Zakaj se nekdo odloci za razmerje "s*x prijatelja"
Imam veliko prijateljev. Z nekaterimi se druzim ze vec let, z nekaterimi bolj krajsi cas. Razumem se z njimi super in grem kdaj s kom v hribe ali pa na zabavo, pijaco ipd. A veliko krat mi kdo namigne, da ce bi probala z njimi bit kot s*x prijateljica, takk tisti katere poznam ze dlje casa, kot tisti ki jih poznam par mesecev.
Kako to, da moski raje imajo s*x prijateljico kot pa zvezo, ce se ze vredu razumes.
Hvala za odgovore.
Ženske mislijo, kako enostavno je dandanes dobiti moškega. Za s*x, res zelo hitro, za kaj več pa težko. Moški, ko je potreba nat*gnjo še kravo, ve pa mislite, kako ste uh in ah in sploh, pa fine damice itd. Moški za resno razmerje išče žensko, ki je dokaj simpatična, inteligentna, se zanj trudi, ga spoštuje in zna biti prizemljena. Ve pa mislite, da ste glavne, da vse same izbirate in odločate…
Očitno se že ne razumejo s tabo tako zelo, da bi te imeli za zvezo.
In samski moški F frendice ne bi nikoli odklonil.
Prav tako bi se tvoja druščina moških prijateljev temeljito razredčila, če bi “prijatelji” zagotovo vedeli, da iz te moke ne bo kruha (seksa)… 😉
Od kje pa ti sklepaš, da jih zanima zgolj seks????????????????????????????????????????????????????????????
A ti je moški rekel: Imel bi te samo za seks in nič več!
Mislim, da je to zgolj tvoje napletanje.
?
Nimajo jajc za pravo vezo. Ker v vezi je gor in dol, treba se je prilagajati in na marsikaj se moraš pripravit in znat prenesti. Veza ni sam metulckanje in sex in šepetanje sladkih besed. Tega niso sposobni-reale niso sposobni. Je pa prav da so iskreni in ne zavajajo. Bistvo je kaj ti hočeš. Če ne želiš FF jih lepo kulturno zavrnes.
Moski in ženska sta lahko prijatelja edin če sta homota.
Z tako malo podatkov, je težko odgovoriti. Zakaj je temu tako.
Morala bi napisat, starost, višina, teža, videz, služba in še kaj, tako bi dobila pravi odgovor.
Lahko se prijaviš, mi pošlješ zasebno sporočilo pa ti odgovorim.
Nimajo jajc za pravo vezo. Ker v vezi je gor in dol, treba se je prilagajati in na marsikaj se moraš pripravit in znat prenesti. Veza ni sam metulckanje in sex in šepetanje sladkih besed. Tega niso sposobni-reale niso sposobni. Je pa prav da so iskreni in ne zavajajo. Bistvo je kaj ti hočeš. Če ne želiš FF jih lepo kulturno zavrnes.
[/quote]
Ja, seveda, glavno, da so ženske vedno najbolj sposobne.
Ja glej, jaz sem tudi par let imela sex prijatela. Sva se dobivala za sex in malo klepet, zelo redko sva sla kam jest, obcasno me je polozil cez njegovo pisarnisko mizo. Meni je bilo dovolj oz jaz nisem zelela kaj vec. Dobra sluzba, sluzbena potovanja, prosta kot pticek na veji, hudi casi, huda leta, brez obveznosti. Vseh obveznosti imam sedaj dovolj. Jaz ne vidim razloga, da to ne bi bilo ok.
[/quote]
A nismo to že predebatirali? Seveda sta lohk frenda, če oba znata uporabljat zdravo pamet…samo butli iz frendshipa naredijo štalo, ker bi radi ali samo seksali al pa imeli otroke, nima veze…
Če so taki tipi res taki frajerji, potem pa naj povabijo na seks tud vse tiste poznane babnice, o katerih fantazirajo med drkanjem…
Zahodne moške lahko mirne duše razdeliš v tri skupine: optimiste, realiste in pesimiste.
Optimisti so tisti, ki upajo, da bodo našli takšno, ki je vse, kar si želijo + rada seksa. Veliko sreče fantje.
Realisti so tisti, ki vedo, da nekatere ženske seks izrabljajo kot korenček in palico skratka kot orožje in ne kot orodje za svoje lastne potrebe.
Pesimisti so pa tisti, ki so že totalno obupali nad ženskami.
Pametne in samozadostne ženske po lastnih besedah moškega sploh ne potrebujejo več. In potem se najdejo asi, ki znajo poskrbeti lepo sami zase in ženski jasno pokažejo, da je ne potrebujejo za deklo pri bajti… ter ženski ponudijo samo še tisto, kar morda potrebuje od njih v svoji samozadostnosti. Malce romatike, moških dotikov in užitek. Če še tega ne potrebuje ne talasaj ženska in ne lazi okoli dedcev.
In te pametne in samozadostne (po lastnih besedah) ponavadi prve v jok in na drevo, češ da zopet gre za nespoštovanje. :-)))
In še nekaj… če bi seks bil tako nepomemben kot zmotno misli večina ljudi, teme o varanju ne bi bile tako komentirane in obiskane. Pa ja, kaj se je pa zgodilo… nekaj nepomembnega mar ne. Zakaj potem taka štala okoli tega. :-))
Skratka gre samo za odgovor samozadostnih moških samozadostnim ženskam. :-))
Forum je zaprt za komentiranje.