Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek županova mlada bejba

županova mlada bejba

No, kako vam je kaj všeč bejba nanovo izvoljenega mariborskega župana Saše Arsenoviča?
On jih ima 53, ona, ki sliši na ime Katja Jaušovec in ki je županu nedolgo nazaj povila sina Aleksandra, pa rosnih 24!
Aja, gospod župan ima že od prej dve hčerki z bivšo ženo,s katero se je poročil leta 2007, zdaj je pa že zgodovina.
Mu bo uspelo ostati z mlado partnerko do konca mandata?
Gospe iz njegovega štaba vse tako zaljubljeno gledajo vanj,d a ne vem ali jih skirvaj obdeluje ali si one samo želijo, da bi jih.
[img]https://www.slovenskenovice.si/images/slike/2018/12/02/o_405070_1024.jpg[/img]

Ta črna z očali s črnim okvirjem deluje kot ena velika oboževalka Arsenoviča.

Gospa s črnimi očali je Jelka Vrečko, kulturologinja, ki skrbi za blagovne znamke v firmi Saše Arsenoviča. Zdaj pa je bila po sili razmer še vodja njegovega volilnega štaba.
Obvlada medije. In Arsenoviča. 🙂
https://www.vecer.com/dnevnik-jelke-vrecko-kulturologinje-6261153

Visoko noseča septembra 2017 na Žičkem dvoru

[img]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21558756_471923766517029_3670336810927110845_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&oh=1f7071fa29902bd6d4f94915d8163eaa&oe=5CB26D32[/img]

Glede na to, da ima po tvojih besedah otroka z milijonarjem in novopečenim županom Maribora, verjetno naivna in neumna ni.

Delujeta kot ata in hči.

da ima starejši mlado bejbo se spodobi samo, če je moški študiral abrambo in dobili kosovski doktorat

Koliko zavisti….

No, jaz pa sem poročen z 34 let mlajšo in nisem župan, ker me politika ne zanima.

Pa se z razliko ne hvalim, ker mi je to popolnoma normalno in vse ženske pravijo, da izgledam 10 ali 12 let mlajši, kot dejansko sem (imam 70).

Pa še to. Jajca nimam do kolen, ampak mi visijo popolnoma enako, kot pri 35-ih…

Katja je tipična 24 letnica, ki misli, da ji je uspel “veliki met”. Glede na to, da je Arenovič znan po tem, da ni in ne more biti zvest svoji “Izbranki”- je tudi tudi tukaj vprašanje časa-kdaj bo počilo…(vsekakor pa bo!)

Žal, 24 letnica ob 53 letniku izpade neumno in naivno, kar tudi je! Pa tudi prehitro je imela z njim otroka. 53 letnik pa ob 24 letnici nezrel, smešen in nesiguren vase! TO SE VE.
Aresnovič je v prvi vrsti “podjetnik”- ti pa niso nikoli dobri družinski možje. NIKOLI.

Iz zanesljivih virov vem, da je Arsenovič bivšo Nino zaničeval in z njo grdo ravnal. (pa tudi zvest ji ni bil nikoli, si je rad privoščil “malo tu, malo tam”-to vsi vejo!)

Tudi Katjo, ko se je bo čez leto, dve, tri naveličal čaka ista (podobna) usoda, kot njegovo bivšo Nino. To je jasno.

Tako da, tudi pri njima je in bo v igri samo tista “navidezna in zunanja sreča”.

Toliko.

eno so tudi dejstva in zdrava pamet!

To, da ste vsi stari dedci -“večno mladi in izgledat mlajše”- je pa tako vaša večna enostranska resnica!

