kaj vas ni sram hoditi tako zašpehan na plažo?
Me je bilo včasih, zato sem zamudila marsikaj lepega v življenju. Tudi letos mi ni bilo prav enostavno, a sem sebe postavila pred tiste, ki bi jih pogled name utegnil tako prizadeti, da bi morali o tem pisati po spletu.
[/quote]
To je to. Ven iz zidov, v kopalke in morje. Ni ga večjega užitka. 👌Drugo leto ponovi vajo.
Ampak je res, tok debelih ljudi kot sem jih videla letos pa se ne. In to si na plazo prinesejo cele hladilne torbe, pa se basejo s sadjem, piskoti , s sendvici, pijejo coca colo ozsladke pijace, otroci se basejo s cipsi, smokiji…mislim prav obrne se ti od tega prenaziranja res. Ne vem no, kako ste drugi s prehranjevanjem na plazi , ampak mi vedno vzamemo s sabo vodo in kaksne albert kekse, in to je to, na plazi smo ponavadi cca. 3- 4 ure 2x na dan, vmes gremo na lahko kosilo, zvecer gremo na vecerjo, seveda zjutraj pa zajtrkujemo. In to je to, brez smokijev, prenaziranja, sladkarij.
Najbolj me je pa letos zmotilo to, da je ful otrok predebelih, ampak to res predebelih, mali otroci cca.4, 5 let in se mlajsi s takimi miselinkami da te na rit vrze. In za to krivi izrecno starsi, ki jih futrajo do onemoglosti, se v vodo, v pesek, ko se igrajo jim nosijo hrano in jih futrajo, ma res se ti obrne…so kot nasedli kiti.
Do sedaj skoraj ni bilo debelih otrok. Zdaj pa opažam, da se res ljudje zažirajo, kot da bo jutri vsega zmanjkalo. Nič sadja, samo neki rogljički, krofi, v glavnem OH ji iz vrečk. Pa ves pogovor samo o tem, če bodo šli v trgovino in kaj bodo kuhali. Mi jemo zajtrk, na plaži imamo vodo in sadje, kak paketek navadnih keksov in kuhamo, ko pridemo nazaj v app. Smo ogromno v vodi, otroka sta znala plavati že pred šolo.
Mladi starši so neizmerno debeli, otroke pa tolažijo s hrano in jim privzgajajo iste navade.
Ne razumem, kako se lahko ljudje toliko ukvarjate z drugimi. Bolj pametno bi bilo, da bi energijo, ki jo porabite za “druge”, usmerili vase. Sami bi bili še boljši in drugi bi imeli mir pred vami. Zavedajte se že enkrat, da smo si ljudje različni in ima vsak pravico, da počne, kar želi, dokler ne škodi drugim.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]https://media1.giphy.com/media/B86lxbrMSZ0SQ/giphy.gif[/img]