Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj pa vi men povejte a je normalno, da je ženska vsak dan na balkonu naga?!

Zdaj pa vi men povejte a je normalno, da je ženska vsak dan na balkonu naga?!

Če je lepa, je normalno, drugače pa te lahko malo moti. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

:))) hm takole…
ne bi jas mrdnila v službo hahahahahaaaa….
Hvala za smeh…težka situacija res hihihihi

vprašaj policijo, oni bodo vedeli ali je to prekršek ( ker se osebo kot praviš golo javno vidi)

Pri goloti je tako da 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi ne moti, moti pa ene 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, sam da greš zaradi tega klicat policijo, narobe svet.

Če dobro zgleda je fajn za pogledat. Če pa ni potem bi bil moj pogled usmerjen drugam.

Ali si iz dolgčasa izmišljate teme na moonu? Neverjetni ste res s temi izmišljenimi temami.

ja in ? se preseliš
ali ji pošlji zahvalnico, da te vznemirja to te mere, da boš znorel/a in moraš nekaj narest ker sicer ……. vstavi poljubno
povabiš jo na osvežilno pijačo na svoj balkon

meni je popolnoma normalno, da se po stanovanju sprehajam gola in tudi na balkon kdaj zaidem. Smo ljudje, ki nimamo težav s pogledom na svoje telo, ali pač golo telo koga drugega. Mene ne moti nič. Sem pa res od otroštva nudistka in vzgojena, da cenim svoje telo.
[/quote]

Iščem eno tako, ki je isto rada doma gola. 😀

Iščem eno tako, ki je isto rada doma gola. 😀
[/quote]

in kaj bi recimo z menoj? rada sem gola, ker mi je to naravno in se ne rabim skrivati pred seboj in mojimi. Nimam pižame sploh, spim gola od otroštva, sem pezionistka (da te postavim na realna tla 🙂 ) tako da, svobodni nazori so še vedno, a so šli pri mnogih v ma**** . Razlog? ne vem, a ljudje se sprenevedajo in lažejo sami sebe. Še avtor te balkonske provokacije se je potuhnil. Tako je tudi v resničnem življenju. Eno samo sprenevedanje. Kdo je boljši in dejmo…. start

in kaj bi recimo z menoj? rada sem gola, ker mi je to naravno in se ne rabim skrivati pred seboj in mojimi. Nimam pižame sploh, spim gola od otroštva, sem pezionistka (da te postavim na realna tla 🙂 ) tako da, svobodni nazori so še vedno, a so šli pri mnogih v ma**** . Razlog? ne vem, a ljudje se sprenevedajo in lažejo sami sebe. Še avtor te balkonske provokacije se je potuhnil. Tako je tudi v resničnem življenju. Eno samo sprenevedanje. Kdo je boljši in dejmo…. start
[/quote]
A, ti si tista stara baba, ki so jo nedavno golo lovili po ulici s prisilnim jopičem?

Si, napisano ze zgoraj.

Postavi se pod balkon, pa jo glej. Povabi še par kolegov. Glejte jo, malo pokažite nanjo s prstom, si nekaj zašepetajte, potem pa bruhnite v neutolažljiv smeh. Naslednji dan ponovite vajo, naslednjega spet….. Vsakič naj bo kaka oseba več ali pa naj se člani opazovalcev malo menjajo. Se ne hecam. Res, poskusite. Gledanje na sosedov balkon ni kaznivo, tako da vam ne more nič. Ti pa zagotavljam, da bo dovolj v zadregi, da se bo odstranila.

A, ti si tista stara baba, ki so jo nedavno golo lovili po ulici s prisilnim jopičem?
[/quote]

itak da ja viharni, jaz sem tista :). Lovili so me s prisilnim jopičem.
Oprosti. Dali so me v prisilni jopič? Lovili so me z njim? OK mali lapsus, nič hudega. Veš, ljudje, ki jih ulovijo na ulici imajo žal srečo, ker na ta način pridejo do ustanove, ki jim postavi diagnozo in jih pospremi v za njih primerne namestitve. Beri celotne tekste vedno 🙂 ! Nikar ne komentiraj kar je samo tebi v tvojem dojemanju tvoje realnosti. Dopusti možnost, da smo si ljudje res različni in iz različnih razlogov delujemo popolnoma drugače (ne po tvoje). A vseeno smo različni in ne razmišljamo in delujemo vsi na isti način. Ti nas želiš spraviti vse na skupni imenovalec izključno samo iz tvojega videnja življenja, a to pač ne gre, ker smo različni. Vsak od nas je edinstven, tudi ti!!! >Zato smo vsi res super, vsak od nas.