Splača se biti s tabo poročen edino če imaš res precej pod palcem. Drugače pa , kot sem rekla : ata in hči.Le o čem se lahko pogovarjata? O socializmu? O bivših glasbenih skupinah, ki jih imaš rad , tvoja žena pa se je takrat komaj rodila? Ji pripoveduješ o skromnem otroštvu, ki ga ona ni doživela ali o par – nepar, bencinskih bonih in devalvaciji pa o služenju vojske nekje v Makedoniji? Kje je že to!
Mi tudi na misel ne pride , da bi poslušala stare plošče o minulih časih in živela z moškim, ki je že svoja najboljša leta odživel s svojo prvo družino, zdaj pa mu bom jaz kmalu za negovalko , namesto, da bi uživala na morju , planinah in z majhnimi otroki.

Mislim, da bo zdaj ravno obratno.Ona se ga bo naveličala, ona ga bo varala.Tak par nima prihodnosti.Če bi ona imela vsaj 10 let več, tako pa je še nezrela bejba.

Takle “moški” ne more in mogoče tudi ne zna biti zvest samo eni ženski. Tako, da naj se ta mlada bejbika kar pripravi na čevelj, ki ga bo nekega dne začutila v riti. Kmalu bo najbrž prestara zanj, vsekakor pa predolgočasna. Upam, da ji bo vsaj za otroka redno plačeval…

Splača se biti s tabo poročen edino če imaš res precej pod palcem. Drugače pa , kot sem rekla : ata in hči.Le o čem se lahko pogovarjata? O socializmu? O bivših glasbenih skupinah, ki jih imaš rad , tvoja žena pa se je takrat komaj rodila? Ji pripoveduješ o skromnem otroštvu, ki ga ona ni doživela ali o par – nepar, bencinskih bonih in devalvaciji pa o služenju vojske nekje v Makedoniji? Kje je že to!
Mi tudi na misel ne pride , da bi poslušala stare plošče o minulih časih in živela z moškim, ki je že svoja najboljša leta odživel s svojo prvo družino, zdaj pa mu bom jaz kmalu za negovalko , namesto, da bi uživala na morju , planinah in z majhnimi otroki.
[/quote]

Bravo, odlično napisano! Samo ubogim moškim to res ni jasno. Starčki dejansko mislijo, da je njihova mlada ženska nora nanje zaradi lepote, telesa, seksa ali česa že???

:)))

Tudi Janša ima 22 let mlajšo tetko, tisto je pa kul.

Eni so kul, eni vam pa niso kul. Pa vsi vse veste, kaj se bo obdržalo in zakaj je kdo s kom. Za Bačovnikovo nihče ni pisaril, da se je nalimala na starca zaradi keša in vpliva.

jaz bi tudi imel tako in toliko mlajšo ☺ — za občasnico

Alfa samec. Ste mu fauš, a luzerji?

V takih primerih (ne vseh, ampak večini) gre za tako imenovani “trofejni par”. Oba imata drug drugega za trofejo.
Celo večinoma se mi zdi, da so srečni, ker sami sebe prepričajo, da morajo biti srečni. Jaz jim nisem fouš.

Ma čuj ti, toti Štajerci se parijo ko zajci 🙂

spet 1. na novi strani

se strinjam. Jasna kombinacija. Tu naivcev ni. Naivna morda je bila bivša žena. No ampak isti ptiči skupi letijo. Vrednote so jim gotovo skupne. Tehnike se pa morda razlikujejo.

Sej tudi vi srednje dolgočasni pari ste skup iz takih ali drugačnih kalkulacij.

Da mi hči takega starudijo (ja ona 24 on 53, pač ne more bit drugega kot starudija za njo) domov predstavit pripelje ,njega in njo najprej povprašam po zdravju
Hčero bi pa se na hitro vprašala :punčka moja ,a to si ti za mamico fanta pripeljala .? ker ta je pa res mejckeno prestar zate

A ni to punca, ki nam jo je nepismeni viharni nekaj tednov nazaj predstavljal kot kandidatko za županjo???

Dobrodošla v kapitalizmu, 24-letne punce so prevzete z dobrinami kapitalizma, te pa posedujejo moški star nad 35 let pa navzgor. 24-letniki še za burek nimajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close