Coldrex
Meni pomaga, sta pa dva, en je Coldrex, drugi pa … Cold 3 al kaj? Meni so v lekarni razlozili, da je en za suh, drugi pa za moker kaselj, plus vsi ostali enaki ucinki. Meni pomagata oba, pijem pa ene 3 dni po dve tabletki 3 x na dan. Te kar spravi k sebi za nekaj uric, potem pa ponovis vajo.
Stranski ucinki so zoprna stvar, tako da pretiravat ni treba, mislim pa, da nekaj dni ne skodi, pa saj nismo prehlajeni celo leto, samo teh nekaj mesecev pozimi, pa se to ne non stop.
Ti že pretiravaš, le zakaj po dve tableti 3x na dan, dovolj bi ti bila ena tableta 3x na dan!!!
Coldrex meni zelo pomaga, čim začutim, da se bo nekaj začelo kuhat, prehlad, zamašen nos, grlo, takoj vzamem Coldrex, eno tableto. Torej 3x na dan po eno tableto in že naslednji dan mi je bolje, nos ni več tako zamašen, ne cedi se mi iz njega, to nadaljujem ene tri dni in če se le da vmes tudi malo počivam, sprežem.
Coldrexa in Dalerona ti ne priporočam, ker oba vsebujeta preveč različnih učinkovin, ki jih spravljaš vase, četudi jih ne potrebuješ.
Jemlji Aspirin, če ti dela težave, pa jemlji kak pripravek, ki vsebuje samo paracetamol.
Coldrex in Daleron sta približno tako, kot če bi šla s topom na muho. Drago – predvsem za tvoje zdravje.
Če imaš poleg tega npr. zamašen nos, si pomagaj z inhalacijo, če te boli grlo, samo z nečim proti grlu. Če kašljaš, jemlji sirup. Skratka, za vsako stvar posebej. Malo ljudi je, ki obenem kašljajo, imajo zamašen nos, jih boli grlo & ušesa – vse skupaj. In samo za takega sta primerni ti zdravili.
Meni coldrex pomaga tisti dan ali dva ko ga jemljem, potem pa se prehlad nadaljuje in še dlje vleče. No prvič je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} deloval in sem ful delala reklamo za njega , čez nekaj mesecev ko sem zbolela spet, pa ni bilo več tako in se je po dveh dneh jemanja prehlad ponovno pojavil in še veliko slabša sem bila in dlje časa je trajalo vse skupaj. Zdaj ga ne kupim več, ampak rajši uzamem Lekadol plus C
Forum je zaprt za komentiranje.