Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pika kartica

Pika kartica

Najbrž nas je veliko, ki kupujemo in plačujemo s pomočjo Mercatorjeve kartice Pika. Gotovo smo izvršili ob tem bonitetnem obdobju veliko transakcij.

Najbrž nas je tudi veliko, ki uporabljamo na spletu Pika aplikacije, s katerimi si pomagamo, da kontroliramo stanje na računu. Vam aplikacija deluje?

Kje lahko vidim, koliko pik imam in koliko je to denarja za zapravit?

računu vidiš

Hvala, pogledam. Mogoče veš, kje najdem lestvico koliko pik je koliko denarja?

Če po malem zbiraš pol leta se z lahkoto nabere 50 eur. Idealno za nakup šolski potrebšin.

Hvala, pogledam. Mogoče veš, kje najdem lestvico koliko pik je koliko denarja?
[/quote]

Na vsaki blagajni in na mercator portalu

Sem kupila delovne zvezke, pa mi je vseeno zmanjkalo 300 € za 50 € bonusa.
Ni ra

Pike sem porabila za fasngo za na morje. 🙂

https://www.mercator.si/pika/o-piki/bonitetni-sistem/ –> tukaj so vse informacije o Pika bonitetnem sistemu, torej pravila, vrednosti, ugodnosti.

Lep pozdrav

A kdo ve, če se pike lahko vnovči tudi v spletni trgovni?

Za 50 bonusa moraš konkretno zapravit v pol leta.

Za to bo zagotovo dovolj pik 🙂

https://med.over.net/clanek/challe-salle-in-lepa-afna-skupaj/

Ne, ker ima dostavljalec že izdan račun.

Jaz v pol leta naberem 5€, ce kaj drazjega kupim, potem 10. Se nikdar nisem zapravila v Mercatorju vec kot 500€ v pol leta!

Mercator zavaja s temi pikami,1250pik moraš met za ubogih 50€!
Pa še najdražji so!

Samo dajem kartico in zbiram pike, nikoli pa ne uporabljam pik, haha. Dobivam tudi sms-ja s popusti in včasih grem res ta dan v trgovino, ko je akcija, pa me na blagajni spomnijo, če bi želela koristiti. Ne štekam najbolje teh pik in popustov, je pa tudi res da se nikoli nisem poglobila. Če se komu da razložiti sistem? Nekateri ki imajo cajt vse to spremljajo in kar nekaj prihranijo.

Pa jih daj meni. Jaz pa z veseljem zapravim vsako pridobljeno piko in vnovčim 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust vsak vikend. 🙂 Za evro imam vedno cajt. 😉

Obstaja aplikacija Mercator za telefon, kjer vidiš (med drugim) tudi število pik.
Pa obstaja spletna stran Mercatorja, kjer je o bonitetnem sistemu vse razloženo, če se registriraš, vidiš, koliko pik imaš.
A res eni ne najdete nič drugega na spletu kot tale forum?

No, jaz sem našla, pa se zafrknila, saj tam ni bilo zadnjih dveh nakupov, tako sem mislila, da še nimam dovolj pik za koriščenje, in sem nakupila še kolikor mi je kazalo, da mi manjka, potem pa na računu videla, da sem že prej imela dovolj pik in ta zadnji nakup je torej bil odveč, oziroma bi zanj lahko pike koristila. Toliko o ažurnosti sistema:(

To pa ne drži. Je dostikrat Lidl (za tega vem) dosti dražji, pa še nobene izberi nimaš. Ena vrst kumar naprimer….

Mercator deli večkrat dvojne ali trojne pike, pa se hitro nabere.

Glede ažurnosti: ti lepo piše, da so transakcije napisane s štiridnevnim zamikom.

Aplikacija mi deluje. Mercator mi je najbližja trgovina domu, zato se pike naberejo.

Jaz ponavadi porabim pike v Mercator tehniki.

Pike sem vnovčila za pivo. Odhajamo kampirat in tega ni nikoli preveč.

ENA MONa

Nekoč je nekdo na nekem forumu zapisal, da tako ne mara Mercatorjevih pik, da jih je še iz svojega psa – dalmatinske pasme – izbrisal.

PS
Off topic. Všeč mi je, da so fotografije za preverjanje, da nisi robot, posnete v USA.

zanimivo.
jaz pa pike dobim za pivo, pa se ni treba nič po šotoru valjat.

vsako obdobje 3500 pik… se pravi 210€ džabe 🙂
Vse kupujemo v mercatorju, ker nam je najbližje in ga imam najraje in ja veliko zapravimo za hrano!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close