Kje so tisti casi, ko so moski se bili moski.
Spremeni se sama in se bo svet okrog tebe spremenil. Če je vse črno, ni svet takšen, ampak si ti takšna, ki svoja čustva projeciraš na svet. Če ni “pravih moških”, pomeni le eno – razočaranje v ljubezni in malodušnost. Kdor je optimističen in premore dovolj zaupanja vase, vidi okrog same priložnosti.
ker dedci niso bili sposobni, so mogle ženske poprijet tudi za druga dela…
če mora ženska sama beliti stanovanje pa kitat in brusit…ne more imet dolgih nohtov…
če ima ženska vizijo in je moški ne upošteva jo samo še bolj žene, da si jo izpolni sama…
Na eni strani take, da imajo nohte daljše kot prste pa plastične dele telesa…
na drugi strani pa take, ki želijo uresničiti vizijo
na eni strani, zavaljene prašiče s pivom v eni roki v drugi pa daljinec
na drugi strani cosmo moške, ki se zadržijo več v kopalnici kot 5 žensk skupaj…
narobe svet
Taki so redki. čestitam obema za vzajemni dobitek!
jaz žal nisem imela take sreče…sem tud jaz mislila da bo 50:50 enkrat želje za enega enkrat za drugega…ko si zaljubljen itak ne spoznaš takoj…da se zate preveša tehtnica za želje samo za dol…na koncu si sam še služkinja “brez prava za glasanje” in tvoje želje
Seveda so še pravi dedci!?
Samo viharnega berite, ni da ni. Je pA REDEK TAKO ZMEŠAN to pa je tudi res in zato tako težko dosegljiv, ker on se pač ne da vsaki. Ker ON je pravi dec. PAMETEN 100h, lep, urejen, postaven, se ne stara, deloven in družinski, razgledan, naspidiran u glavi, tako dober da mu je še lastna babnca sp*****a od vsega dobrega 🙁 Take dedce misli avtorica teme a ne:) HVALA BOGU DA JIH JE VEDNO MANJ!!!
Ko smo šle nekoč….. mimo delovišča in je par deset tipov žvižgalo za nami…. smo se delale, kot da nam je to sitno. V resnici pa en filing :-)))
Danes?
Ja tudi danes je. Hodim s hčerko mimo tenis igrišča…. vse otrpne. Je pa res lepotica.
Kjerkoli se prikaže….na bazenu gre pod tuš….. vse ženske se delajo, da berejo, dedci pa samo učke na peceljne. Še reševalci.
Res! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.