ……. vstavi poljubno
povabiš jo na osvežilno pijačo na svoj balkon

meni je popolnoma normalno, da se po stanovanju sprehajam gola in tudi na balkon kdaj zaidem. Smo ljudje, ki nimamo težav s pogledom na svoje telo, ali pač golo telo koga drugega. Mene ne moti nič. Sem pa res od otroštva nudistka in vzgojena, da cenim svoje telo.

Začneš reševati križanke na balkonu?

Si vis pacem, para bellum.

Te je strah, da bo tvoj mož imel trdega?

Čakat na vremenkota, kdaj bo ohladitev?

jaz iz pisarne v službi direkt vidim na balkon, kjer se moški razteguje, sonči itd. nag. škoda samo, da je star in s pivskim trebuhom. ni pa to nekaj takega, da bi me ob živce spravljalo, pač pogledam stran. ti ne moreš?

ja in ? se preseliš
ali ji pošlji zahvalnico, da te vznemirja to te mere, da boš znorel/a in moraš nekaj narest ker sicer ……. vstavi poljubno
povabiš jo na osvežilno pijačo na svoj balkon

meni je popolnoma normalno, da se po stanovanju sprehajam gola in tudi na balkon kdaj zaidem. Smo ljudje, ki nimamo težav s pogledom na svoje telo, ali pač golo telo koga drugega. Mene ne moti nič. Sem pa res od otroštva nudistka in vzgojena, da cenim svoje telo.
[/quote]

Zakaj se pa ne sprehajaš naga po ulici? Zakaj ne greš naga v trgovino ali v službo? No da slišim.

Zakaj se pa ne sprehajaš naga po ulici? Zakaj ne greš naga v trgovino ali v službo? No da slišim.
[/quote]

Ulica pa lasten balkon ni cist isto no… 😀

Ulica pa lasten balkon ni cist isto no… 😀
[/quote]

In kakšna je razlika, če je balkon tako postavljen, da se vse vidi, kot da bi bila na ulici. S treh strani je odprt, ograja so pa rešetke. Razumeš?

Sej mas tud ti drugo moznost, ki se ji rece “glej stran”. 😉 Kdo te sili, da ravno v njo zjas? 😀

baba ni normalna, nima norm. Ne vem pa, a se da kaj naredit. Če je v lastniškem stanovanju, bolj težko, če je podnajemnica, prijavi lastniku.

Fake news 🙁

Če pa ni, organiziraj vodene oglede in zasluži kašen evro, dokler traja.

Ona je naga na SVOJEM balkon. Ti pa buljiš na njen, torej TUJ balkon. Glede na to, da s svojo goloto nikogar ne ogroža ali ga s svojimi dejanji moti (razen če po 22. uri naga igra trobento ma balkonu), ne krši nobenega zakona.
Lahko pa jo prijaviš, če so nastale škodljive posledice, na primer, da se je tvoj prehladil, ker je preveč visel na balkonu.

[/quote]

No poslušaj, odgovarjam, na tvojo izjemno slabo provokacijo.

Prav res ne vem zakaj bi se morala naga sprehajati po ulici, v trgovinah, ali v službi, te potrebe nimam.
Doma si privoščim vse tisto kar mi doma prija, tudi golo sprehajanje, zakaj pa ne ? na nudistični plaži 🙂 sem gola in tja grem, ker smo vsi goli in nikogar nič ne moti.

Lahko, da je motena, pa ne ve, kaj počne. Mene bolj skrbi zate, da opaziš čisto vse, kar se dogaja na sosedovih balkonih. Če te tako zelo moti, se naslednjič, ko pride ven, na glas smej ali počni nekaj motečega, da bo začelo motiti njo. Če to sploh obstaja. Lahko pa preprosto gledaš drugam. Saj menda imaš toliko razgleda?

Aja, ti si sicer tudi povsem čoravao in nič ne vidiš, če sploh kdaj kam greš, ne le zabito in čoknjeno?
[/quote]
Na balkonu ne zijam po drugih balkonih, kaj se pri njih dogaja. Me ne zanima.

Pa dobro, a ste nekateri tukaj moteni ali zabiti ali kaj je z vami narobe? Dajte si poskušat zamislit situacijo: greš na svoj balkon in točno nasproti tebe par metrov stran leži razkrečena naga ženska. Si v kuhinji, sediš za mizo in obeduješ, pogled imaš skozi okno in vidiš direktno žensko, ki naga pije kavo. To vidiš, ne da bi oprezal in ne da bi hotel videti. Si predstavljate, da bi vam v službi nasproti vas sedela naga oseba? Lahko osme ur ves čas gledaš v steno in ne vidiš nage osebe? Dajte malo vklopit možgane in empatijo, če jo sploh premorete. Bi vas rada videla ja, kako bi vam bilo zabavno, da bi iz svojega stanovanja ves čas morali gledat nago osebo.

Potem nabavi vodne balončke in jih začni metati na njen balkon. Ko te bo opazila, ji povej, kar ji gre. Vidiš, kako je enostavno.

Ne ni normalno. Morali bi biti vsaj dve ali več njih zarporejene tako, da je balkon zaseden 24/7 ☺

ja ampak ti si pa res provokator brez domišlije. Dodaj kaj kar je resnici možnega, ker to kar pišeš pač ni.
Kolk bi plačal/a, da bi bilo to res ?
Ta oba navedena pogleda :), ki mimogrede iz enega balkona-tvojega nista možna.
In res si bogi ker moraš ves čas gledati nago osebo in ti zmanjka časa za tipkanje na MON-u.

Torej selitev 🙂

Ahahah dobra, ne verjamem, dokler ne vidim dokaza.

Na svojem sem lahko naga kolkr hoćem ,drgač pa stran poglej.

viharni kako že gre…stara koka dobra supa…..

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close