Koliko je stara Blagnetova?
v vlogi voditeljice me je presenetila, lahko bi se pa odvadila titega njenega trapastega smeha med vodenjem. To mi je pa mimo.
Drugače se pa kar dobro drži.
Mi je pa zelo zanimivo, ker se mi zdi, da je kamera ni niti enkrat pokazala od blizu. A ni to čudno.
Moj sodelavec je pred dolgimi leti igral v njeni spremljevalni skupini (ob začetku njene kariere, ko še ni bila tako znana) in je vedel povedat, da se mu je že takrat zdelo, da bo ženska uspela kot pevka. Zelo ambiciozna in trd pogajalec pri poslih.
Surlo ima že desetletja porihtano, zato je kar luštna za svoja leta in tudi zelo lepo narejen facelift ima. Všeč mi je, da ni pretirano nafilana s filerji in ne zgleda kot napihnjeno truplo. Facelift je seveda veliiiiiiko dražji kot filerji, ampak ljudje obdržijo normalne poteze obraza. Čisto v redu je, zgleda 10 let mlajša kar facelift tudi je.
Helenca je top ! Sem šel v Križanke. Seveda kmetavzi naši iz Oberkrain pa Celjani niso dojeli, da je Helenca v Križankah nekaj drugega kot pa Helenca na vaškem vašarju…Pa so vpili: hočmo Mačo mačo zgrabi za krtačo…. Una pa enih tem zamenjala, pa žanrov, na koncu je sicer dala un CD venček srebrna reka, de so desna falanga gorenjsko štajerska šli lahko domov… de sop lahko spal ane, de ni bil sam tist operni vpitje…
Forum je zaprt za komentiranje.