Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek obnove knjig

obnove knjig

Spodnji post me je spomnil na vprašanje, če morda kdo ve kje na netu obstajajo kratke obnove knjig za bralno značko ali domače branje? Hvala lepa.

Pa raje dajte mal brat, no… A ni škoda, da že v šoli otroci ne berejo več…

Zatežena negativka, ki se ji zdi, da pametuje…. Tudi predstavljati si ne želim kako bedno življenje imaš, da sikaš takole v navideznosti. Pojej še eno čokolado ali pa sebe.

Tudi jaz sem mnenja, da bi tistih par knjig otrok lahko prebral, kot pa prepisal vsebino z neta.

a bejž, no :)))

med tem časom, ko se tule pačiš, bi lahko z otrokom prebrala že kakšno knjigo, samo v dobro otroka in tebe seveda.

Ja, če se mu ne da brat … pa saj bralna značka ni obvezna!!!

Pa sram te naj bo (no, saj verjetno te malo je, ker nimaš svojega nicka), da že v OŠ takole lenobo podpiraš … ali pa forsiraš otroka … Nič od tega ni dobro.

Če me pa kaj razjezi so to otroci brez bralnih navad.

Še ena “super mama”, ki misli, da je najpametnejša na svetu. Kokoške, ki se usajajo. Najverjetneje kot ponavadi brez zveze. Drage moje kure….obnovo potrebujem ZASE. Mnogo let je preteklo kar sem brala, sedaj prebiram pač drugačne zvrsti…tudi tale nadvse prijazen kokošnjak, med drugim! Moj otrok že bere knjige,(upam, da ste tudi doma tako dosledne kot se delate), da pa se lahko pogovarjam o knjigi moram tudi jaz vedeti vsaj kratko vsebino, glavne like in podobno…tako jaz, drage moje kure…
Da pa nimam nicka je pa laž…še enkrat dobro poglej…bralna značka piše, kajne…no, lepo smo se pomenile, grem naprej kuhat kosilo. Spokojno nedeljo vam želim, pa hvala za nič:)

Če je zate – o.k, če pa je za otroka pa je sramota, da se jih že v OŠ uči goljufanja. Vem, da otroci že v OŠ gledajo samo, kaj bodo naredili po liniji najmanjšega odpora, kaj bodo prepisali in podobno. Noben se ne bi nič trudil, gledajo samo toliko, da je zadoščeno pravilom – torej nekaj napisano, ni pa pomembno, kaj se je pri tem naučil.

Ha,ha, zase….pol pa svizec zavije čokolado……
Tudi tebi ne bi škodilo,če bi prebrala knjigo,saj nima 500 strani.

Pa kaj se moraš TI z njim pogovarjati o knjigi? Sem mislila, da so za to učiteljice. Ne moreš biti za vse, draga moja. Če ne, pa poučuj sina privat doma, pa mu ne bo treba v šolo.

In ja, ne vem, če ti kdo verjame, da te zanimajo vsebine knjig za bralno značko. Koliko si pa stara?

Tole ti bo gotovo prav prišlo.

In sedaj si seveda močno ponosna nase.
Če napišem, da vas je sama dobrodušna ljubeznivost – se bom ponavljala :)))

Jaz ti ne bom solila pameti, saj sigurno sama tako kot jaz veš, da je najbolje, da otrok knjige prebere…

Če potrebuješ obnove, lepo odtipkaj na net obnova in naslov knjige in ponavadi se ti sigurno vsaj ena pokaže…da bi bila kje stran samo z obnovami, je jaz še nisem videla, pred leti, veliko let nazaj, pa je obstajala taka knjiga.

odgovor na: Napisal: jah, no
Datum: 11.02.2007 08:19

hej mi si preberemo knjige ampak potrebujemo internetne obnove da nam pomaga napisati obnovo za domače branje!!!!!!

Mother fight… :P… Pa naj prosi za obnove saj bo škodilo njej/njenemu otroku ne vam -.-

jaz se ne upoglabljam preveč v te zadeve ali je pametno obnovo prepisati iz neta ali boljše prebrati knjigo. Je pa seveda logično da če knjigo prebereš si več zapomniš. Sem pa mnenja da bi morali otroci tako kot odrasli veliko brati,ne pa da se 13/14 letni smrkavci in smrklje vlačijo po facebookih ,netlogih in podobnih straneh. Na njihovem mestu bi rajši kaj prebrala facbook in podobne oslarije pa jih samo še bolj poneumljajo.Nekaj pa so krivi tudi starši ki jih ne priganjajo brati knjig in jim je čisto vseeno,kako bo otrok ki je neumen,zlasti zaradi facebooka uporabil svoje znanje.
Že vedo..

Ma zalet se ti nekam!..ta facebook samo sranje ane?

k si pa ti cel dan na redtube je pa uredu ti krava ena zdej pa zarad tebe še nism dobu nobene obnove

eni so pač leni pa jim ni za brat pa grejo tu gor ker vejo da majo.

Ljudje niste opazl da je to en tamau k mu najbrž mt teži da naj že enkrat pove bralno?:D Dej tamau rajš kej preber da boš kej znou k s takim znanjem boš biu loh sam smetar

Vse govorite in se delate dobre tukaj jaz sem pa dejansko otrok ki išče obnovo.Torej 9 razred sem naredila sem vse bralne značke zdaj vsako leto, zdaj pa mi je zmanjkala 1 knjiga. Trudim se v tem 1 dnevu najti kakršno koli obnovo in potem naletim na take prepire tukaj. Nobena mama noče da bi otrok bral obnove, če nimaš časa z šolo včasih pač nimaš. Tudi moja mama misli da sem bralno že zdavnaj opravila pa nisem, ni vse tako kot se vam zdi;))

mislim da ni nič narobe če kakšen vpraša z kakšno mnenje drage gospe ali gospodične če ste komu pripravljene pomagat dajte ,če ne pa ne jim solit pameti.raje se lotita kakšnega drugega dela kot se dajat med seboj slabpi kot otrici starih 5let.pa lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close