Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako skrijete bradavičke

Kako skrijete bradavičke

Kako zakrijete bradavičke, da se ne vidijo skozi majice?

A nos si tud
zakrivaš?

Zakaj pa bi jih skrivala?
Je čisto OK, če se malo vidijo skozi majico.

Iz popolnega razkrivanja v 70-80 letih, v popolno zakrivanje v 2010+
Modrci danes zlgedajo kot neprobojni jopič iz kevlarja.

Pride čas, ko je treba preiti na debelejše modrce. Kakorkoli si tipi domišljajo, da vsem ženskam paše, da jih buljijo v joške, je zelo neprijetno. Zato debelejši modrc.

moulded modrci s tanko peno, nimam drugih sploh

pa še to včasih ko me zebe ni dovolj.. takrat lahko samo upam, da sta približno enakomerno postavljeni v košaricah, da nimam ene zgoraj, ene pa spodaj :))) big boob problems…

Glejte babnice, saj to je čist vredu če kak nipelček mal skozi majico rine, prav oči počijejo, res da pogledamo, saj zrihtate se tudi zato da vas opazimo, mar ne ?
Edino bradvice dol pri popku, tisto pa nekako ne paše..

Ne, ne zrihtamo se vse zato, ampak neandertalcem ne bo nikoli potegnilo. Zrihtaš se, da si urejen, da se sam dobro počutiš. Razen če govoriš o cipicah. Te pa bradavičke rade pokažejo.

Daj ne nabijaj,ene prav pretiravate kaj vse obesite gor nase !

Da o pirsingih na mogočih in nemogočih mestih ne govorim, uhanih do ramen,tetovažah,laseh v vseh mogočih in nemogočih barvah, najbrž si to mislila z urejenostjo !

Z modrcem:)

Lahko poskusiš tudi tako:
[img]https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/07/04/article-2168901-13ED95B1000005DC-181_634x480.jpg[/img]

ko sem bila mlada sem noro iskala okoli take podložene modrčke, da bi ja zakrila te presnete bradavičke.
danes sem stara, v vmesnem času se je marsikaj zgodilo, otroci so odrasli, jaz sem v glavi odrasla in moje bradavičke so spet našle pot na svetlo. 🙂 nimam več nobenega modrčka, edini, ki je še kao to, je športni modrček. ko me kdo vpraša če sploh imam modrc ker se mi bradavici tako vidita mu odvrnem, da sem stara in grda in je edino, kar še lahko pokažem ravno to – bradavici. 🙂

življenje je ena sama komedija …

Lepo je videti bradavice, meni so joške brez bradavic zelo neprivlačne, velike štrleče bradavice, njams 🤤

To je zdaj trending. Še posebej, če se vidi piercing. Sama sicer ne želim, da se vidijo, me pa več ne moti, če se poleti vidijo pod kopalkami. Včasih mi je bilo to grozno, zdaj pa je čist ok.

Why? Pac zakaj ti je blo grozno? Mislm js te lahk potolazm, da je to zlo hot pr zenski, ce se ji bradavice vidjo, tud zkj bi jih skrivala, k to je neki redkega, pac nima vsaka takih mocnih bradavic. 🙂

Ko jih bodo moški začeli skrivat, jih bom pa še jaz.
Če kdo bulji, ga poudarjeno buljim v NJEGOVE prsi tudi jaz.
Ja, imam bradavičke, tako kot jih ima vsak moški, in kaj zdaj? NE MORE biti ves svet na razpolago 24/7 samo za vaše fantazije, no. S temle zakrivanjem gremo vedno dlje in kje točno bomo ustavili? Pri burkah? Pri za sekundo ugledanem gležnju ?
Get a grip.

Takih bi več rabli, tko je prav se 2 gledata, lj mogoc se iskrca preskoc in pol je to to ane. Sj mene tud ne mot ce se mi dvigne pa mi kaka gleda, se še lepo nasmehnem, enkrat je z eno bivso sosolko clo do zlo vrocga zakljucka tko prslo, mors bit odprt in se ne prevec delat tko, da bi ugajal nvm komu. Mors se dobr pocutit v svoji kozi. 🙂

Z modrcem ane,kako pa drugac.?

Why? Pac zakaj ti je blo grozno? Mislm js te lahk potolazm, da je to zlo hot pr zenski, ce se ji bradavice vidjo, tud zkj bi jih skrivala, k to je neki redkega, pac nima vsaka takih mocnih bradavic. 🙂
[/quote]

Aja, nimam močnih, vidijo se samo, ko me zebe. Potem pa tako bz, da jih kažem.

Vprašajte Zuckerberga:

[attachment=0]IMG_1763.jpg[/attachment]

De omnibus disputandum..

