Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj vas ni sram hoditi tako zašpehan na plažo?

kaj vas ni sram hoditi tako zašpehan na plažo?

Haha, čez 20let se bodo zgražali zaradi tebe. Če boš pri tej hitrosti in uspešnosti naše medicine sploh še živa.

Tebe je tudi lahko sram, ker opravljaš. Brigaj se zase!
PS. Ne govorim o sebi, jaz ne hodim na morje.

tako kot je treba vzgajat otroke in jih usmerjat na pravo pot, je potrebno vzgajat tudi monovske orangutane. Tudi na netu se je treba lepo obnašat, morate iti v smeri graditve boljše osebnosti, pritlehnosti, opravljivosti je potrebno opustiti.
[/quote]

Najdi si delo in si privzgoji delovne navade, najprej sebi, potem pa še tvojim orangutanom.
Srečko 5, si to ti? Ti rad uporabljaš besedo pritlehnost 😉

Ha….a veš tisti vic k suhica vpraša debeluško
Kako je pa vam debelim v tej vročini ?
Pa ji debeluška odgovori:
Isto kot vam glupim….haha

Ne štekam. Dobro?
Ker običajno gre glupum bolje kot pametnim.

Sem zašpehana in še nikogar nisem videla bruhati na plaži zaradi pogleda name. In me prav malo briga, kaj si kdo misli. Tudi jaz bi lahko našla kakšno napako na čisto vsakemu na plaži, pa mi je škoda časa za ocenjevanje osebkov in premišljevanje o njihovih mišicah ali pomanjkanju le-teh, znamenjih, tetovažah, trebušnih šlaufih, bradavicah, narastkih,… No, ker pa nisem slepa, moram povedati, da na plaži vidim bistveno več fit žensk kot fit moških.

Se mi pa smilite uboge duše, ki na plaži raje gledate za debelimi ženskami in vas ob tem sili na bruhanje, namesto, da bi pogledali za postavnimi mladenkami s trakci čez napete ritke. PA KAJ JE Z VAMI NAROBE?????

Sram te je lahko, da ne znaš napisati besede podbradek! Kako si sploh dovoliš tipkati po MONu, s svojim neznanjem slovnice, a? Kar na bruhanje mi gre. Kako sploh upaš hoditi okoli?

Sram te je lahko!

vsi ljudje smo enaki pod nebom in pod zemljo!

[/quote]

Tudi kadilci?

to pa res

Ja ljubi bog, tudi jaz se smejem temu naslovu, da me boli ne samo trebuh, ja svašta no….

To temo odpira neka zafrustriranka ki je obsedena z zašpehanimi ljudmi na plaži…
Mogoče te pa podzavestno privlačijo????

jaz rajši opazujem podvodni svet na morju, nadvodni človeški me ne zanima zato takih problemov nimam niti jih ne opazim…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Mene ni nič sram. Tam sem zaradi sebe in osvežitve, kaj si pa drugi mislijo me pa ne gane in briga.

Zgleda da se je trčenki spet poslabšalo. Že včeri je odprla temo o prekomerno težkih na plaži. 😵

order prednisone from canada order prednisone 100g online without prescription 40 mg prednisone pill
https://prednisonet.online where can i order prednisone 20mg
prednisone drug costs prednisone 5mg over the counter prednisone 50 mg tablet cost

Odgovor na objavo uporabnika
gledam in se zgražam, 29.07.2019 ob 08:10

Smo prvič letos na morju in malo gledam na okrog. Pa vsako leto so ljudje bolj obilni na plažah. Kako vas ni sram hodit okrog z 50kg špeha, narezanimi nogami in trebuhom ter ogromnimi podbratki. Sram vas je lahko.

Stara tema, leni moderatorji

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close