Pika kartica
Koliko kil pa imate?
[/quote]
Ravno prav… vsi smo športniki, točno zato zapravimo ogromno za hrano. Ker kvalitetno meso, polnozrnati izdelki, sadje in zelenjava… niso poceni! Na naših izpiskih ne boste našli alkohola, sladkorja in prigrizkov… Če pa kupujete junk, pa da, se da prit čez in spackat kosilo za 20€, jaz ga pa žal ne morem!
Ravno prav… vsi smo športniki, točno zato zapravimo ogromno za hrano. Ker kvalitetno meso, polnozrnati izdelki, sadje in zelenjava… niso poceni! Na naših izpiskih ne boste našli alkohola, sladkorja in prigrizkov… Če pa kupujete junk, pa da, se da prit čez in spackat kosilo za 20€, jaz ga pa žal ne morem!
[/quote]
Nobeno meso ni kvalitetno! To so trupla živih bitij, ki vsebujejo tudi rastne hormone, antibiotike, adrenalin …
[/quote]
Ko je bil zadnjič vaš tamau pol ure pri nas, je zmazal tri kinder jajčke, pa še sladoled je našemu pojedel.
Hahaha, sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da ni ker ne mara čokolade… sladoled mogoče, sadni pa kakšen bonbon…
[/quote]
Glej, sem se malo pohecal, ker tudi ti lažeš kot pes teče.
Kosila ne moreš naredit za manj kot dvajset eurov, torej te za vse te pike samo kosilo stane več kot si navedla. Verjamem, da vam po takem razkošnem kosilu večerja ne paše, mi pa ni čisto jasno, kako brez čistil svoje športniške prešvicane cape perete, saj se prašek tudi na pike dobi, mar ne? Pa toaletnega papirja verjetno tudi ne rabite, če ga vsi tu na spletu se*jete.
Nobeno meso ni kvalitetno! To so trupla živih bitij, ki vsebujejo tudi rastne hormone, antibiotike, adrenalin …
[/quote]
Človek je meso, odkar je na planetu Zemlja. Meso je za človeka ena najbolj naravnih hranil.
Današnji, “moderen” človek, pa je degeneriran in nafilan z nekimi teorijami, ki jih prinašajo mediji. V bistvu je tak človek zbegan.
Današnji človek brez razmišljanja pade na pretkane finte trgovcev. Pik, kartic in podobne šare niso uvedli zato, da bi pomagali potrošniku, marveč zato, da bi trgovci zaslužili.
Sam trgovske finte odklanjam in jih ne maram.
Že nekajkrat sem trgovcem rekel, naj nekvalitetno in zanič kitajsko robo široke potrošnje nesejo v pisarne šefov, kjer bi jo pod strogo kontrolo potrošnikov morali pojesti.FINTE
Glej, sem se malo pohecal, ker tudi ti lažeš kot pes teče.
Kosila ne moreš naredit za manj kot dvajset eurov, torej te za vse te pike samo kosilo stane več kot si navedla. Verjamem, da vam po takem razkošnem kosilu večerja ne paše, mi pa ni čisto jasno, kako brez čistil svoje športniške prešvicane cape perete, saj se prašek tudi na pike dobi, mar ne? Pa toaletnega papirja verjetno tudi ne rabite, če ga vsi tu na spletu se*jete.
[/quote]
Večerjo vekakor jemo pa zajtrk tudi in še vmes kaj 🙂 Prašek se seveda dobi na pike, vendar le tega raje kupim v DMu, prav tako sekretpapir!
Kosilo ni nič kaj preveč razkošno, glede na to da sva oba v službah 🙂 meso na žaru, ribica na žaru, solatke, testenine… Pa tudi dostava pride kdaj prav! sicer pa nevem zakaj je zdaj tako pomembno kaj in kako mi jemo? Point je da se da priti do 3500 točk in dobiti 210€ na bonus, če bi imela vedno kartico sabo pa bi bila sigurno še kakšna točka več, trenutno mi jih namreč manjka še 28 😀
Večerjo vekakor jemo pa zajtrk tudi in še vmes kaj 🙂 Prašek se seveda dobi na pike, vendar le tega raje kupim v DMu, prav tako sekretpapir!
Kosilo ni nič kaj preveč razkošno, glede na to da sva oba v službah 🙂 meso na žaru, ribica na žaru, solatke, testenine… Pa tudi dostava pride kdaj prav! sicer pa nevem zakaj je zdaj tako pomembno kaj in kako mi jemo? Point je da se da priti do 3500 točk in dobiti 210€ na bonus, če bi imela vedno kartico sabo pa bi bila sigurno še kakšna točka več, trenutno mi jih namreč manjka še 28 😀
[/quote]
Saj meni je pravzaprav vseeno, če vam zajtrk in večerjo drugi plačajo, blagor vam. Seveda ne boste tega sami plačevali, saj vas že samo kosilo stane 3.650 eurov. Še dobro da dobite pike, saj bi bili sicer dva tedna na leto lačni:-)
Kaj pa imajo obleke tu veze s prehrano?
copypaste:
5članska družina
22 Jul 2019 09:55
vsako obdobje 3500 pik… se pravi 210€ džabe 🙂
Vse kupujemo v mercatorju, ker nam je najbližje in ga imam najraje in ja veliko zapravimo za hrano!
*
5članska družina
22 Jul 2019 10:29
Da, Pike se lahko unovči tudi v spletni trgovini ali pri naših Pika partnerjih: https://www.mercator.si/pika/partnerji/#nav-main
Vse o Piki pa najdete tukaj: https://www.mercator.si/pika/o-piki/#nav-main
Da, Pike se lahko unovči tudi v spletni trgovini ali pri naših Pika partnerjih: https://www.mercator.si/pika/partnerji/#nav-main
Vse o Piki pa najdete tukaj: https://www.mercator.si/pika/o-piki/#nav-main
Forum je zaprt za komentiranje.