Aja, nimam močnih, vidijo se samo, ko me zebe. Potem pa tako bz, da jih kažem.
[/quote]

Morda bi se videle tudi, če bi jih vzburil moj jeziček in bi nabreknile, kaj pravis, preizkusiva teorijo v praksi? 😉

S hansaplastom 😷

Ja itak. Ker moske in zenske prsi so isto, a ne? Ker moske prsi so objekt seksualnega pozelenja, tako kot zenske, a ne?
Zdaj ce tebi pase, da se slinijo nad tvojimi joski, prav. Verjetno nimas prav velikih, je tako? Vsaj tako dobis pozornost in se pocutis zenstveno. Meni to ni prijetno. Ze tako imam nadpovprecno velike in je nemogoce, da jih ne opazijo, zato mi res ni do tega, da bi jih se ekstra poudarjala s tem, da bi kazala bradavice. Se sportni modrc je debelejsi, odkar mi je pred leti na faksu kolega, s katerim smo igrali odbojko, priznal, da je gledal samo moje bradavice cel cas (imela sem en navaden sporten modrc in enobarvno majico). Ja, itak ni bil edini, je pa vsaj bil toliko, da mi je povedal, da je to pac turn on za vecino moskih. In ja, danes vidim, da je to pac lahko motece, ce seksualnost ni ravno tvoj namen. Zato pac ni primerno jih kazat vsakemu povsod.
Moulded modrc je super za to, itak pa za vecje prsi niso tisti modrci, ki imajo samo tanko blago.

Ja itak. Ker moske in zenske prsi so isto, a ne? Ker moske prsi so objekt seksualnega pozelenja, tako kot zenske, a ne?
Zdaj ce tebi pase, da se slinijo nad tvojimi joski, prav. Verjetno nimas prav velikih, je tako? Vsaj tako dobis pozornost in se pocutis zenstveno. Meni to ni prijetno. Ze tako imam nadpovprecno velike in je nemogoce, da jih ne opazijo, zato mi res ni do tega, da bi jih se ekstra poudarjala s tem, da bi kazala bradavice. Se sportni modrc je debelejsi, odkar mi je pred leti na faksu kolega, s katerim smo igrali odbojko, priznal, da je gledal samo moje bradavice cel cas (imela sem en navaden sporten modrc in enobarvno majico). Ja, itak ni bil edini, je pa vsaj bil toliko, da mi je povedal, da je to pac turn on za vecino moskih. In ja, danes vidim, da je to pac lahko motece, ce seksualnost ni ravno tvoj namen. Zato pac ni primerno jih kazat vsakemu povsod.
Moulded modrc je super za to, itak pa za vecje prsi niso tisti modrci, ki imajo samo tanko blago.
[/quote]

Pac ce js povem svoje teorijo ane. Zdj je tolk stresa pa depresij, samomorov, kr se zenske bol zakrivajo, vcasih niso mele modrcev in pol ko so se moski nagledali, jim je to polepsalo dan in je depresija izginla. Zdj so pa ti debeli modrci, vsi se tolk zavijajo in pol je depra na porastu ane. Pa tud eni tipi so pozenstveni in pol ne primejo punce za rit al ji pa mal zazvizgajo ji dajo kompliment, zato je pol pa pr puncah depra. Mislm da bi mogl bit vsi dost bol odprti, pa bi blo mn depre in vsi bi bli bol veseli. Pac kdo nima rad velikih prsi, pa da majo se strlece bradavice, to je prava umetnost, je treba opazovat, sploh pri pocasnem teku, ko lepo sinhrono poskakujeta, to je balzam za oci, garant, da izgine depra, ko to vidis, js prav dobim zagon potem, sem dosti produktivnejsi.

Pac ce js povem svoje teorijo ane. Zdj je tolk stresa pa depresij, samomorov, kr se zenske bol zakrivajo, vcasih niso mele modrcev in pol ko so se moski nagledali, jim je to polepsalo dan in je depresija izginla. Zdj so pa ti debeli modrci, vsi se tolk zavijajo in pol je depra na porastu ane. Pa tud eni tipi so pozenstveni in pol ne primejo punce za rit al ji pa mal zazvizgajo ji dajo kompliment, zato je pol pa pr puncah depra. Mislm da bi mogl bit vsi dost bol odprti, pa bi blo mn depre in vsi bi bli bol veseli. Pac kdo nima rad velikih prsi, pa da majo se strlece bradavice, to je prava umetnost, je treba opazovat, sploh pri pocasnem teku, ko lepo sinhrono poskakujeta, to je balzam za oci, garant, da izgine depra, ko to vidis, js prav dobim zagon potem, sem dosti produktivnejsi.
[/quote]

Aia pa rit v pajkicah, hjo kolk je tudi to lepo, ce je lepo oblikovana rit, ks grem teči ob žici in se zmeri tko nalimam kaki lusni punci na rit, mam potem boljsi tempo, pa še tko mal jo pohecam, včasih dam tudi kakšen komentar, da ima zelo dobro rit in sva oba vesela, se nisem dobil negativnega odziva, kr pac direkt povem in ker se ljudje radi pohecamo in smo radi direktni pa neobremenjeni. Pac ves kolk bi bil lepsi svet, ce bi bli vsi tko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close