Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje so tisti casi, ko so moski se bili moski.

Kje so tisti casi, ko so moski se bili moski.

in za “deset tebe” tudi pove…jaoooooo, pa od kje se pa ti zadnje cajte jemljejo?😅😅😅

Za deset tebe je hec, ker si butasto in zatezeno, kot Severna Koreja. Brez možganov bi bilo pametnejse, kot z njimi.

Je BOG MONa TM navaden, bolj majhen možak
a toliko večji njegov je curak.
Če vidiš na nudl ga plaži, se ti zdi,
da pravzaprav BOG MONa TM s curaka visi.
Če vidiš na nudl ga plaži, se ti zdi,
da pravzaprav BOG MONa TM s curaka visi.
[/quote]
Adi Smolar je Dek… 🙂

Si pa pokazala mentaliteto. Če bi bilo s tabo vse OK, potem takšnih oslarij ne bi nakladala. Sposoben človek nikoli ne jamra, ampak vedno najde rešitev in se prilagodi. Lahko pa si plačate moške iz zaostalih držav, če niste sposobne nobenega ujeti ali kako je že bilo tisto iz medijev…

Sposoben človek nikoli ne jamra, ampak vedno najde rešitev…
[/quote]

Miro, pojdi spat.

Ko je država bila država, danes je pa vsako kapitalistično podjetje v Sloveniji bolj varovano, kot državna meja!

En moj znanec je čisto isti, kot tvoj. Ko smo še bili najstniki in pol tam do 30. leta, je bil stalno nenormalno pameten. Človek bi si mislil že počasi, kako to, da ima samo srednjo šolo dokončano, a pameten pa tako, da bi lahko bil glavni znanstvenik pri kaki NASI ali pa še večji ekstrem.

Nikoli ni bil moj prijatelj, isto se tudi nisem z njim družil nikoli, sem pa se dostikrat srečal z njim v gostilni ali na kaki žurki. Stalno, ko sem ga slišal, je bil vse povsod NAJ NAJ … On vse zna. Ko sem ga stalno poslušal, sem bil na koncu že prepričan, da sem jaz v primerjavi z njim dokonca zavrt.

Pride tisti čas, ko si 200m stran od mene začne graditi eno manjšo hišico … vse lepo in prav. Človek ni imel pojma kako se cevi napeljejo, kako se štrom napelje, kako se laminat polaga, kako se zida itd. Trikrat sem mu šel pomagat (za boljše sosedske odnose). Enkrat, ko se je zidalo, drugič, ko se je postavljal delala streha in tretjič, ko se je ob enem vleklo štrom po hiši in knaufalo …

Kot sem si ga zapomnil od prej, sem bil zagotovo prepričan, da bo on “vodja objekta”, saj je gazda … ampak potem sem videl, da človek ne ve niti betona narediti, ko je pomagal malo cigle zlagat oz. zidat, je vse blo sfušano, veliko osnovnim zidarskim stvarem ni vedel niti kako se jim reče .. ok … sem si mislil, da je imel mogoče slab dan … Potem pomagam pri strehi … Ista zgodba, le, da je tokrat bila glavna njegova takratna punca, on tak ni vedel niti ničesar. Potem ko sem mu pomagal polagati štrom in knauf, pa … sem se spomnil, da se je par let pred tem hvalil v gostilni, da je na črno delal knauf … A tam ni vedel niti v vaservago spraviti stropa, niti lepila ni znal narediti itd … a pri kosilu je stalno bil poln svoje hvale.

Ok, takrat sem videl, da je to en … kako se naj lepše izrazim … majmun, pa še to je žaljitev do majmunov, ki so v resnici pametne živali …

V glavnem … jaz se nikoli nisem z ničemer hvalil, ampak ko sva si z ženo gradila hišo, sem si čisto sam potegnil štrom po hiši, edino en kolega, ki je štromar, mi je pomagal vse kable priklopiti v omarico, sam sem si štemal stene za vodovodne cevi in jih s pomočjo kolega polagal, sam sem si s pomočjo istega kolega “zmontiral” knauf po stropih in po parih stenah, sam sem si laminat položil, sam skital stene in jih pomalal, sam vrata notri zmontiral, sam v kopalnici in hodniku položil keramiko itd … in vse, kar sem sam naredil, sem naredil zelo lepo in tako kot treba. Je trajalo, da se je naredilo, ampak sem počasi lepo delal pa zagotovo. Mojster bi, na primer, kable po hiši napeljal od 4-5 dneh, jaz sem delal to skoraj cel teden.

No, ko nam doma kdaj kaj crkne in je potrebno popraviti ali zamenjati, naredim to sam … med tem, ko ta pameten sosed stalno kliče neke serviserje. Od takrat, ko je videl, da vemo, da ni tako oh in sploh, kot se je hvalil, je baje prenehal pametovati.

Včasih, ko se v gasilskem domu dobimo, ker je po novem tudi prostovoljni gasilec, ga včasih malo “pičimo” s kakim vprašanjem kako bi neko stvar lahko naredili … pa nič ne ve, oz kar koli reče, je mimo …

Jaz se nikoli nisem z ničemer hvalil, sem bil in še sem vedno bolj tihe narave v dužbi, in sem bolj tisti, ki samo na ušesa vleče, pa si proba čim več zapomniti. Na podlagi tega, da si v družbi tiho pri določenih stvareh, vidiš tudi, kdo je vreden, da je tvoj prijatelj in kdo ne ipd

In še ena taka druga izkušnja pred tedni …
Mi je crknil avto, ga pač peljem na servis, tam mi niso mogli dati nadomestnega, ker jih več niso imeli, zato sem se na šiht vozil par dni z avtobusom … prav fajni občutek je bil, ko sem se spomnil na srednješolske čase, ko sem se vsak dan fural gor pa dol z avtobusom … In to, kar sem videl na busu, je res žalotno! Dva mulca sta hodila z raztrganimi kavbojkami okoli … en je imel tisti čuden šal okoli vratu namotan, kot da je ženska … potem vidim enega mulca na avtobusni, ko nisem vedel, ali gledam žensko ali žensko? Saj sem cel čas mislil, da je to ženska … potem pride neka njegova znanka (očitno) do njega, pa ko poslušam cel čas, slišim moški glas, ona njej govori, kot da je moški itd … bolj ko gledam, manj vem koga gledam …

Ne moreš no tak hoditi okoli! Se razume, da ženske spravite vso sranje nase in vam je vse opravičeno … če bi to moški vse spravil nase, bi izpadlo, oz izpade nenormalno čudno!

Fantje se počasi oblačijo kot punce, punce pa kot fantje. Ali pa, ko se pelješ mimo šole, pa vidiš fante s pinki torbo, pinki hlačami, frizuro poštrihano na vijolčno itd … Ne moreš no!

Danes je pravi moski za stedilnikom in njegova zena v pisarni.

kk boš ti še dolgo drkal in brezplodno sanjaril, ko kažeš tako izjemno zabitost in nepismenost.😅
[/quote]

kaj je staruh, mulo ima čist prav

chloroquinone https://www.pharmaceptica.com/

cholorquine https://chloroquineorigin.com/# long term effects of plaquenil

Odgovor na objavo uporabnika
En jebach, 11.04.2019 ob 16:42

Ti hitro zrihtam enega neandertalca, da te rukne na tla, pa za lase v svojo votlino zvleče, potem te pa naskoči zadaj od hrbta in te je.be, da ti bodo oči ven izstopile!
To je pravi dedec!

Dobro si ji povedal. Niti babovje ne ve kaj je to pravi moški. Sanja svinja o kukuruzu. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close