Ali katera uporablja dišavne perlice Lenor?
Ja, uprabljam: vonja Fresh ( turkizno zeleni) in Lavish ( zlat).
Meni super, ker ne paca več prčnega strja s sluzavostjo mehčalca po ceveh.
Sem si pa nakupila zadnjič eno orng zalogo ( en cel plato, 12 kosov) v češkem Tesco- tavelika embalaža, 375 gramov je bila v akciji po 3, 70 eur. Pri nas je pa 275 gramska med 5,99 in 6. 99 eur redna cena , akcija ne manj kot 4,90 eur…..
Tudi v Avstriji v BIPA drogeriji pred cca 2 mesecema je bila akcijska cena za 275 gr 3.90 eur + dodatnih 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na celoten nakup z njihovo lojalnosno kartico ( jo imam).
Jaz sem v BIPI (Klagenfurt), 2 krat že dala delati lojalnostno kartico (izpolnila obrazec) in sem potem nekaj časa koristila popuste kar s papirnato kartico, a je tudi ta kar naenkrat prenehala veljati. Plastične mi niso pa nikoli poslali!? Čudno!
Prvič sem jo dala delati pred 3 leti, drugič pol leta nazaj.
Ima kartico od Merkur Ihr Markta, Penny Shopa, Bille … vse brez problema, v Bipi pa tak odnos do strank. Čudno!
Jaz sem v BIPI (Klagenfurt), 2 krat že dala delati lojalnostno kartico (izpolnila obrazec) in sem potem nekaj časa koristila popuste kar s papirnato kartico, a je tudi ta kar naenkrat prenehala veljati. Plastične mi niso pa nikoli poslali!? Čudno!
Prvič sem jo dala delati pred 3 leti, drugič pol leta nazaj.
Ima kartico od Merkur Ihr Markta, Penny Shopa, Bille … vse brez problema, v Bipi pa tak odnos do strank. Čudno!
[/quote]
Čudno – jaz sem jo dala naredit lani v BIPI v centru Siersberg pri Grazu – dobila tudi plastično kartico, funkcionira OK…
Forum je zaprt za komentiranje.