Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko je stara Blagnetova?

Koliko je stara Blagnetova?

Z možem se nikakor ne strinjava ali je pomlajena ali postarana 🙂
On trdi, da je blizu Abrahama, meni se zdi, d aje bližje štirici. Kdo ima prav?

Ajta

Pri tistih, ki so našopane z botoksom in se poslužujejo laserskega zglajevanja gub, težko rečeš po videzu. Koliko vem, se Helenca bliža 40, abrahamu pa nikakor ne. Meni je vedno zgledala starejša, kot je.

Rojena leta 1962.

Blagnetka je letnik 63, torej ima lepih in okroglih 44 let. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!

Uradno je letnik 1963, njen bivši sosed pa pravi, da ima vsaj 5 let več.

… ma ne vem, ker je DESET let trdila, da je stara 25 … ha, ha, ha …

Glede na to, da je bila 8 let moja sošolka, me “bivši” sosed težko prepriča, da je šla s 12timi leti v prvi razred in z 20 timi OŠ končala….

Dej, povej, če si bla že njena sošolka… A se je res pisala Blagojevič? A so to samo zlobne govorice…

v šolskih časih ne, za prej in potem pa ne vem

Mah, ne, sem slišala, da je bla prej Blagojevič in da se je potem prepisala v Blagne. Ko je že prepevala.

lp

In kaj potem, če se je pisala Blagojevič?????

Včasih je bila starejša od mene, zdaj je pa že mlajša!

Definitvino je, da je ta trenutek ornk fejst babnica, zelo drugačna kot pred nekaj časa, ona trdi , da je to čudež Montignaca in redne telovadbe in da bo čas za lepotnega kirurga čez 10-15 let, takrat bo imela 50-55 let, zdaj pa hiti v 40.

Bivši sošolci imajo sigurno prav – jih ima vsaj 44! Pa če verjamete ali ne.

rojena v maju, leta1963 !!!

Točno tako – ona je letnik 1963, Blagne je njen dekliški priimek. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Helena Blagne je njeno pravo ime, letnik je 1963. Pristna Slovenka, Jeseničanka, če vas to zanima. Vse kar sama pove je čista resnica. Starši so sodelovali v amaterskem gledališču Tone Čufar. Zelo je navezana na svojo družino, rasla je v veliki skromnosti. Tako, da je res trdo delala in se marsičemu odpovedala za svoj uspeh, vsaka ji čast, se ni treba čisto nič iz nje norca delat. Sicer se pa ona vsem podtikanjem in nevoščljivosti samo smeji. In prav ima.

Meni je pa ful lepo zapela na Emi tisto pesem majski dan. Krasno! Ne vem, če je katera/kateri bolje pel od nje.
In tudi kot voditeljica je bila zelo elegantna.

Mene pa leta nič ne motijo. Tudi npr. Oliver Mlakar je z leti le pridobival na šarmu. Mladi voditelji jim ne sežejo do kolen. Izkušnje so le izkušnje.

Meni je pa grda. Še nisem videla osebe na katero bi Monti deloval tako slabo (če se že s tem hvali). Se strinjam, da je marljiva, delovna, sposobna… ampak na Emi je bila pa predvsem grda. Mi je zelo žal.

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

meni je in je bila vedno zanimiva, upam, da bo tudi dalje takšna.
tudi sam ji želim, da uspešno zakoraka v svoj II. del. Življenja.

Vidiš morda ti sebe v njej?

V vsakem človeku je kaj lepega. Kar tako na splošno reči “meni je pa grda” je znak silne ozkosti tistega, ki to izreče. V ljudeh je treba iskati pozitivnost, skoraj gotovo jo boš nekaj našel skoraj v vsakem človeku. In ne biti tako negativno kritično usmerjen; tako nam bo vsem lepše na svetu.

To ni res, ker sva skupaj rojevali in vem, da še nima 40!!! Bo pa vsak čas ja;))…

SEm šla brat še ostale poste, ja madona, je imela potem v bolnici nepravo letnico, 1968 je bila…??? Ma saj ni važno…res je le, da ta trenutek preklet dobro izgleda, bravo Helenca!!

grda….??? ne vem no, če je pa ona grda, potem je grde več kot pol slovenije!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close