Veš, vsi smo na poti, da nam se kaj takega lahko zgodi. Sem veliko volontirala z dementnimi, tako, da ….. hvaležna sem za vsak dan, ki ga doživim posebej. In ljudi imam res rada, vse (tudi tiste, ki jih ti posebej obsojaš in v vsakem tvojem žaljenju tu na MON-u in sočustvujem tudi s teboj. Verjamem, da ti ni lahko. Ker toliko gneva kolikor ga nam izliješ dnevno, verjamem, da ga ni lahko prenašati. Želim ti, da najdeš nekoga, ki te bo objel in ti povedal, da je vse OK, kar v resnici je. In punce smo OK in fantje ste OK. Samo naših medsebojnih povezav so nas naučili starši, na način kakršnega so poznali. In ker si ti sedaj že velik fant, lahko na dekleta in žene pogledaš na spoštljiv način in takšnega boš zagotovo dobil nazaj.
Želim ti res vse lepo in dobro. Spoštuj se in spoštovali te bodo tudi drugi. Ni ezoterika, je moja izkušnja iz življenja.

res simple. in vsaj pošteno, pokažite, kdo je večji kreten.

imate spet internet v norisnici?

[/quote]

Aja, pol pa kurac. 😛 Sem mislil, da si še mlado meso. 😛

V četrtek ali petek je bil na SLO2 en zanimiv film, njegov naslov je bil Z druge strani.
Njegova vsebina sicer nima nič skupnega s to temo, razen eno malo podrobnost. V filmu gre za žensko in moškega, ki stanujeta v istem bloku, v istem nadstropju, se vozita z istim dvigalom, pa se v bistvu ne poznata, oziroma on ve o njej vse podrobnosti, ona o njem nič. Klicari jo po telefonu, kao da je njen bivši mož, ki ga ona ni videla in slišala že 20 let in potem jo kao pokliče iz Srbije. Ona mu verjame in že sklene, da se bo preselila k njemu, ko po naključju izve, da tip ki jo klicari ni njen mož. Tip je dotični sosed, a ona to ne izvedela…
Tipičen primer, kako nekateri drug o drugem ne vejo nič…ali pa vse…odvisno od človeka.

Če je v pritličju ali 1. nadstropiju, je stvar res zelo vidna , kje više se ne opazi.
Naga na javnem prostoru. Balkon je sicer njen, a le do takrat, ko ni na njem vidna z vseh koncev. Na ta sisetem bi se lahko šli fkk za vsakim vogalom.

imate spet internet v norisnici?
[/quote]
Avtorica posta je v stiski, ne more gledati stran, ne najde izhoda, potem pridejo na plan skrajnosti.

Avtorica posta je v stiski, ne more gledati stran, ne najde izhoda, potem pridejo na plan skrajnosti.
[/quote]

Mar se odrasle, zrele, uravovešene in nekonfliktne osebe v takih primerih ne poslužujete čisto običajnega medčloveškega dialoga z lepo besedo? Niti za začetek ne?

Povabi migrante, da bodo prvič videli babo.

Mar se odrasle, zrele, uravovešene in nekonfliktne osebe v takih primerih ne poslužujete čisto običajnega medčloveškega dialoga z lepo besedo? Niti za začetek ne?
[/quote]
To je bil nasvet avtorici, ki ne najde rešitve na človeški način. Meni je jasno, da so drugi ukrepi veliko bolj primerni, ampak na forumu imaš vse možne cvetke, a ne.

sem moški in vse to kar pišem je super, če je le ženska kolikor toliko dobra za pogledat. nisem ne moten ne zabit.čisto normalen sem, ni epšega vidt ko lepe ženske češplje. ti si pa kaka zafrustrirana frigidnica po mojem in te moti ker tvoj bulji v njo, kaj če druzga če doma ima eno sitno babo.ona je svobodna in vsa čast ji. ti si še milijone let za jo, evolve deklica

To je bil nasvet avtorici, ki ne najde rešitve na človeški način. Meni je jasno, da so drugi ukrepi veliko bolj primerni, ampak na forumu imaš vse možne cvetke, a ne.
[/quote]

to slednje drži. samo včasih je težko raločiti med sarkazmom in tem, da nekdo povsem resno misli 🙂

(se opravičujem za prazen post zgoraj)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close