kako pozdraviti zanohtnico?
Priporočam zdravljenje preko zdravnika z antibiotikom in mažo. npr hikoncil kapsule v skrajni sili klimacin-penicilinski antibiotik in mazilo garamicin pomagamo pa si še z izpiranje prsta z vodo dobamo ščep hipermangana.Upam da bo pomagalo jaz to ravno preizkušam v nadaljevanju če ne pomaga nam zdravnik z manjšim zarezom spusti gnoj ven , in tako olajša zdravljenje…
To, z zanohtnico se mi dogaja že kar nekaj časa. Zdravim se sama, običajno z naravno glino iz lekarne. Vsaj 3x na dan si noht namažem z glino in ga povijem. Rezultat je kmalu, vendar je res potrebno paziti pri naslednjem striženju nohtov. Ne želim delati reklamo za glino, vendar ima vsestranske pozitivne učinke. Pomislek – bolna žival v naravi poišče blato, da si olajša bolečine, pitje razredčene gline z vodo razstruplja telo in pomaga pri zdravljenju. Nekoč sem si pozdravila ognojek na očesu, zdravnikovo mazilo ni pomagalo, odločila sem se za glino. Res, da je trajalo dober teden, vendar se je splačalo. Upam, da sem vsaj malo pomagala pri zdravljenju. Želim vam veliko zdravja in pozitivne energije.
Forum je zaprt za komentiranje.