Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako skrijete bradavičke

Kako skrijete bradavičke

Ženska, ne bi raje naredila red pri sebi? Če te motijo reakcije, se potem pač ne obnašaj tako. Če te motijo slinasti in primitivni pogledi in komentarji, jim ne dajaj povoda za to. Ne moreš hoditi po svetu z roza očalci in se sprenevedati, da joški niso seksualni objekt. Ker je neumno, podobno kot tisto, ko ene dojilje ne vidijo dlje od svojih jošk, ki da so samo za dojenje in jih potem lahko kažejo kjerkoli, če pač dojijo. Ko jih ljudje gledajo, so pa prostaki, primitivci itd… Ljudje reagirajo čisto naravno – tudi pri bradavicah, ki jih kažete ene, ne glede na to, ali se ve slepite, da to pač ni seksualno, ali pa namenoma provocirate. Ne bo vas zato nihče napadel fizično, verbalni komentarji so bolj verjetni, večina pri nas pa bo samo gledala v vaše bradavice. Če vam je to ok, potem pač počnite to še naprej, če pa ne, pa vas ne bo pobralo, če boste oblekle vsaj ne svetle, enobarvne tanke majice, če že za boljši modrc ne reskirate.
[/quote]

In kako se obnašam? Daj povej.

Kaj a maš probleme z bradavičkami tud ti Jakec, da si sploh noter v temo pogledu?

In kako se obnašam? Daj povej.
[/quote]

Tipično replikarsko, kolikor vidim in berem tvoje odgovore v drugih temah. Bo že bolje, a ne. Samo da se kdo ne bo spet obesil na tvoje besede, ki jih tako hitro napišeš, brez da bi dobro razmislila prej.

Tipično replikarsko, kolikor vidim in berem tvoje odgovore v drugih temah. Bo že bolje, a ne. Samo da se kdo ne bo spet obesil na tvoje besede, ki jih tako hitro napišeš, brez da bi dobro razmislila prej.
[/quote]

Se mi je zdelo. Nisem jaz tista, ki se zdaj ven vleče, ker ne premisli, preden napiše.

Moja bivša je imela res fajn “špičake” in jih ni skrivala. Ampak “špičaki” niso tisto, kar me spravlja na obrate.

Se mi je zdelo. Nisem jaz tista, ki se zdaj ven vleče, ker ne premisli, preden napiše.
[/quote]
Seveda nisi, saj se niti iz tistega, kar ti je Robi napisal, nisi mogla 🙂
Pa nima veze (beri: se mi ne da s tabo voditi dialogov, ki nimajo veze s temo), bistvo je, da bradavice pač sprožajo reakcije. Če niso zaželene, jih pač ne razkazuješ. Simpl.

Seveda nisi, saj se niti iz tistega, kar ti je Robi napisal, nisi mogla 🙂
Pa nima veze (beri: se mi ne da s tabo voditi dialogov, ki nimajo veze s temo), bistvo je, da bradavice pač sprožajo reakcije. Če niso zaželene, jih pač ne razkazuješ. Simpl.
[/quote]

Verjetno si hotela nekej povedat.
Ni ti ratal. Meni se definitvno ne da več ugibat.

Verjetno si hotela nekej povedat.
Ni ti ratal. Meni se definitvno ne da več ugibat.
[/quote]
Vsekakor je preveč zate, zato ti priporočam, da greš malo ven na zrak. Predvsem pa se ne obremenjuj s temami, ki so prezahtevne zate. Lepo bodi še naprej – z bradavicami v prvi bojni liniji, ali pa brez. 🙂

Ponavadi imajo strupen pogled tja…samo ženske…opažam 🙂

Ja, res je. Moški pa imajo bolj slinastega.
Je pa prav neverjetno, da se ene ženskr tako rade razkazujejo. Po možnosti take, ki razen bradavičk nimajo kaj za pokazat. Verjetno kompleksi?
Kakorkoli že, malo je moških, ki se nad tem pritožujejo.

. Jaz tudi ne buljim v moška mednožja, pa tudi kje kaj izstopa…

Ampak opaziš pa:-) Znaš pač bolj diskretno “opazovat”, medtem ko večina moških ne. Jim nikoli ni bilo treba, zakaj bi pa zdaj.

Moje so tako velike da se vidijo čez modrc, enkrat sem šla v hoferja v beli majčki, ni bilo moškega ki ni buljil vame. Kot dve nabrekli frnikuli

Saj nimam vimen kot krava!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close