Cammeo taksi izkušnje
Odgovarjam kot voznik CAMMEA…kar se mene tiče, pridem na cilj po stranko pred izračunanim časom po aplikaciji…probam bit maximalno ustrežljiv, profesionalen pri svojem delu…smo vsi enotno oblečeni…edina napaka je ker nas pozna premalo ljudi…preslabo oglaševanje, sicer vsak ima pravico odločanja…trenutno še 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust do konca oktobra…delam od jutri do nedelje od 18/6 zjutraj…probajte in se prepričajte SAMi…Lp mitjaA
Večina voznikov je novih, to pomeni da blage od Ljubljane, nekateri niti ne vejo kje je klinični. Cammeo splošno znano izkorišča voznike, tako da se zelo hitro menjajo, pobirajo pa potem neke klošarje in ostale marginalce, ker jim za 70 urni tednik in na koncu meseca minimalno plačo nobeden ki je zdrav ne bo delal. In potem jih še oblečejo v belo srajco in črno kravato, kot da gre za nek dober angleški humor. Cammeo je firma z dobro fasado, navznoter pa vse gnije.
Žal se enako dogaja v Sloveniji:
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/taxi-cammeo-granica-izmedju-utaje-poreza-i-izbjegavanja-placanja-
—495630.html
Kaj sploh pišeš, če nočeš ničesar povedati?
Ravno pred kratkim sem se peljala z njimi, vse b.p., cena čisto solidna, šofer prijazen.
[/quote]
ne sodi po sebi in svojih izkusnjah. očitno si imela “sreco” in dobila prijaznega soferja. vsi soferji tam ocitno niso taki. saj cameo taksi ne vozi samo en voznik, ali pac.
mislim, eni pa res ne zmorete uporabljati glave, a jo imate samo za okras.
Moja izkusnj veckrat negativna…..se nikol mi ni niti uspel da bi se peljal z njimi ker mi vedno po vec kot polurnem cakanju stornirajo prevoz. Njihov razlog vsi vozniki zasedeni kjub smsu da bo vozilo cez 5 minut na dogovorjenem mestu. Razumem da je guzva na cesti in da ni vse odvisno od soferja zato sem tudi pripravljen cakat pol ure ampak da te pa na koncu tako odslovijo pa zou nimam besed. Uglavenem dragi pa se pridejo ne. Z moje strani ni priporocila
Forum je zaprt za komentiranje.