Kondomi-kateri?
Pozdravljeni!
Ker nikjer nisem dobila odgovora, ki sem ga iskala odpiram temo. Ker me med sexom zelo peče in neprestano prekinjam akcijo zaradi suhosti, me zanima ali je to možno da gre za alergijo na lateks?
Imam tudi lubrikant od durexa(Feel) ki pa nič kar ne pomaga, samo še bolj me vse peče od njega(predvidevam da zato, ker je že sluznica toliko ranjena od tega voščenja).
Nagibam se, da bi poskusila Billy Boy kondome(kot sem brala so bolj naravni), najtanjše, ali je to dobra ideja, ali pa naj samo kupim non latex condom? Ne želim da bi nekaj kupila in nato vrgla stran, ker mi spet ne pašejo.
Zanima me pa še, a so vsi Billy Boy kondomi barvni, ali pa samo fun selection?
Lep dan
Alergija ali raje preobčutljivost na lateks je še kako možna. In ni razvidna na hitro, ker ne gre za reakcijo ob kratkem stiku, niti ne tipično “alergijsko” reakcijo. Jaz tudi nisem vedela, dokler nisem bila na nekem operativnem posegu in sem imela dlje časa vstavljen kateter. Dokler sem imela vstavljenega silikonskega je bilo vse ok, ko so mi ga po sili razmer morali zamenjati, niso poslušali navodil zdravnice in so mi vstavili lateksov kateter. Po nekaj minutah me je začelo dražit, po nekaj urah se mi je skoraj zmešalo. Vnetje, rdečina znotraj in zunaj …
10 kondomov stane okoli 10€ (mislim, da malo manj), lubrikanta ni nujno dodajati, razen če želiš izdatno drsnost.
Zdaj se pa umiri. če si mnenja, da je vzrok v lateksu, zamenjaj za kondome brez lateksa. Ravno tako ni nobene potrebe po vlažilcih in spermicidih. Ali je kodom tanek, debel, rebrat, vijolične ali oranžne barve, pa nima veze, če je težava v lateksu.
Drugače pa, debelina kondoma se presoja z vidika moškega (naj bi čutil s tanjšim bolj), narebrenost pa z vidika ženske (ki naj bi ji ribežen v nožnici pasal). Kar pa je itak bedarija, vsaj zame, ker meni občutek ugodja daje penis kot tak, njegova debelina in trdota ter tehnika pri občevanju. Ne pa narebrenost. Itak so pa kondomi ubijalci sle, pri večini sigurno.
Forum je zaprt za komentiranje.